ПАОК официално обяви трансфера на Бербатов

Късно снощи около час след полунощ българският нападател казал "да" на ПАОК, след като преговорите с "Астън Вила" се провалили.

Обратно в новината

Коментари - ПАОК официално обяви трансфера на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея от ПАОК нямат акъл. Ще дават пари бадева.

Защо в Русе ? Той не е български влах, а български македонец. Елате в стария наш Солун, за да видите публика от истински българи !

Митко се върна в България !

Мързелатов отива в мързелания!

Толкова интересна игра на "пиан морков" беше ... ха летеше натам за подписване, ха насам, ха пак натам ...

Много ценен кадър, а договора му за един сезон?

Никой не знае пък за колко е "договорът" му с Господ ...

...се успокоих и ще спя като бебе. Откога ме мъчеше проблема с новия Му отбор...

Ше поарчи малко кинтаж и по гръцко , галфона.

Който плаща эа Бербатав ще го има,и ще печели много мачове

Е , те тва беше страшна простотия , Му.

ИМАМ чувсотвото,че е пълен глупак.Така не отиде в Ювентус и се заби във Фулъм.това му е поредната глупост,много го бива в глупостите.Като започнем от напускането му от националния.за какво изобщо пишат за него само да става за смях.

Колеги коментиращи, Да Бербатов е безпорен талант, да той ще си остане един от най-талнтливите и най-противоречивия български футболист. Относно трансфера, той е изцяло за пари и то много пари, защото Астън Вила го искаха за по-малко, но той не прие, въпреки, че завръщането му в Англия му даваше шанс да влезе в историята, като едни от малцината с вкарали 100 и повече повече голове във висшата лига. Правете си изводите, ко е по-важно за него. Поне медиите така нни го представят.

На мястото на Бербатов и аз това бих направил. Сарафа какво, като е в историята, да не би това да му плаща тока?? Успех на Митко в Гърция.

Е, разбира се, че е важно на тази напреднала футболна възраст да може да спечелиш още пари. Кой е този, който ще се грижи за него и за всички от семейството му, след като спре да играе?! Всеки е длъжен в активната възраст в своята кариера да изкара максимум пари, щом това не пречи и не вреди на когото и да било! Виж ги всички местни "легенди", които не могат да връзват двата края - от време на време някой се сеща за тях, но това не им увеличава пенсиите. Да е жив и здрав и да порита още малко, а догодина - в САЩ или в Япония, за да изкара още някой лев.

Абе с новия перчем ще ги разбие :)

Еее, най-после мениджърите му намериха отбор! Златната кокошка ще им снася яйца още една година.Друг е въпросът, че ПАОК ще бере ядове, като "Монако" (освободиха го като свободен агент, след като скъса 3 чифта гащета от търкане на резервната скамейка, без да искат пари за него.Само и само да си тръгне).Но поне ще има сигурна резерва!

Бербо ще трябва да сформира дует с Гари Мендес Родригес от Уефски...

Ами да, драги ЛеФскарчета и Лудогорчета, Бербо е пак в отбор с име и възможности и пак взима огромна заплата, колкото и да плюете и злобеете.Въпреки, че вече не е това, което беше. Но ВИЕ сте дребни душички, комплексари, които нямат и подобие на такъв световно известен играч, играл в най-велики отбори. Няма и да имате, защото вашите тукашни "звезди" са свикнали да имат едва по 1-2 мача годишно, които да не са купени или пък подарени от съдиите и Перуката. А иначе си пишете хейтърските коментари във форума то се и очаква от подръжници на отбори, които НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ПОНЕ ЕДИН СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ИГРАЧ. И не ми излизайте с брадясалата тирада за великия Гунди. Да, той беше играч с европейски качества, с потенциал, но нищо повече от това. Дори да излезеше от България в Европа, можеше и нищо да не се получи, а можеше и нещо да стане Бог знае. Но със сигурност нямаше да стане европейски шампион, носител на златната топка и голмайстор от световно първенство, като Стоичков например. Отгледайте такива играчи като Камата, Бербо и т.н. и тогава давайте мнения за светините на ЦСКА. Иначе, с хейтърските си коментари, само демонстрирате комплексите си, знаейки, че това никога няма да ви се случи. Сори!

