Ръководството на ”Левски” благодари на феновете

Футболен клуб "Левски" благодари на своите привърженици за безрезервната подкрепа по време на мача срещу "Литекс", спечелен от "сините" с 2:1 в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Ръководството на ”Левски” благодари на феновете | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко са били сините фенове на мача?

Тия взеха 2-3 мача и си повярваха. То добре, защото се видя претенциозните олигофренонаклонни от Разград колко могат, а и останалите, но е добре да помислят отсега, когато почнат с мачовете в евротурнирите дали няма да свършат по Тамперейски. Да, това в България не е срамно, а е практика, защото ''да не би другите да постигат повече". Истината е, че футболните отбори се броят на пролет, а родните дори вече на есен не играят, защото са отпаднали.

Само Пеевски!

Абе, то и преди време бяхте почти Шампиони и Носители на купата, пък после псувахте Славия и Черно море! Айде почакайте малко, преди да слагате тигана! Нали знаете власите къде се давят?

Вие сте по-специалисти. И по власите, и по бразилците, и по ИПО-тата...

Кои "вие", че не ми става много ясно към кой се обръщаш в случая? Или няма значение, защото за говедото, всеки който казва истиината за малкото му отборче, все е враг? Е, нали уж сте "отбора на народа", бе добитъци подуенски? Ако народът са оня руски мафиот, който го изгониха от България, "дантеления" агент на ДС и Борат (също такъв, както твърдят знаещи!) и Пеевски, то наистина сте много "народни". Сини боклуци и евразийски идиоти!

Опааа... Ти ми напомняш на кварталния от махалата , така грухтеше и беше доносник на дс ...Май още те мъчи твоята импотентност ?

цункайте Перукан!

Чорбата трябва да го цунка , защото май само той може още да им помогне !

САМО ЛЕВСКИ ! ! !