Димитров отнесе Ебдън и продължава на ”US Open”

Най-добрият български тенисист продължава във 2-ия кръг на Откритото първенство на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Димитров отнесе Ебдън и продължава на ”US Open” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да имаме още добри тенисисти и поколение, което да смени наркотиците със спорт, трябва държавата да направи още кортове. Да се въведе система с ваучери раздавани безплатно за да могат повече деца да опитат този спорт дори и когато нямат финансови възможности. Трябва във всяко училище да има поне тенис стена (почти нищо не струва). За справка, в момента в София има точно 3 функциониращи тенис стени където децата безплатно да тренират уменията си. Абе много дребни стъпки могат да се направят ама трябва желание и съвест сред хората взимащи решенията.

Само в потока на Григор вчера 5 мача бяха прекратени и спечелени служебно поради отказване на единия от противниците. Има 4 такива потока в US Open. Това е меко казано доста. Каква е причината?

Към края на сезона, особено на твърдите кортове започват контузиите. На този турнир винаги е имало много такива случаи.

Стига с това "отнесе" ....в 1-2 кръг ги отнасяме, а после пишете че сме загубили с достойнство, че сме затруднили много противника.....и т.н......

Добре че не загубихме от Ебдън, че представям си какви заглавия щеше да има в нета - Ебдън Ебна и т.н

"отнесъл" е тенисист на 130-то място. много съжалявам за гришо-доскоро беше в топ 10 и се надявах да стане N:1 в света...макар и еднократно за малко - така всички щяха да казват "бившият N:1 в света, българинът григор димитров" - но уви, наи-добрият му период (и мотивацията) отминаха явно. жалко, а иначе е готино и добро момче! P.S. дано поне си запази реномето в топ 20 по-дълго време. Uspeh Grisho !!!!!

И аз много залагах на теб мама, ама ти си остана един селски кретен.

не мога да повярвам че булгари са чукнали 7 минуса на по-горния ми коментар "бившият N:1 в света, българинът григор димитров"! и освен това му пожелах да се запази поне в топ 20, което (за съжаление) няма да стане след като отпадна от US оупън заради (слаба психика и ) пропиляни шансове срещу кукушкин точно както на мача му срещу мъри преди 10 или 15 дни

Стефан Христов спечели 2-рия етап от обиколката на България. Води пред втория в генералното класиране с 1,20 минути. Успех Стефане! ПС. Тъй като в дира няма новини за колоездене, ще ви информирам редовно какво става на родната обиколка. Спортните новини не са само ЦСКА и В група!

..Отнесе ... Хайде без елементи на еуфория. Тази победа е добре дошла. И следваща среща Дай Боже също да е, като тази. И Тогава чак ще дойде "Истината" за Григор. В очакване на това, Му желая Здраве и Победа.

важното е че си взе поука от синсинати! днес избурза само един-два пути (и сгреши), но вторият му сервис беше спокоен и бавен, играта му беше по умна и без паника...много добре! ако продулява така умно и спокоино - 100 до семи-финал! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво! Все пак това си остава най-добрият български тенисист и то в държава, в която само се краде и не се отделя нито лев за инвестиция в таланта

Все пак му дадоха 100 хиляди миналата година, ако за тебе това е нищо, не е така за повечето българи, защото тези пари са от държавния бюджет, т.е. от техните пенсии и заплати.

Инвестиции за развитието на таланта не е даване на 100 хиляди на вече завършен състезател от топ 10-20, а даване за развитие на по-млади състезатели, които не печелят по толкова от всеки турник, в който участват. Тази помощ му трябваше на Григор, когато спеше в дома на Христо Стоичков, защото не можеше да си позволи да спи другаде, а сега е просто един странен подарък на добре печелещ състезател. :)