Съставът на България за Евроволей 2015

Селекционерът на националния отбор на България Пламен Константинов обяви окончателния състав за Европейското първенство по волейбол от 9 до 18 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Съставът на България за Евроволей 2015 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е Български национален отбор. Това е отбор на шайката, убиваща талантите и волейбола в България.

Само да ви кажа, че дори се даваха безплатни билети по различните супермаркети. Докато този е на власт, волейбола ще върви надолу. 3 от 4-те ни отбора се отказаха от европейските турнири. Първенството ни е пълен крах. Копаем надолу, въпреки големите традиции.

Жалко че ще сме без Матей Казийски, Боян Йорданов и Тодор Скримов. Доста "осакатен" състав. Само с двама диагонали сме. Учиков не съм го гледал въобще, дано да ни е тайния коз. Че иначе оставаме само с Владо. Надявах се Боян Йорданов да е готов, и да сме с 3-ма диагонали, за сметка на един от многото посрещачи, но явно не е възстановен. Казийски ако беше тук, той играе посрещач, щяха да са заедно на терена с Владо Николов, и да имаме две мощни атаки от двете страни на мрежата. И плюс Алексиев трима атакуващи. Но не би... Какво да кажа...с тоя състав плюс Скримов в него на световната лига Франция ни разби. Една класа над нас бяха и отгоре. А Полша е от тяхната класа защото направиха много оспорван равностоен мач с две точки разлика в тайбрека на полуфинала. А видяхме, че домакинството не помогна срещу Франция. Титли се печелят от колектив от класни топ волейболисти. Показаха ни го последните години и Бразилия и Русия и Полша и Франция. Ние за съжаление сме с колектив от не най добрите волейболисти а от добри и средно добри плюс няколко почти новака. Само колектив не печели. Трябва колектив от наистина от най високо ниво волейболисти. Един от тях да е от по средно ниво и веднага се получава разлика между големите отбори.

Къде остана Цецо Соколов ???

Възстановява се след операция на тежка контузия. Какъв фен на волейбола си, щом не знаеш това!?!

Преди време под тази статия щеше да ври и кипи с пожелания за успех на момчетата! А сега, драги зрители? Тишина..... С този състав (пък и след него) можем само да се радваме, ако някой, някога се сети че сме били сила във волейбола. Доволни ли сте, драги зрители? А вие, инж. Лазаров? На кого му пука! Важно е да вземем световното първенство, важно е да управляваме! Може и без волейболисти и публика, но без нас не може. Нали, инж. Лазаров? Да живее червената революция и нейната пропаганда! Последният да изгаси лампата, моля!

На г-н Хаос залата ще бъде пълна с фенове на волейбола. Престанете с тъпите си и злобни коментари и подкрепете момчетата, въпреки Данчо Лазаров. А това, че печелим първенства в България е само от полза за държавата ни и за спорта волейбол. Успех, български юнаци!

Не, това няма да са фенове, а ще са изманипулирани мазохисти, които са платили по 30-на лева на шайката на инж. Лазаров да съберат някой лев от баламурници! За успехи тука никой не говори- защо мислиш че беше това натискане за домакинство- за да може да помогне публиката- умряха чистите фенове преди 4-5 години още!

Много лесно се разпознават: Арогантни са, с неподплатено самочувствие, нахални и агресивни, надменни , в повечето случаи тъпи , но изпълнителни, и обикновено се казват JUrdan LaZZZZZarrov, по фамилия Ционисти...казах!

Без Соколов и Скримов?

Сме до никъде...