Горещо посрещане за Бербатов на ”Тумба”

Феновете на ПАОК Солун устроиха подобаващо посрещане на новата звезда на отбора Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - Горещо посрещане за Бербатов на ”Тумба” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия, дето плюят Бербатов страшно ме забавляват и очевидно не могат да схванат простичката истина, че, в общи линии, изглеждат като комари, обикалящи около слон - дребни паразитчета, беснеещи, че не могат да му пробият кожата.... а пък той си го премества от единия крачол в другия... Иначе за страничния наблюдател е очевидна нищожността на първите и мощта на втория... :))))) Успех на Митко в новия отбор!

Митко та митко :) еми митко ама к'во направи митко за теб/нас не че мноого заслужаваме ама "скъпите му батковци" които са му били пример както наричаше скоро в някакво интервю Стилян Петров и Мартин Петров се раздадоха до последно колкото можаха за България а Митко си се спести тук там и похитрува тук там и сетне Митко бил слон а ние блатни комари че сме го дебнели и да го хапем :) кой от комарите каза лошо за Стилян или за Мартин?

В Астън Вила щеше да печели по-малко, ама да играе срещу Юнайтед, Ливърпул, Челси и т.н. пред пълни трибуни и милиони пред ТВ, и да доказва името си всеки мач. Ама друго си е да играеш срещу грандове като Алимос, Епископи, Ираклис и т.н. Накрая ни доказа на всички, че всичко е пари. Ама ти се забавлявай, няма лошо

В Астон Вила стесе взима 3,6 млн, в ПАОК 1,6 млн. И не е само пари.Нали семеиство има в Софиа иска близо баде.Ето ето ето каде е.Блисо е сега.Безе пари има си тои.Недеи гледате само така парина Бербатоф.

Ти за чест и слава ли работиш или за това, което ще видиш отразено в банковата си сметка? А и, в крайна сметка - става въпрос за неговия си труд и само той има право да прецени срещу какво ще го предложи... в случая ние нямаме право даже на съвещателно мнение... ако реши - ще отиде във втора люксембургска дивизия, това не е твоя работа...

Гърция надхитри цяла Европа а Бербатов надхитри гърците :)))

хахахха гърците муфтят цяла Европа а наш' барби муфти гърците :))) ебааси майстораа страшен хитрец тоя ей :))) ...да лъжеш тарикати си е майсторлък

тъпото е че даже и на Ицо Стоичков не му е много комфортно в България а явно му е мъчно щом се прибира тъкмо се прибере човека забърка се в нещо и отвсякъде го залива една помия ...та това ме кара да се замисля дали не трябва да процедираш точно като барби обръщаш гръб на българите и спираш да се хабиш с тях и започваш дори и гърците да нарича братя щом ти плащат добре и те уважават и тачат

Цета до колкото разбирам.Не знам засто така го обиздате.Бербатоф е добар футболис и ние в ПАОК го харесва, нека играе колко мозе.Тои интелигентен футболис.Засто само се обиздате?Засто не сте единни, заедни.Никои не ви го разбира това!Толкова хубава пирода хубави зени мир е тука а вие само се обиздате и гледате другиа!Как мозе така?Не го разбира аз, никои не го разбира.Увазаваите се повеце.Респект!

Бербатоф е страоОотен футболис ама го мръзи да игра сиртаки - халал да ви е :)

какво е халал?

Берба е Велик футболист, ама наистина Велик! Толкова много талант има в него, че чак ти идва да му завидиш. Дано да радва феновете на ПАОК

Е калла, браво це така казвас!

10 000 само за представянето на един нов футболист !!!! А ние не можем да съберем толкова дори за мач на националите !!

От гърците по прос народ няма

Има - нашите неграмотни злобарчета.

Почакай поне една-две седмици и ще видиш какво могат гръцките...!!! :::)))

ще си паснат най-мързеливия футболист/имаше го в английска класация/ при мързеливите гърци

Имаше го. Барабар с Меси.

Баща му бил роден на 50км от границата, значи били като братя, а? Ами ако не ти плащаха по 3 милиона лева на година като братя ли щяхте да сте бе? Пак ли щеше толкова ентусиазирано да се изказваш? Най-те бива да си правиш селфите, прически и пози. Хубаво, че разписваш топки, ама искам да ти кажа, че нямаш моралното право да риташ топка към публиката, ако не си готов публиката да срита твоите топки!

ТИ , приятелче , си пиши колкото и каквото си искаш, а този , дето го пишеш с налка буква през това време си прави милионите и изобщо не му дреме за теб !