у ред ли си да слагаш барби до Стоичков?!?

Тиз , изключително си загубен и даже нямам намерение да те коментирам. Само не разбрах що си губи толко времето да драскаш простотии.

Имам предвид малоумника "АЗ"

Стига глупости - само Емо Ви е от школата. Другите са крадени. Школата Ви е зле. То и Лечков някои се опитват да го пишат цесекар, защото порита няколко месеца при червените, благодарение на Пената, но беше ясно, че му предстои трансфер. Повече от половината национален отбор през 94 г. беше от "Левски" и се премести основно в Първа бундеслига. Половината от тях бяха от школата на синия отбор. Аз съм от "Левски", но винаги съм писал положително за момчето от школата на "Пирин" - да е жив и здрав (по-горе му пожелах да порита догодина в САЩ или Япония - хем да се изкефи на футбола, хем, докато може, да си изкара още някой лев, без да се интересува кой какво мисли.

Айде Бербо ! Успех ! малко от атмосфаирата в стадиона ! https://link https://link https://link

Хора, радвайте се на малкото ни останали спортисти на световно ниво докато още ги има. На изчезване са и тенденцията се запазва. Разни председателчета на федерации, изживяващи се за средновековни феодали и лешоядите около тях, правят всичко възможно в България да няма спорт. Колко останаха? Митко Бербатов, Григор, Казийски, Кобрата, Ивет Лалова, Везенков и още малко.... Като се появи информация за тях и като се почне едно плюене... както българите си го можем. Радвайте се, подкрепяйте ги и се кефете на успехите им. Успех на Митко Бербатов! Единственият останал БГ футболист от световна класа!

отиде в отбор от световна величина. Кефи се.

Добре че имаме сума ти народ, който играе в европейските грандове, че да се кефя на тях. А ти, явно си фен на Боби Михайлов. Може да се кефиш на него.

го зове , но дали ще се представи добре?

"Медийният туристически очерк " за Бербатов с подобаващ "драматизъм" в последната си част, би трябвало да приключи. То няма да е зле и ние да "приключим" по този туризъм. А в този Свят, не само уважението към Чуждия Труд, а и уважението към Собствения са Много важно нещо. Това се отнася и до Заплащането. Компромиси могат да се правят, но в рамките на Достойнството. Ако това не се случва, Човек се превръща в Лакей на нЕщо и на нЯкого. Ясно е, че Бербатов "с пейка или без пейка" Не Обича да е Лакей. И го показваше и го показва съвсем недвусмислено и ясно.

Успех в ПАОК, Бербо! Само имай едно на ум - совите не са това, което са! Пази се от визанитийски номера, че доколкото знам гръцки банкомат 2млн. евро не пуска!

голяма грешка, трябваше някъде в Италия....

Добре дошъл в ПАОК, Бербо ! Успех !

Добре дошъл в ПАОК, Бербо ! Успех Димитър "!

Още преди време писах, че най добре за него ще е в Гърция, особено в Солун. Така ще е само на някакви си 120км от баба и дядо в с. Марикостиново. Е, имаше и по близък вариант, например в Серес.

бербо е като някоя бивша популярна мадама,която само тя не е разбрала че не е вурвезна вече и че е станала "стара чента ама лачена". бербо не е ли време да ступиш на земята,стар си вече.

Както винаги се делим на : сини и червени , русофили и русофоби, бербофили и бербофоби, христостоичковфили и христостоичковфоби някои не могат да преживеят ,това че някой от другия отбор е направил поне един добър мач навън и хората го припознават като българин. А това къде ще играе и за колко пари си е въпрос на търговия. За това е свободен агент - продава себе си по най-изгодния за него начин .За него не за Пижо, Пенда,Нане или Вуте, които нищо не са постигнали ,но никой не трябва да е по-добър от тях.

Кариерата на Бербатов е спорна, но безспорно е на световно ниво.

Поне не подписа с Чирпан Юнайтед!

Трябва да се направи ревизия на Емил Данчев за пране на пари.Няма такъв луд треньор да дава луди пари за един мързелив ритнитопковец.То треньора на ЦСКА не го иска в отбора си.

Бе не е ли по-лесно, първо ти да си направиш преглед при личния лекар, за направление. И вече в зависимост от направлението и заключението на специалистите...

