”Лудогорец” представи нов бразилец

"Лудогорец" представи поредмното си ново попълнение. Това е бразилецът Натанаил Батиста.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” представи нов бразилец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За къф чеп им е.Те отпаднаха от възможно най-слабия отбор в квалификациите даже и името му забравих.След дъжд качулка да се подсилват сега.

Лудогорец е БРАЗИЛСКИ отбор. Ще викам за него, когато видя 80% българе с поне 50% футболисти собствено производство! До тогава, съм стандартен българин, мразещ всичко създадено от крадливите бизнесмени, синове на бивши комунистически министри, като Кирчо и брат му!

pompai

Някой си мисли като Лудогорец, че като взвеме -11 бразилци и ще бие БЕРОЕ . БЕРОЕ шампион.

Купувате играчи на килограм, купувате съдии на тон, големи изхвърляния по медиите, а на края падате от 10 пъти по-беден отбор от Беларус. Молдова, Литва, Словения, Босна и прочее. Кои сте вие ли - цялата футболна клика от алчни некадърници.

Няма как Гелосаният да не купи и това първенство! След като се изхвърля с толкова много чужденци, само в нашата измислена А група, това е или купуване на всяка цена на първенството или грозна далавера, или и двете заедно. Интересно, защо само в източните първенства трансферните условия се пазят в тайна? На мен това много ми смърди! И Гелосаният уж се бараше много принципен, но като гризна дръвцето с ШЛ, май го подкара като останалите ни футболни мутромениджъри през просото? На далаверджилък!

И трите дедо пипе и трите.

Нямаше ли някакво ограничение за чужденци? И за какво се запасяват толкова, за дербито с Монтана ли?

може да е просто посреднически бизнес - купуваш евтино, продаваш по-скапо. дори 1/10 да работи си е достатачно за 1/2 издражка на отбора.

Да, бе, с игра в подобно измислено първенство, ще получи милиарди за купените за милиони играчи! Не ставай смешен!