Сър Алекс: Мойс бе правилният човек за ”Юнайтед”

Сър Алекс Фъргюсън каза, че назначаването на Дейвид Мойс за негов наследник в "Манчестър Юнайтед" е било правилното решение.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Мойс бе правилният човек за ”Юнайтед” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те този е еквивалента на нашия Лупи. Само, че нашия е прост крадец, а АФ е изпечен мошеник на квадрат. На никой повече няма да се получи, защото го няма тандема от сърове- Боби Чарлтън Алекс Фергюсън, който натискаше цялата лига, за да може МЮ да е с най-много титли. Никога повече в близките 50-100години МЮ да е шампион. И така ще е докато друг отбор не го мине по брой титли.

Отборът му пада с 3:0,той пише в тефтера! Ко пишеш бе токмак,от кой колко ше вземеш ли?

Аз само да кажа, че съм алергичен към папардаци, които след 65 години въобще се занимават с някаква дейност! За дължително е в старчески дом или подобен резерват! Глупост е твърдението, че с възрастта се поумнява!

Що в резерват или старчески дом, давай направо да ги избиваме. То има тъп народ има ама някои сте по-тъпи от предполагаемо възможното. Като е здрав и можещ някой човек трябва да ти отстъпи мястото за да се изсереш ли бе. Ако си с нещо по-добър от него измести го с това - а не надавай вой като сега "бе мене не ме бива за нищо ама я ми дайте нещо по-така, че ми писна да чакам". С чакане не става.

А такива неграмотни като теб, какво да ги правим?

Може и да е бил правилния - аз също много го харесвах в Евертън - обаче само с 2 трансфера (Фелайни и Мата през януари) не стават нещата. Защо не му дадоха като на холандската празна кратуна да похарчи 5 камиона с пари и тогава да му търсят резултати?

Навярно просто им е запълнил дупката за времето докато намерят когото искат. Човекът се справи повече от добре, имайки предвид пенсионирания отбор, който получи (и без Скоулс, който предния сезон излезе от пенсия за да спаси нещата - най-голямата разлика). Но и Дейвид ще да е знаел какво става, сделката му е харесала - не малко пари са паднали, не бих го мислил и него.

Ще трябва да слушаме, няма ли други треньори или просто му промотирате книжката. Даева и отбора велик, толко за лески и цеца не пишете.