Дали нашия известен мързеливец не е решил да си спести тежките тренировки и мачове от групите на ЛЕ и нарочно да е забавил подписването? Така ще си играе само в първенството. В крайна сметка повече пари за по-малко мачове.

Заклевам се, че точно това си помислих като разбрах, че не е картотекиран за лига европа

Картотекиран е за Европа, така че ще играе

В статията пише, че ще играе само ако преминат групите, но си спестява всички мачове в групите на ЛЕ.

Нормално, то беше ясно, че ще играе в опашкар от водещите първенства или в топ отбор от Гърция, Турция и в най-лошия случай САЩ или пък Китай.....

В САЩ са големите пари...

бербата много се излага с тая лакомия. не е имал трансфер досега в който да не е чакал последния момент ако може да удари келепира. много е селско това - и не му отива на годините и името да прави такива простотии, особено за пари, при положение, че е играл за доста пари доста години.

Глупости на таркалета.Че като е играл за много пари,да вземе и да ги раздава а ?Естествено,че има защото знае как да се пазари.Друг е въпроса,че ПАОК,го взима защото е свободен електрон и ползата от него няма да е такава .

кой говори да ги раздава бе малоумник - той си ги е заслужил изкараните пари - въпроса е да не се цигани толкова грозно всеки път, просто щото е смешно, особено след толкова години игра на най високо ниво.

Ти пък, Барбарела отдавна футболя не му носи удовлетворението, което едно момче получава гонейки топката по зеления килим и отлично знае, че пика в кариерата му отмина. Вярно за съжаление в по-голямата си част на пейката на Ман Юн, но все пак и там постигна доста. Бербатов е постигнал, каквото е могъл във футбола, малко или много всеки да си решава, сега е един наемник, който продава труда си възможно най-изгодно и т'ва е съвсем нормално. За т'ва и неразбирам к'ва е тая истерия, на кого му пука, къде ще рита Бербатов, нали няма да е в националния....

За мен, състезател отказал да играе за националния е национален предател. Въпреки това, съм длъжен да търпя новини за него. Той е персона нон грата в България...

Той и той човекът искаше да играе за националния отбор на България, но то няма такъв, та затова...

Ма*ка ти никога няма да е персона нон грата за мен!

Стенли , от де събра толко много злоба бе , Стенли. Толко ли беше гаден живота с теб бе , Стенли ??????????

Димитър Луиш Назариу де Лима Бербинио, подписа най-накрая.

не можа да достигне и до малкия пръст на бай ристьо стоичката...ще го запомним с това че заеба националния без да намери смелост да каже на боби татьовото че бфс не му е бащиния и така не се праи...и все пак ще му кажа евала и шапка долу хубави голове вкара на острова

Той хубави голове вкара и във Франция, за Германия не мога да говоря, не следя немското първенство. Колкото до перуката - точно и направо си му го каза и заяви, че с това ръководство той няма да работи.

Иван Петров

той не е ръководител, та да участва в ръководството или да му дава определения. той предаде националния отбор и България. Перуката пък е следващия предател - властващ над мафията БФС

Това е официално края на кариерата му. Но всеки край е начало на нещо ново. При него - нова коса. Дано да запише много победи с ПАОК след тази звучна загуба в битката със суетата :)

Какво нЯщо е животЯ?... Футболният свят им се смее, а в ПАОК започват горчиво да плачат, заради новото "украшение" на резервната си скамейка...!!! :::)))

Е най после да спрете с този Бербатов, не разбирам за какво е този толкова голям шум за футболист който е в залеза на кариерата си, не играе в националния отбор нито пък в някой европейски Грант....с какво ще допринесе за имиджа на българския футбол?

Той вече е допринесъл достатъчно. А се пише гранД.

на обяд ще си хапва вкъщи при мама

Мама Божка! Жоренце...мама

гръцките прахосници са известни на цял свят. Показаха за пореден път как могат да хвърлят пари за нищо :-)))

Супер, пък и до у тях ще си е! Успех, че ни е последния (засега) действащ, който го знаят по света.

по кой свят го знаят? Или ти от дира знаеш, че по света го знаят?

zeddd

А ти от кое измерение идваш, или спа досега?