”Левски” излезе с декларация срещу съдийството

Ръководството на футболен клуб "Левски" и организираните привърженици на отбора критикуваха с декларация съдийството срещу "сините" в първите 3 кръга на А група

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” излезе с декларация срещу съдийството | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ревете ли телета, че няма аванти за вас. Ревете, с този рев и аванти съсипахте футбола в БГ. И продължавате. Догодина, ако не ви бутат, ще играете с ЦСКА в Б група. Докато ви бутат вас футбол няма да има. А Литекс спряха да играят като изгониха говедото, ама никой не пита защо. Вместо ода ви набутат 3-4 гола играха за равен. Сигурно такива са били нарежданията от горе. Като научиш говедото да пие кладенчова вода, после не ще от реката.

Прави са хората да плачат,след като са свикнали винаги да им дават по някоя дузпа,а сега само им пускат гювеч да играят грубо и ненаказано.

Батков го няма, а клубът се управлява по същия начин!

в обора пак тъжно мучене. говедата се жалват. такъв нагъл вой да вдигат е смешно и тъпо. особено за мача с литекс. там точката им беше чист съдийски подарък. години наред съдиите им даваха аванта. и сега продължават, но говедата искат още и още. да, ама делиорманското недоразумение плаща повече. без армейците няма тръпка.

Подход, който бе продължен още от финала за купата на България с Черно море, когато реферът Ивайло Стоянов не отсъди явна дузпа за нарушение срещу Либан Абди в 117-ата минута. - ?!?!! А това, че до 35 мин., на същият финал с Черно Море, ЛЕВСКИ трябваше да е с 2 /ДВА/ червени картона ... това е ПРАВИЛНО съдийство ... декларация нещо за това ...

На милите подуянци все някой им е крив. Преди все цска им пречеше. Е няма ги, сега пък Лудогорец, Литекс и....... Единствения начин таз посредственост да млъкне и да е доволна е А група да е от един отбор- подуенския и да са си шампиони.

Един отбор върви напред, а друг върви назад. Живот и здраве догодина двата отбора ще правят дербита помежду си в Б група.

Обоснови си простотиите..............

Домуса купува съдиите. Но като отидат в Лига Европа, не му минават номерата и отпадат от анонимници още в първия кръг.

Ехааа и това ако не е съвпадение... Темпере, Жилина, Бате Борисов (преди да станат известни), Деберцен. :) Ама така е. Отменени автоголове, измислени дузпи, картони, засади и какво ли не още водят точно до това. Сега пък били "налагали" юноши. Ми ще налагате я, като нямате 2 лв. в касата. Защо не налагахте до преди 2-3 сезона? ЦСКА са абсолютно същите нещастници. А Лудогорец ги оставете. То е ясно, че щом се махне Гела, ще се върнат по селските групи. Обаче това няма значение. Те вече постигнаха много повече, отколкото БГ отбор ще постигне някога. И не го постигнаха със съдии, а с правилна работа.

На крива ракета Космоса и виновен. Като че на другите отбори им свирят всичко на 100%! Да земат да направят отбор като хората, че както са я подкарали ще заиграят с ЦСКА в някоя по - долна група.

Един отбор вкарва от засада и му признават гола.Друг отбор вкарва и му отменят гола за несъществуваща засада.Има разлика голяма

А Декларация че трябваше да Загубят от Литекс в предния кръг, когато Левски бяха домакини, направиха ли такава декларация Левски ??? Когато отмениха чист гол на Литекс и мача трябваше да е 2: 3 за Литекс ???

Как ги правиш тези сметки? Гола при 2:2 ли беше или при 1:0 за Левски? определено си малоумен кретен.

От аритметиката и от началното училище е известно, че 2+1=3, а също и че 3 е по-голямо от 2! И така е било и ще бъде винаги! Но явно ти си от слабите ученици!

Лескарите да нямат назначен на длъжност "писар на декларацийки" та само декларации четем на всеки две седмици ?

Едно време имаше един Стойчо дето все от съдийте ревеше

Тоя ли Стойчо, който 2 години би подуенските говеда под път и над път, че и гол не им даде да вкарат на ЦСКА? За същия ли говорим?

С помощта на парите и съдиите

Смешни и жалки коментари,(а и ненужни) и то за едно жалко и на никого ненужно футболно първенство наречено А група...ха ха ха...смешна и жалка умираща комунистическа държава!

