Роналдо: Моят най-голям страх е да умра млад

Нападателят на "Реал Мадрид" и на португалския национален отбор по футбол Кристиано Роналдо си призна, че най-много се страхува от това да умре млад.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо: Моят най-голям страх е да умра млад | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро се страхува че приятеля на Мауриньо Бруно Рибейро ще се върне на бял кон в Лудогорец и ще го иска да го вземе в "световния" отбор и той няма да може да му откаже. А сблъсъка с Милсами със сигурност ще го доведе до самоубийство. И така ще си иде млад.

Кристиано, би трябвало да се страхуваш, че може да те продадат в цска и да риташ у В група , ще ти разкажат играта момче, такива секири не си сънувал .

Вярно, много кофти е да умреш млад, след като имаш толкова пари.

Една Рок Звезда /от станали след време На Истина Легенди/ беше казала - Живей Бързо, Умри Млад и Бъди Красив Труп. Но очевидно Футболната Звезда /вече Легенда/ е на друго Мнение.Що не успокоят Звездата - Няма да умреш млад, ще дочакаш Орлите, но така или иначе ще си Умреш все някога. То и тъй наш Кристияно няма да може да си износи Нито Новите Дрехите, Нито да си изхарчи Парите. Зная, че Бедните Живеят По-Щастливо. И това е причината те да са Болшинството от народа на този Свят и този Свят е Свят защото ги има - Бедните.

Нали има милионите в банките. Така че няя кво да се притеснява. Парите са власт и сила. Може да се излекува и от най тежката болест. Ами българите които нямат пари за нормална храна и не си дояждат от безпаричие какво да кажат те???

А Шумахер, който също има милиони? Може ли да се излекува "и от най-тежката болест"? Не! Уви, не.

Парите не могат да те излекуват от всичко. Най-яркия пример за това е Стийв Джбос - милиардер. И въпреки това почина. Не си мисли, че парите са всичко. Помагат, но не могат да заменят добрия начин на живот.

Според НОИ 'Човекът който ще живее 200 години се е родил.' Трябва да мечтаеш да живееш поне 150 години и съответно да риташ поне до сто. Успех и ... късмет

То нерядко, това от което се страхуваш най-много ти се случва.

Единствено Меси може да го умори млад. Ако спечели още една златна обувка :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++