Кобрата ще се боксира с 41-годишен бразилец

От промоутърската компания "Зауерланд" обявиха официално съперника на Кубрат Пулев при завръщането му на ринга.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата ще се боксира с 41-годишен бразилец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И след предплатената победа с нокаут още в първия рунд, за бонус на зрителите Пулев ще се изправи още във втория рунд срещу трима стогодишни китайци накуп.

Сульо Пульо Жъ съ танцувъ с пенсионер Хаха Жалък шампион

Прост народ слаба държава. Моля, прочетете следващите няколко мъдри мисли от Айнщайн: - Който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново. - Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.

За Чагаев нямал време да се подготви, а пък за някой пенсионер...можел. за пореден път се дъниш Пулеев. Едно е да биеш клиенти по заведенията и да се правиш на много велик, но коренно различно е да играеш с/у професионалисти. Падна ми много в очите от мача с Кличко...загубил си-дръж се като професионалист, а не да се правиш на маймуна и да се присмиваш на противника.

не подценявайте бразилеца много нокаут при него 56 победи (45 с нокаут)

Нито една срещу сериозен противник. Кубрат, с изключение на слабият мач срещу Кличко, се справи с доста истински противници по един безапелационен начин. Имаме страхотен боксьор при професионалистите, какъвто досега сме нямали и може и никога повече да нямаме. Оферта за мач срещу Чагаев 2 седмици преди мача е простотия. Да му предложи 2 месеца преди мача и Кубрат ще приеме.

Успех Кобра, и запомни на ринга трябват ръце и глава..., а не уста. Проявявай уважение към съперниците, и приказвай минимум.

Коврата да изтрае още малко , скоро Кличко ще стане над 40 и ще си го бие:)

Кобрата има вече в биографията си 3-ма от клуб над 40г.:) Това си е за гордост:) А защо е отказал на Чагаев, ами много ясно, Руслан няма още 40 :) Хлапак, къде е тръгнал да се бие с нашата Ковра:)

Дано това, което говори не са само заучени фрази , а да го е разбрал! Щото миналата година изглеждаше малко смешен и много зле след мача с Кличко. Искрено му желая успех!!!

Толкова прост и злобен народ не знам другаде. Заслужавате си управниците. А на Кубрат само успех желая и мач за СШ след 3-4 срещи.

Еееееии браво на този смешник как само продължава напред напред към пенсионерския клуб на некадърните и неуспели боксьори то не че опулев е някакъв боксьор ама нали уж за такъв се представя дето излага България из европата само

Така, неУспелите я да видим. Кобрата напрвя няколко милиона. Ти успелият у твоята професия колко имаш ? И с какви награди или заслуги в твоята област можеш да се похвалиш ?

Недей с лошо. Човекът може и да не е направил няколко милиона, но не се излага като кифладжия и не го бият като маче в дирек. Твоят Кубратчо си остава тъпа мутра на ниво "кварталния бабаит". Само дето устенцата много му знаят. Да си харчи милиончетата със здраве, те не му пречат да е дръвник. Ние пък ще си говорим каквото си искаме, нали?

Вместо всички дружно да го подкрепим Типично по българси дайте да го оплюем...Жалки сте

да си намери един инвалид или един сляп.

13 zagubi:) Na 41 :)

Аз пък му желая успех и се изхождам върху всички подиграващи му се. Та кога пак наш ще се бие с шампион, кога палячовци?! А ако бе победил щяхте да му правите чики-рики, нали?!

Абе, пускайте си го направо на Мики Рурк, готов е вече за него:):)

Проблема не е в Кобрата, а във Вас - разрив между очакванията и действителната ситуация....Необходим Ви е психиатър....

Да те поправя, ако позволиш. "те" не заслужават да се обръщаш към тях с учтивата форма "Вие". Пък за психиатъра си прав - всеки неудачник го е яд на целия свят и най-много се кефи на неуспехите на успелите. Та.... тука много неудачници има, щото помията върху Кобрата се лее с кофите.

Я кажи, умнико, какво е обръщението във второ лице множествено число, ако не е "вие"?

Няма ли мачле срещу Мики Рурк?

Ей, прост народ ей! Ами Кличко е на 39, бе!

Твърдо трябва да се забрани на тая мутра да позори българското национално знаме като си с него бърше потта след "великите" си победи!!! Да развява там Зауерланд, Зюсланд, Шайсланд, но не и България!

Въпросът е защо Пулев упорито се бие за България, след като има българи като тебе. То и Ботев го е казал, след като овчаря отказал да нахрани четата му:"Боже, и аз тоя народ съм тръгнал кръвта си да проливам"

Оффф...то па една Кобра, верно беше като "една" с/у Кличко ;)

За да е сигурен че ще победи може да се обади и на мене. Аз съм нейде към 50 и победата му е по-сигурна отколкото над 41 годишния.

Пардон , ръбчета недоклатени. Форман щеше да стане шампион на 50 г. ако не го прецакаха съдиите.

Щеше ама друг път! това беше едно "уникално" режисирано шоу в американски стил за мнооого пари, нищо повече.

TIREX

а някой 75 годишен за червеят няма ли? дебил!

За по-сигурно му намерете някой на 60 години. Така славата му ще продължи да се носи из цял свят.

E много е млад този бразилец. 3а нашето момче е нужен поне 80 годишен, узрял боксъор.

Този пульо, преди да дрънкаше наляво и надясно колко е велик, трябваше да си даде самооценка. Надъхването е в полза, но единствено и само при съответстващи възможности. Попадна в спиралата на лъжливото величие след няколко срещи с тотални, абсолютни аутсайдери. Лично аз съм изненадан, че изкара повече от два рунда срещу Кличко. Номера не е да си "велик" след бърз нокаут в квартална кръчма. Там е ясно. И категория "перо" ще размята бабаитите. На големия ринг е друго. Няма шанс.

Гледах в един вестник един боксьор се " изходил' на ринга от зор !!! кобра ако има втори път срещу Кличко опасно е ... внимавай!

Смешни сте. Ти сигурно щеше да се наакаш още на претегленето преди мача, ама зад клавиатурата си мноо велик.

продължаваме напред и да внимава с куфарите (си)

накрая ще стигне и до някой като мен на 74!!

и срещу дядо Мраз ще се боксира, че е отживелица от соца!

Ако бие, после го чака един 67 годишен тунизиец...

И ако случайно победи и там отива на световно за слепи факири, категория "над 100 години и под 40 килограма".

съм се чудел защо му казвате Кобра а не Кубра.

Донякъде и заради ударите му. Държи ръката напред и се изтрелва тип кобра. Китката му е свита надолу и няма типичен прав удар. Освен това обикновено има едно въртене на ръцете и не си личи в кой момент започва удар. Големият му недостатък е силата на удара. Китката му се гъне при удар и се омекотява. Най-огромната разлика в мача с Кличко бе силата на ударите. Сигурно още първия нокдаун го направи неадекватен нататък. Бе много далеч от истината, слъсквайки се с реалността.

Само заради името, нищо друго! Бербатов - Берба, Стилиан - Стенли, Кубрат - Кобра...

В училище си беше объркал името... вместо Кубрат, беше написал Кобрат... и от там....

това ми хареса