Посрещнаха с камъни сърбите в Албания (видео)

Автобусът, който превозва сръбския национален отбор по футбол преди днешната европейска квалификация с Албания, е бил замерян с камъни от тълпата албанци.

Обратно в новината

Коментари - Посрещнаха с камъни сърбите в Албания (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Албания я пуснат на Еврогейско първенство Платини трябва да лежи в Сръбски затвор !

ДА ВЛЕЗАТ У ДОМА, ДА ТЕ ПРОВОКИРАТ НАГЛО И ДА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ НАЦИОНАЛНО...ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА...! ПОСЛЕ "АРБИТРАЖЕН СЪД" ОСЪЖДА ТЕБЕ /?/, А ЛЮБИМИТЕ АЛБАНЦИ ПОМИЛВА - ТЕ СА АНГЕЛЧЕТА. ОТДАВНА ЗАПАДА МРАЗИ СЪРБИТЕ, ПОД ДАВЛЕНИЕ НА ГЕРМАНЦИ И ХЪРВАТИ, ЗАЩОТО БИХА НАЦИСТИТЕ-ФАШИСТИТЕ! ДНЕС ТЕ СИ ОТМЪЩАВАТ. ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НА АЛБАНЦИТЕ-НАРКОТЪРГОВЦИ! "АРБИТРАЖЕН СЪД" Е РАВНО НА СЪДЪТ НА МАФИЯТА...

Да на помня на всички сърбоманчета, че в Албания да си българин е престиж и гордост и на ръце те носят (казвам го от личен опит).Докато тези сърби дето толкова ги защитавате, викате им братя и им се дупите, докато ви бикат "брате" си мислят "ц*гани бугари".Не забравяйте също онзи хандбален мач, на който албанците издигнаха огромно знаме на което пишеше" БОГ създаде българите, Тито македонците".Не забравяйте също,че Русия е унищожител на Волжките българи , а сърбите ни нападат в гръб при всеки удобен случай - това ли са братята ни? И в заключение да ви кажа, че в Албания ме е спря полицай, не ми поиска документите , а "Само да ме пита как съм, имам ли нужда от нещо, ориентирам ли се, защото видял че съм с БГ номер" И да Ви питам риторично: В исторически план албанците нещо да са ни вредили?

БATKO

Вие шиптърите няматели ли си шиптърски форуми, та спамите по българските?

Не зная, кои сме тези НИЕ, но и двамата ми дядовци са загинали във войни, защитавайки интересите и свободата на майка България.Казвам се Станислав Стоянов на 39 години съм, роден и израстнал в гр.София.Имам две деца - момче и момиче.Самуил и Десислава. П.С. Зная, че искаш да обидиш някой албанец, като му кажеш шиптър, но е много смешно, защото всъщност му казваш "албанец".Шиптър - от албански шкип - орел, тер - земя. Буквално орлов син. Поздрави

са албанците и такива ще си умрат!

Ха сега да си представим същата ситуация но с националите на Израел, вместо на Сърбия. Има ли някой съмнения какво щяха да направят ФИФА, УЕФА и т.н., организации. Нека каже някой, че аршина не мери минимум двойно а!!!

Е... им маминко шиптърско

Какво още трябва да се случи за да бъдат изхвърлени албанците от турнирите на ФИФА и УЕФА? След първия мач наказание отнесе само Сърбия, въпреки че инцидента стана по вина на албанец, пуснал дрон с албанско знаме над стадиона!

Цитат от статията: "За да не се подклаждат повече провокации, двете страни решиха срещата да се играе на сравнително малък стадион, този в Елбасани. Съоръжението се намира на 45 километра южно от Тирана и има капацитет едва от 12 500 места. Заради мерки за сигурност, билети на гостуващата агитка не се продават, а федерацията на Сърбия препоръчва на своите сънародници да не пътуват за мача." Не би ли следвало в такъв случай, да се присъди служебна победа на гостуващия отбор, в случая Сърбия?! Защо ще лишават гостите от своя публика?!

За да не се избият може би? Значи като вземат предпазни мерки - защо го правят, като не предприемат нищо и после мача се проваля, има ранени (може и убити) - защо никой не е направил нищо. Угодия няма.

За разлика от нас сьрбите са мьжкари и не се дават на албанците както и на който и да е.