Сериозни проблеми за Петев преди мача с Норвегия

България приема Норвегия довечера от 21.45 ч. в може би най-важния мач на националите.

Обратно в новината

Коментари - Сериозни проблеми за Петев преди мача с Норвегия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шопите що не напълниха стадиона?

Стадиона пак е празен. По колко са билетите?

Не знам но сигурно са доста скъпи... и затова няма толкова много публика. Да не забравяме че България е най бедната държава в ЕС. И с ужасна безработица.

Билетите - от 10 до 40 лв. Представяте ли си само... Между другото, мачът е вдлъбнат, а и вече го нахлузиха на нашите... Спестили сте си парите и нервите. Лека вечер.

щом Николетов и Алисиев няма да играят -имаме шанс за победа.

11-ката е идеална! Радвам се че треньора се сети да махне Гаджев и да заложи на един качествен младок. И щом на вратата го няма Николай Михайлов, смятайте че ще спечелим този мач!!! Помнете ми думите! (ние и в Норвегия можехме да вземем нещо, ако на вратата не беше Михайлов защото и двата им гола бяха вратарски грешки.)

Митрев и Владо Стоянов трябва да са ни основните избори за вратар. Владо Стоянов сега не може, ОК, тогава Митрев. (Съжалявам,че на вратата срещу Италия беше Михайлов, можехме да бием Италия ако не беше той на вратата. Единия гол пак вратарски беше. Също и в Норвегия както казах..)

Силна реч дръпна, обаче резила пак е голям :D

Контузиите са по поръчка. Те без това не стават.

отбор, а само проблеми. Отдавна. Само слепците не го виждат :((( Важното обаче да "дитирамбим" смело и щастливо за шансове...

Е УМЪРТВЕНО! ВКЛЮЧИТЕЛНО И Т.Н. НАЦ ОТБОР !ПОМНИТЕ ЛИ КАКВА ПУБЛИКА СЕ СЪБИРАШЕ ДО 90-ТЕ!? СЕГА ЩЕ ИМА ПО МАЛКО ОТ ТАЗИ НА СЕЛСКИЯ МАЧ НА ЦСКА ВЧЕРА!

Искам да ти отговоря като подкрепя мнението ти с пример. 90те години съм седял по нощите да гледам мачовете на нашите от Световното. После съм бягал от училище да гледам квалификациите им.....събирах като ненормален хартия за амбалаж и какво ли не, за да припечеля и да си купя фланелки с имената на титулярите.....Откакто обаче ``времената`` се промениха с нови трениори и там управници в БФС, в момента не знам нито един футболист от националния отбор, не знам дори за какви квалификации играят, с кого и как и най-лошото е, че това е защото не ме интересува. Вечерта ще изляза, ще се повеселя, мачът въобще не ме интересува. Честито на всички, които успяха да съсипят бг футбола- детски школи, първенства, отбори....като гледам вече само неудачници следят какво става в нашия футбол. Е честито, поне дано парите, които успяхте да вземете си струват съсипията, която докарахте.

помниш ли атмосферата на ст.В.Левски при победата над Германия, след като ги бяхме победили и в САЩ 94!! Велико беше!Няма да се повтори скоро,всичко е разсипано!

Вирусът, който е покосил Перуканов е истински български патриот и заслужава най-малко орден "Стара планина"

КАЗАЛ СЪМ ГО И ЩЕ ГО ПОВТОРЯ ПАК:ДО КАТО,ПЕРУКАТА,ОБИЦАТА И ОНЗИ НЕ УСПЯЛ КМЕТ ОТ ГЕРБ СА В БФС,НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ДРУГИ ДА ПОВТОРЯТ УСПЕХА ИМ ОТ САЩ-94!!!ТОВА Е БЪЛГАРИНА!!!

От тези национали никой не е титуляр в отбора си. Все пак имаме шанс щом няма да играят михайлов и божинов.

