Марков: Съдията трябваше да спре мача с ”Ашдод”

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че клубът се разграничава от действията на феновете на тима по време на двубоя с израелския "Ашдод".

Обратно в новината

Коментари - Марков: Съдията трябваше да спре мача с ”Ашдод” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигофрените наричащи се фенове от Левски и ЦСКА са малоумници,които вредят на футбола в Бг,а и на държавата въобще.След тоя контролен селски мач,на два селски отбора от Бг и Израел имаше по-голям отзвук в чужбина отколкото след успехите на Лудогорец в Европа.Така беше и когато олигофрените от Левски съблякоха Петев и никой не го защити.Нито Сираков,а дори всички от ръководството на отбора застанаха в подкрепа на тия идиоти.Тоя случай също се коментираше в продължение на месец в Европа и по света и клипа беше хит в ЮТуб.И затова се възмущавам когато чета как едните се опитват да ни убедят , че другите са лоши и прости , а те са супер добрите и интелигентни.Но...мили олигофренчета на Левски и ЦСКА.Вие ни прогонихте от стадионите,но ние знаем,че сте тъпи и ще си останете такива до края на живота си.Ние знаем също,че вие не сте виновни...просто в нашата комунистическо-мутренска държава простаците командват и умни и кадърни хора не са нужни.И нищо чудно и двата ви отбора са рожба на комунистите-бандити от държавна сигурност управляващи в Бг и до днес!!!И колко точно сте си измислили съвсем сами как да ви наричаме - свине и говеда.Да.Много точно.

Мъжки , има някои истини , ама и много простории си надробил.......Както знаеш много добре , има фенове и фенове и е доста малоумно да слагаш всички под един знаменател...........И второ , вече пък е профанско да слагаш Левски и ЦСКА под един знаменател..............Комунистическият отбор е един и всички знаем прекрасно кой е той..................

според закона дза лустрацията този отбор на червената комунистическа армия трябва да се забрани на мига. поведението на играчи и публика е абсолютно сопаджийско ,напомнящо зловещите времена от Белене и Ловеч

Не очаквах, че цска има възможността да се завърне толкова скоро в А група! А окръжна група!

деер

Не можем да се оправим без да бъдат изметени от футбола всички тарикати и паразити. Престанете да считате, че човек , който е бил нещо на терена може да е градивен и извън него. Или закривайте университетите и училищата.....и да си станем официално аборигенска държава.

Съгласен съм с Марков. Мачът беше провокация. Но незнсм Дали съдията или треньора Трябваше да се намеси.

Говориш глупости.ЦСКА ни "провокират" наши и чужди,иначе сме супер?На петдесетината наркомана и алкохолика,които си мислят,че всичко им е позволено, им трябва в такъв един случай, взвод от борба с безредиците и пред всички на стадиона да ги прострат на терена, иначе няма оправия.Това е голям позор пред света,дори представа нямаш как се коментира България ,която за съжаление има общо с тези идиоти.Пламен Марков както и тези преди него разчитат на страха който ще всява публиката сред съперниците а не на играта.

вижте в тубата "Беркут" против 100 фанатов "Динамо". Ето така само ще ги кротнат тези идоти, които де факто нямат нищо общо с футбола и пречат на развититето му и на нормалните фенове.!

който бере БЪлгария заради група простаци. Имаме ли жандармерия в БГ? Или е съставена от цветарки? Време е да се смачкат всички банди наречени агитки!

Абе сини говеда, как не се научихте - " Не гледай в паничката на другия, гледай в своята ". Как не спряхте да коментирате ЦСКА, а не виждате и коментирате проблемите на Левски. Де..ба болните мозъци.

А бе свиньо, що не погледнеш под статията за Декларацията на Левски, колко Левскари са писали и колко прасета, а!

явно ходи по футболните фенове в БГ. Изостанали са има няма 100 г. от феновете в нормалните страни с нормален футбол.

Е, ЧЕ чорбата е на свършване. Тия нещастници от цска изядоха парите на толкова много хора, че се чудя как Тришката се нави да им дава парета. Или е малоумен, или пере пари. На такъв бостан с тикви, ходят само малоумници. Тия червей ще изядат паретата от шекера на Тришката и край с него. Органите не можаха да го свършат, обаче тия червени боклуци вече го правят. Не е тоя мигач Марколеско да каже кой как ще играе. Евреите са сериозни хора - Винаги играят сериозно. Ами ако това е мач от Лига Европа кво - цвички ли да си вържат еврейчетата, щото видите ли това е помиярският чорбарски травестит цска. Ай сиктир. Добрата новина е, че цска изчезва и само още няколко лапачи като Марко Тотев се навъртат около казана за некоя смрадлива антраксова мръвка. Жаолко че като ученик бех привърженик на тоя майтапски свински отбор. Ама тогава в махлата всички беха чорбари и щеха яко да ме бият, ако кажех, че съм от друг отбор. Насилие. Това е този инвалид цска. Само Левски - Ревски вече може да бие чорбата поне с 10-12 гола разлика.Айде чао!

Скоро ще играете само на затворени стадиони.

Пак съдията ви е виновен! Дори и за това, че привържениците ви са лумпени!