ФИФА нареди на БФС да отнеме точки на ЦСКА

Ново неприятно наказание грози ПФК ЦСКА, въпреки всички неволи, които съпътстваха клуба в последните месеци.

Обратно в новината

Коментари - ФИФА нареди на БФС да отнеме точки на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко и Пеевски Боко и Пеевски Боко и Пеевски Боко и Пеевски Боко и Пеевски

цял народ плащаше да го има кремиковци и да ви издържаме вас, лупи и небръснатата свиня стоичо заедно със сина му , жена му , кучето му. червени мерзавци

Кретен нещастен Кремиковци отдавна го няма, фалира и т.н. Смешник

шест пъти поред бихме отборана ДС като маче у дирек след 2 години пак така

Когато отбора на народа ви дънеше по 8 пъти подред и със седмици,петици и какво ли не(докато се научите да броите),тогава разправяхте,че тези мачове не ви били важни..Сега-гордост.Разбираемо е.След толкова гаври,червените ''мозъци'' са изпушили.Друго обаче е неразбираемо.Колко трябва да си тъп,ама какъв ли олигофрен трябва да си,да седнеш да обвиняваш държавата за това,че една купчина бандити са изплюскали 30 милиона?Частен клуб фалира,пък държавата му виновна...Е това е много тъпотия,дори и за фен на петолъчките

Ficho

Нали знаете, че ако не си покриете задълженията, дори да завършите с 100 точки преднина във В група, няма да вземете лиценз за Б, та ще поритате доста по дълго със Струмска слава и Сливнишки герой... Само казвам, после да не сте изненадани и да твърдите колко много ви мразят всички и как ви прецакват. Всъщност трябваше да сте в А окръжна, ама нали "синьото" БФС все ви "прецаква".

ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, ако не се лъжа! Въпросният агент може да се обърне към синдик, ако има някакви претенции! Всякакви други наказения са безсмислица, но ФИФА едва ли знае за процедурата! Вече е наложено наказание на ЦСКА за неплащане на дългове - "В" група! Трябва и малко правна грамотност да имате преди да ръсите "бисери"!

Бъркаш понятията . . .

Според теб, "правно грамотния", свалянето на ЦСКА от А в В група има ли силата на индулгенция, спряма всички дългове на клуба, в т.ч и бъдещи (възникнали в следствие на загубени съдебни дела или по друг начин)? Ако отговорът е да, то ти си правно неграмотен.

Много си наивен,да не кажа прост. Прочети правилника !!!

Виж бе, "правно грамотния" - ако обявя процедура по несъстоятелност ще ти върна .... ако имам с какво!? В случая с ЦСКА - на босия цървулите, щото нищо нямат на тяхно има, освен емблемата, но тя е запорирана в НАП! Чети повече правна литература, защото само крясъците на агитките не са показател за "грамотност"!?

По добре да няма ЦСКА София. Излишно се харчат пари. А народа ни гладува. След 50 години няма да има българи в страната ни... та какво остава за тия мошеници. Никаква държавна помощ за ЦСКА! Закривай!

По-добре направо да няма БГ футбол. Като теглиш една черта какво излиза: 1. Само се нервираме, че сме най-слаби в Европа 2. Само побоища по стадионите 3. Клубовете перат пари 4. Клубовете точат пари 5. Харчат безмислено пари . . .

ЕГАТИ ТЪПИТЕ ДОГОВОРИ,ЕГАТИ ТИТАНИТЕ,ЕГАТИ БИЗНЕСМЕНИТЕ....ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ!

Като купувахте негра на килограм "Титаните" бяха добри, а сега станаха шлака, боклучии и т.н.? Това черна свинска неблагодарност!

ДС-отборчето от Герена, създадено от Цола Драгойчева, не плаща нито данъци, нито осигуровки, но от НАП го галят по кратунката милиционерска

А научете се поне да четете бе, резаци! Вчера са преведени близо половин милион лева от Левски към НАП според поетия ангажимент! А ВИЕ КОГАААА???

направи на лупи една свиа

Цола Драгойчева известна като Червената Соня не е и не може да бъде фен на ЦСКА. Кагото Левски е създаван (1914г.), Цола е била в ранна детска възраст. Но тъпите прасета това не могат да го пресметнат.

Тя тая освен да се напикава по партийни конгреси, за друго не ставаше!

Перуканска работа.

ЦСКА май е в проедура по фалит. Така че кой ще получава пари решава съдя изпълнител, а не от ФИФА и БФС. Те да спазват българското законодателство.

Доносите на ДС-Герена нямат край и дори понякога носят резултат. За жалост!

Доносите натрупаха 30-35 милиона дългове,на ''честното'' отборче и му попречиха да стане шампион...Не че 10 мача не може да вкара гол..А преди това,бяха ''птичките'' в Борисовата градина..Не че дебилите изтърваха 7 точки преднина..Много му пречат на този отбор.Гадняри

Цура да не завършат с отрицателен актив ....;/

Доносите на ДС - Герена не остават без последстивя. Въпреки всицко ще ви бием пхак като мачета в дирек след 2 години Отрепки ДС-арски

Плащайте си дълговете, бе червени праста и тогава никакви доносници няма да ви пречат.

След Титаний Пияни,. Сашко Лъжливи , Гришко Къси какво ли ни чака братя

С тия пари можехте да подготвите млади български футболисти и да сте на печалба, ама пусти негри по стават за далавери.

Никой не им е крив. Да бяха го закрили ЦСКА-то и да си създадат нов отбор с ново име, ама никой не му се започва отначало. Най-добре е да се разграби нещо работещо.

Абе,то е ясно.Борисов им отнема точките.Директивата срещу гигантът собственост на джуджето,вече е международна..Ще стане и междугалактическа

Червените сте доста прости същества. Титаните и Томов толкова години като паразити ви изпиха пари и кръв. Сделките, които сега лъсват ги направиха милионери, а вие стойте и псувайте Левски, перуката, ФИФА и не знам още кой, и си трайте срещу истинските ви унищожители.

Сарказъм, брат, усети го!

Положението ще става все по лошо.Нищо не се прави с покриване на задълженията,които не са само към държавата и се следят от ФИФА.Ганчев пробва разни схеми да печели време за своите дела.ЦСКА пак се използва и отново ще бъде захвърлен след употребата му, но сега е "важен" мача със "Сарая"....?