перуката класира националите преди време за световно и сега затри българския футбол

Жалко, че с тая политика я докарахме дотам да нямаме нито един добър футболист, след като сме имали такива от световна и европейска класа.За да се подмлади отборът трябва да се промени А група и там да играят задължително, минимум 8 българи в отбор.Трябва да се сложи и възрастова граница 30г., с изключение на национали, които са титуляри в 51% от официалните мачове.Иначе с негрите няма да съберете 11 национали.

МАЧКАЙТЕ ЛЪВЧЕТА!!!Щом няма да пази Ники Михайлов,значи имаме ШАНС :))

умножени по 2, понеже и божинката ще отсъства (малката буква не е грешка :)

ТЕЗИ ПЕДАЛИ ОТ БФС ДА ПУСНАТ БИЛЕТИ ОТ 100 ЛВ ,А ПОСЛЛЕ ЗАЩО Е ПРАЗЕН СТАДИОНА В 22ч.

Впоследствие и Николай Михайлов бе съборен от неприятен вирус и по всяка вероятност също няма да стартира в рамката на вратата. И Божинов го няма... може би наистина Господ е Българин?!

Какъв проблем. Че то си е късмет за Петев, че Божинов е контузен.

С тези цени на билетите тия лапачи от БФС показаха за пореден път , че не искат да се класираме. Вместо да пуснат билетите по 5-6 лева и да се напълни стадиона те...

Какви са тия пиявици при Божинов? Иначе с тия "3 проблема около играчите" току виж сме били с 3:0. :)

За какви проблеми пред Петев пишете?... Че това е нов подарък от Бог за българите...!!! :::)))

За кой ли път ще играем без номинален десен халф ,защото Миланов не е такъв.В ЦСКА Москва по неволя ,го пускат като такъв за по 10 - на минути и фактът ,че не се налага като титуляр говори ,че това не е неговият пост .След като целта е победа ,трябва да се рискува с бързи външни халфове за агресивна игра по фланговете.Не съм оптимист при този състав .Бандаловски е агресивен и атакува ,но е хазартен ,лесно си вади картони и не си пази зоната в отбрана.

Това са ДОБРИ новини! Защото и тримата не са във топ форма и по-добре да се пуснат хора, които ще се раздават повече... да се надяваме... :)

Пишат се първо точките, а после головата разлика, освен ако не си арабин.

Абе ,айде стига сме се баламосвали вече: към момента, този национален отбор НЯМА ПОТЕНЦИАЛ да се класира, камо ли да постигне нещо значимо на световно първенство!

АБЕ ПЕТЕВ СТИГА С ТОЗИ МИХАЙЛОВ ЧЕ ДЯВОЛИТЕ ДА ТЕ ВЗЕМАТ.ТОЙ ПУСКА ПО НЯКОЛКО ГОЛА НА МАЧ,А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЖ ДА ГО ВИКАШ.ОТКАЖИ СЕ ОТ НЕГО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ,ЧЕ САМО ОМРАЗА СЪБИРАШ.

Вирусът, който е повалил Н. Михайлов е много приятен за публиката.

Само не мога да разбера защо тоя тъпанар Петев всячески се опитва да игнорира Ивайло Чочев, който е един от малкото играчи в националния, които са титуляри всеки мач в клубния си отбор, а и говорим за Палермо отбор от Серия А, аз не мога да разбера защо Петев действа така .. вие ще ми обясните ли ?

защото вече си има стабилен трансфер и комисионната за участия в националния е взета

перукан му реди състава. поредния наведен послушко

Нъкакъв проблем не е липсата натези двамата! И Божката, и Благо са по-добри в момента! Нещо повече - ако някой от тях беше пазил срещу Италия, щяхме да бием.

Аз не виждам проблем а даже напротив. Липсата на "синчето" на вратата и "набедения" за футболист Валери Божинов даже ще се отрази повече от положително за отбора. Единствено съжалявам за Стоянов но и Митрев в момента на ниво. Но проблема "задължителна" победа смятам че няма да се отрази особено добре на отбора, при това у дома.

Успех, момчета!

И какво може да се добави след пожеланието на ВЯРА?... ... НАДЕЖДА и евентуално ЛЮБОВ, ако я заслужат с играта и резултатите...!!!