Курвите на Бойко пак са недоволни.

В грешка си- на "КОЙ".

Абе, тия, пастърмите, винаги са били от нагли, по-нагли! Не стига, че им подариха точка на Герена срещу Литекс, за да не са последни в класирането, не стига, че играха срещу Черно море за купата срещу 10 човека почти цял мач, ами и с претенции, че ги ощетяват! Е, затова са евразийски идиоти, щото само у нас, и при подкупния и изцяло говежди БФС, селските им номера минават! А като се появят случайно на европейска сцена, ги млатят, който и където ги хване, като "маче у дирек", както говорят в Северо-запада! Що не им дадат служебно една шампионска титла та да мирясат? Но един път служебно го вредиха в евротурнирите за сметка на ЦСКА, но те пак оправдаха името си от по-горе! Та и така да стана, пак няма да е от полза! Нито за футбола ни, нито за тях! Само може да си докарат още присмех и унижения! Ама тъпа говежда глава разбира ли го?

Ей розово педалче преди гола на Литекс имаше 100% дузпа за Левски ...... това е всеки мач с Лудогорец и Литекс ..... гледай видеото - https://link , Моци е за жълт картон в 5тата минута , а в 7мата можеше да бъде изгонен..... на играчите на Левски при 1ви фаул веднага жълт картон - Дяков и Лукас Саша направиха общо 15 фаула преди да им дадат картони. 1вия гол на Лудогорец - смешен фаул ..... сблъскаха си главите ..... чиста СИМУЛАЦИЯ на кренвершите

Абе, син амбриаж! Нали и аз това казвам! Че само у нас селските ви номера минават! Затова сте евразийски идиоти! Щото вместо да играете, търсите кой от противника как плюнал на терена. И повтаряте като развален грамофон, че другите ви ощетяват. Ако бяхте в Англия, за подобна декларация нямаше да можете да си платите глобите и да си изтърпите наказанията, пастърми дебилни! Ама на кой му пука за вас? Като ревете като недо..ани булки, да не мислите че правите на някого впечатление? Отдавна свършихте парите за подкупи и само компроматите които държите на мутрите на "Иван Асен"от минали години ви държат все още с по някоя и друга незаслужена точица на подарения ви (пак незаслужено!) говежди стадион, за да не сте последни в класирането на измислената ни футболна група! Айде, оди рупай, трева, тъпо синьо дебилно парче, и не занимавай хората с жалкото ви отборче-недоразумение! Били им скършили устрема! Смешници! За Б група ли, бе, сини дебили? Дори ЦСКА и Локото имат повече достойнство от вас! Поне показаха игра и ги извадиха служебно, а вие сте пътници за долните ешелони, щото сте слаби и футболът е тайна за пастърмите в сини екипи! И винаги е бил!

Земи хапни една "Мура", се успокоиш малко...

Така е, съгласен съм, за съжаление Киро гелосания бута пачките с мангизи и съдиите свирят както им наредят.

Забравихте да споменете и незачетения чист гол за Литекс, заради което сега щяхте да сте с 1 точка по-малко!

Щеше да си прав, ако този гол беше отменен при резултат 2:2. Обаче с този гол само се изравняваше резултата 1:1, както стана малко по-късно. Този гол не определя крайния резултат едниствено можеше да промени развоя на срещата, като вероятността да спечели Левски е 33,3% същата каквато и за Литекс - 3,33%, като и за равнен резултат - 33,3%. Виж за дузпата, когато резултата стане 2:0 мача става съвсем друг и е с 90% вероятност да бъде спечелен то Левски.

Ти не се занимавай с Киро , а по-добре си оправете отбора. В Разград трябваше да си тръгнете с поне 5 гола и тогава и съдията нямаше да ви е крив. Малко по - кротко , че сте мноооого зле за сега...

С 5 ама след като Лудогорец вкара от измислен фал и футболистите на Левски загубиха хъс. Виж ако беше признат гола на Левски мача отиваше в друга посока и можеше да се стигне до победа за Левски.

КВО ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ГЕЛА , КАТО КУПУВА СЪДИИ И РЕЖЕ ОСТАНАЛИТЕ ОТБОРИ БЕ , КРАСЬОООООО.