Тодор Батков: Дойде Видовден за ЦСКА!

Бившият собственик на "Левски" Тодор Батков коментира ситуацията с ЦСКА по време на представянето на книгата "Синята приказка".

Обратно в новината

Коментари - Тодор Батков: Дойде Видовден за ЦСКА! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм от ЦСКА ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ и се чудя защо нормалните велики футболни държави не са копирали идиотщината ЦЕНТРАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ НА АРМИЯТА по подобие на СССР , това показва тъпотията на червената идея...заслужаваме си мизерията с такъв клуб в наличност, но това е тъпомера на комунистическата ни държава...нека винаги си останем последни в ЕС -ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО !!!!!

Отбори на армията - ЦСКА, Партизан, Дукла, Хонвед, Легия... На имената на национални герои.... Пеефски Подуяне! Хайде, бЕгай да играеш!

Ей вие не знаете ли-Левски няма и един лев дългове.Дори е на плюс...ха ха ха.И комунистическата мутра Батков не е откраднал нито един лев и никога не лъже!

"Левски" не е държавен отбор, вие, които купихте акции, за да спасите "Левски", държавата ли сте?", завърши Батков, цитиран от Фокус....хайде ти борате като мастит адвокат кажи какво представлява държавата????

Държавата това съм аз ! Не плащам дългове ! ганьо ганчев

Г-н Патков изгониха ЦСКА за да не се срами Левски след 6 поредни загуби.Да не станат 10 и повече.За да се прекъсне серията която ще продължи след 2 години.Дотогава ще си излекувате раните.

рИвете за ЦСКА бе? Направо ми се "къса" сърцето, ама който се е набутал - да си бере грижа за ЦСКА! В случая най-големия кредитор е НАП, т.е. държавата! Щом са бездействали и 10 г. не са си търсели вземанията от ЦСКА, да ги одържавяват, стабилизират и след това продават на който искАт!? Иначе нищо няма да вземат от фалирал клуб!

TIREX

бРАВО НА бАТКОВ!

само да допълня, ганио балкански, че цска ще стане шампион на българия преди уефски!казах!!!

Да ... шампиони по връщане на дългове ... на България ! :-)

По повод 50 годишния юбилей на Левски ЦСКА ги опука 6 пъти и можеше и повече ако Батков и сие не помогнаха да премахнат ЦСКА за да нямат конкуренция.Сега и за 100 години Левски пак щяха да ги плющят,но скоро,много скоро ще се върнем и ще стане интересно.

Пак ще се срещнем след ... 10 години ... :-)

Е ЦСКАА КОЧИНА В ОКРЪЖНАТА

Батков,...............................Тодаре???

Боратееееее!!!!!!!

Какво се правиш на луда бе, тара? Естествето, че името на обора е ПФК Пеефски Подуяне! И вашите фенове не са толкова наивни! И не се "грижи" за ЦСКА - вече са във "В" група и не би трябвало да са пречка за родните и европейски подвизи на ПФК Пеевски! Ама последните 6 мача май цял живот ще ти държат влага! За твой ужас ЦСКА ще го има, дори и когато теб и всички нас няма да ни има!

ЦСКА ЩЕ БЪДЕ ВЪВ В ГРУПА ОЩЕ МАЛКО , СЛЕДВА НОВО ДРЪЖЕСТВО И А ОКРЪЖНА .ТАЗИ ГОДИНА ВИ Е НУЛЕВА . ЗА ГОРНОТО ТРЯБВА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ И ЧЕТЕШ / САМО С ЯДЕНЕ НЕ СТАВА/ НА ЕМБЛЕМАТА НА КРЕДИТНИТЕ ШАМПИОНИ ВНЕСТО 3 ЗВЕЗДИ ШЕ ИМА 6 - СИМВОЛ НА 60 ТЕ МИЛИОНА БОРЧОВЕ

Бъди честен пред себе си и отговори на елементарния въпрос - мислиш ли наистина, че боко и пеевски нямат нищо общо, ама НИЩО ОБЩО с ПФК Левски?!

Каквото и да се е говорило, Батков удържа Левски и заслужава уважението на сините.Как цесекарите ще приемат думите ,му е на оная работа,но казва истината в момента и е много по за слушане от оня мошеник Сашо Апашо,който пише глупости и ги заблуждав,което не е никак трудно.ЦСКА ще свърши в окръжните групи и няма изход от това.Просто изборите трябва да минат.