е те той затова е обиден човека - че на Барби не му пука за него

Последният добър български футболист, дано някоя телевизия да предава мачовете му, щото това е последно, оттук нататък българският футбол ще е само спомен!

Така е! Защото днешните младежи искат само чалга и манекенки, и да щракат с пръсти. Е, не става така. Помня Валери Божинов още от Лече, беше 15-16 годишен. Предричаха му бляскаво бъдеще, и щеше да е такова, ако не бяха чалгата и к....вите.

Е и много завистливи и долни сте дето пишете против бербатов явно вие за нищо не ставате.едно време такива отрепки като вас пишеха глупости по вратите на градските клозети сега много сте се изучили да пишете по форумите дребни и жалки душици гледаите си вашето жалко съществуване не се занимаваите с бербатов тои е постигнал много за разлика от вас

и какво е постигнал за България? Избяга като плъх от бедстващ кораб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бедстваш ли ??!!? Той е потънал отдавна и дори се е заровил в пясъка на дъното, а капитана си развява перуката по курортите и му дреме !

Като за начало има най-много голове за България от всички български футболисти за всички времена. Ако можеше и зад него да има толкова качествени футболисти колкото през 94та щеше да е доста по-обичан, но една птичка пролет не прави. Просто той е един от малкото качествени футболисти в най-бездарните години за българския футбол.

Види се много го уважаваш, щом пишеш името му с малка буква!

Дано гърците да нямат още един повод да ни мразят и да ни се подиграват.

Вече го имат (повода де)...!!! :::)))

pompai

Все повече реклами по Дир и ще тарся друг саит.

За сетен път се убеждавам, че приказката за българите и казана им в ада е вярна!

Нещо като "пръв на село" ?????

гърците наистина били глупави .............

Изпращането му след някой месец ще бъде далеч по-горещо.

Като това на инж.Г.иванов от Рен ли ?

пише нова версия на Алеко - "До МЮ и назад" :)) Заключителните глави са само под мотото ...назад, назад, назад...:)))

Боже какви гении коментират Бербатов! Евала! Доволен ли си от себе си, сега.

...ама стигнал до МЮ, пък ти още не можеш стигнеш до изхода на Долно Камарци...

sic transit gloria mundi/така преминава световната слава/. Фразата е използвана седем века при коронацията на папите, за да им припомня преходната същност на живота и земната слава. С този клуб очевадно Б. приключи с големия футбол за сметка на парите, а аз приключвам с коментарите, с които винаги съм го защитавал и в официалния сайт на МЮ, и в българските форуми.

ами на 34 години едва ли е най-перспективният състезател, та тепърва да навлиза в големия футбол.... :))))))))

Eто я истината: "Очакванията за пълен стадион обаче не се изпълниха. Гърците чакаха около 20 000 на стадион "Тумба", но всички желаещи - около 7 000 се настаниха в сенчестия сектор "А", за да приветстват бившия голмайстор на Пирин, ЦСКА, Байер (Леверкузен), Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм и Монако...". Не знам защо всички чорбари се прехласват от новината, като се има предид, че Бербатов е изиграл около 60-на мача за ЦСКА?!

Що, колко мача има за Левски "синята" легенда Котков? Не се мори - 45. И не, ако не беше загинал, нямаше да изиграе 200, щото по това време вече е на 33...

Егати сравнението... прочети първото изречение за Котков в Уикипедия: "Никола Котков е български футболист, нападател, една от легендите на Локомотив (София)."... Отрепка!

Дотука с аплодисментите,сега ще последват контузиите и разходките по терена

дунапрен кърджали е запазено за гаджев

БРАВО Горди сме сме Барбуков. Избра голям и велик клуб.Жесток избор.Честито на младежа

Браво на момчето,догодина в Дунапрен-Кърджали!

Браво Митко, отново запуши устата на лайнометите, които плюят всеки и всичко. Нека те съберат 10 хиляди свои привърженици, които да им устроят подобно посрещане, и тогава да храчат. Гордеем се с теб, не обръщай внимание на дребните човечета, които творят само злоба, завист и се осират с всякакви простотии във форума. Успех!!!

Браво Митко, покажи на гърците че имапо мързеливи и от тях. Но и за тях има будали дето дават много пари. Успех, златно Митенце. (предай и на жена си да не ти се кара много че не е в Лондон, не може човек вечно да му минават номерата не едно и също място)

Ех, Петров..........,ох Бербатов......!

Абе, Петров, затвори вратата и не се показвай, че мирише много ве!