патков, гонзо и боко - здраствуйте ребята. ЧОРНИ!

Извън изказването на Батков, ЦСКА трябва да стане собственост на кредиторите. Тези които не си искат дяла, синдика да продаде на търг дяла им и разпредели парите. Една фирма максимум дължи себе си. Така че ПФК ЦСКА не дължи не знам колко милиона в момента, а себе си. С това се решават всички проблеми. ЦСКА си е същия, с 0 дълг и във В група (това е по-маловажно).

В осмата минута Левски се НААКА ...

3а цска се израдвахме. Cега чакаме същия ден да дойоде и за левски, защото сте един дол дренки.

Това е феноменалното свойство на мозъка- КОЛКОТО Е ПО-МАЛКО, ТОЛКОВА Е ПО-ТРУДНО ДА ГО СКРИЕШ!!! А за учен човек, като Батков е достатъчно само да се усмихне, не му трябва и да говори.

... с една дума...ОТВРЪТИТЕЛЕН...!?

С една дума: неграмотен. :)

Батков както винаги - джентелмен. Така са истинските левскари.

Ако беше отмерено с еднакъв аршин ФКЛевски трябваше да е в Б група,едни и същи схеми,но Батков може би е бил по-предпазлив от Томов,а по-точно -Майкъл Чорни е бил по-умен и коректен от пернишките боклукчии

СКЪПИ ЦСКА-РИ,НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА ПОДОБИЕ НА ЧОВЕЧЕ,РАЗБИЛО СУМАТА И СЪДБИ НА НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ ПО-ВРЕМЕТО НА НЕДОРАЗВИТИЯ СОЦ-КОМУНИЗЪМ С ДОНОСИ И КЛЕВЕТИ.

Точно казано ! Не му обръщайте внимание , а се съсредоточете върху Лупи , който ви налупи ! ! !

Не съм левскар,но Батков е прав.Защо държавата трябва да спасява с държавни пари един частен клуб като ЦСКА?

Защото, Томов може да е всякакъв, но той беще първия който започна да декларира, реалните заплати на футболистите. Затова са се и натрупали тези милиони (откъде да знае един политик, че парите трябва и да се плащат?). Ако държавата спазваше собствените си закони, всички трябваше да бъдат глобени и да фалират преди ЦСКА. Но в България е така, ако се опиташ да работиш законно, ФАЛИРАШ!!!

Chefo77

... което и така да е (аз не се съмнявам в думите) - не дава отговор на въпроса: "Защо ВСИЧКИ българи трябва да плащат за това, че в ЦСКА/Левски/Ботев/Лудогорец ... крият заплати???

"откъде да знае един политик, че парите трябва и да се плащат?" Откъдето го знае всяко дете, влязло за пръв път в магазина да си купи близалка.

Абе районен комсомолски секретарю/бивш/,не прави мъгла за глупостите които стори в Левски,за сметка на други..

Батков-първи братовчед на Томов.И по крадене и по лъжене няма разлика между тях.По арогантност също.Уж беше собственик,но като му скръцнаха със зъби и си обра крушите веднага.И продължават да ни лъжат и той и Томов,че се знае кой е собственик на ЦСКА и Левски...да знае се - Мафията на олигарсите.Те са собственици на тия два клуба!

и България запя КУР ЗА ЦСКА!

Рефренът е друг глупако!

Адвокат Шматков е толкова БИВШ собственик, колкото тримата подставени лица са НАСТОЯЩИ собственици:) И Пеевски няма нищо общо с главния спонсор и с отбора, честно бе! :)))

То ще стане ясно дали Левски има общо с Пеевски, но когато това стане на бас, че ти ще си неоткриваем.

Хубавото е че рогатите изчадия, за каквото са ни се присмели, скоро след това двойно по дебел са го яли. Та ще се забавляваме и с говеждите неволи, споко.

Гледай си Левски!

Рано или късно ще дойде Видов ден и за теб и за всички агенти на ДС другарю Тара.....

Мазен и нагъл тип, ти ли за морал ще говориш? Кога ли ще излязат и твоите кирливи ризи на яве.