Казийски към националите: Браво момчета

Бившият национал Матей Казийски поздрави българският национален отбор по волейбол за победата с 3:2 срещу Холандия в мач от груповата фаза на Евро 2015.

Обратно в новината

Коментари - Казийски към националите: Браво момчета | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казийски, ти си национален предател ! Волейболът нито започва, нито ще свърши с теб ! Гледай си печалбарството, да си жив и здрав и не говори за националния отбор, с който сам реши да нямаш нищо общо !

Не е предател.Има чест и достоинство и го показал.А апаратчиците докато са на власт ,така ще е с родният спорт.

за един професионалист в белите страни не е важно кои е на власт и това е последното което го интересува питаи тези лигловци казииски и бербатов колко съотборници с които са играли в клубовете си а те са от цял свят познават да са отказали да играят за родината си

Постъпката на Казийски по време на война се нарича дезертьорство. Присъдата я знаете каква е. Хората за Родината главите са си давали. Но това е било някога. Сега воюват преди всичко наемници за пари.

Казийски и компания, Националният отбор не е нито на Лазаров, нито на "Петров", нито на "Иванов"! Той е на БЪЛГАРИЯ! И онези 13 хиляди БЪЛГАРИ утре вечер ще напълнят залата за да подкрепят БЪЛГАРСКИЯТ национален отбор, а не частният клуб на Данчо Лазаров!

тези които подкрепят казииски не им ли минава през ум че това което направи това момче и бербатов няма аналог в света хиляди други спортисти по света имат проблеми с федерациите си но на никои дори не му е минало през ум да откаже да играе за родината си големия стоичков също имаше проблеми даде изевления че ще напусне нациолния но не го стори лубовта към родината наделя

Едно е да имаш проблем с федерацията, друго е федерацията да е проблемна, както в нашия случай. За какво му е на играч като Бербатов, достигнал световна класа, да го е срам да е на терена докато хърватите ни се подиграват?

дали една федерация е проблемна или не не е работа на един професионален спортист негова работа е да си върши работата на терена и да защитава честа на родината си а колкото до бербатов отказа му от националния не беше загуба докато въпроса с казииски стои по друг начин

Подкрепящите Казийски са от средите на платените протестъри. Те предпочитат националния отбор да се провали за да плюят срещу федерацията. Дираджии не подклаждайте тази кауза а подкрепете отбора!

а ти кой подкрепяш оня дърт козел лазарОФФ----

Матей Казийски е родоотстъпник и национален предател! Престанете да ни занимавате с този алчен и инатлив човек. Пишете за момчетата, които до сега се борят мъжки!

65г. комунизъм в българският спорт СТИГА!!!!!!!!!!! оставка на лазаров и михайлов

но това не е причина да се откажеш да играеш за родината си причина за подобно деиствие не съществува

Малоумниците викат срещу Казийски, а не срещу оня лазароFF.

Историята помни имената на участниците в битките, а не тези на коментаторите.

Точно! Ама то всъщност какво стана? Радо Стойчев загуби от Германия (някакъв важен мач беше) и веднага след мача обвини федерацията в 1001 неща, кои доказани кои не. Матей разбира се го последва защото беше близък с него. Ако не беше загубил от Германия Радо Стойчев сигурно нямаше да направи такъв скандал на федерацията? М? Не знам, той може да е много добър треньор, но с тия сини очи и тия свити устни, ми прилича на злобен човек. В случая тогава аз застанах на страната на Стойчев и Казийски, но не и на начина по който искат да сменят власта. Казийски иска с отказването си от националния да смени властта. Е така не става. Не се сменя така власт. Никъде по света не се прави така. Нищо не постигна Матей с това си действие, а напротив той се очерни повече отказвайки да облича националната фанелка. А България трябва да е над всичко. Не може да отказваш на България изтъквайки принципи, мотиви, модели на управление и т.н. Власт се сменя по установения ред- избори и т.н. а не с отказване от националния. Пак казвам нищо не постигна Матей с това действие, напротив по лошо стана. Не се прави така. Като иска да смени властта да издигне кандидатура на някой честен човек и да участва в изборите. Как може само Ганев да е кандидат за поста, а да искат промяна? Къде са другите кандидати.... Не го правят по установения ред, а се отказват от националния и чакат. Е как? Пффф

Нормалното щеше да бъде целият национален отбор да подкрепи бойкота му и тогава гадинката обсебила волейбола, нямаше къде да мърда - щеше да си подаде оставката, а след това щяха да бъдат изринати целите авгиеви обори. По същия начин е нормално, досега народът да беше излязъл и изринал цялата ни т.нар. "българска" политическа "класа" и да е дадена възможност на читави хора да управляват. За съжаление, нормалното изобщо не е обичайно за България. Напротив, обичайно е свестните, да считат за луди и да обявяват за предатели. Бербатов предател, а ония впиянчени, дрогирани, корумпирани чучела "управляват" футбола. Еми ШЪ СЪ УПРАЙМ.

Казийски нанесе много повече вреди на България с отказването си, като по слаби класирания на първенства-олимпиада,световно,св.лиги,европейско сега, мачове, престиж ако щеш, защото без него националния отбор е по-слаб , отколкото някакви ползи с отказването си...... Всъщност ползи няма никакви!

Матей, истинските българи те обичаме ! Не се предавай. Ти си жертва в името на чистотата в спорта. С тебе сме, ако се върнеш при това ръководство, мафията окончателно и за винаги ще победи. Които играят сега са слабохарактерни пред злото и такива не достигат никога върховете. И да бият и да падат, за паница леща все ще се продават.

Само че народът ни е заспал и прост, и хабер няма на кой свят живее. А, и не се интересува. Дай му да псува и да предава, да разпъва тези, които се опитват да го събудят за негово добро.

един голем играч !!! матеи,варни се в отбора!!!чакаме те!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз оправдавам Казийски.Ако шефът на федерацията е някакъв корумпиран тип ,който богатее и дърпа волейбола надолу както например във футбола,той иска да огласи това с оттеглянето си за доброто на волейбола.Същото направи Бербатов.Волейболният отбор е на гребена на вълната сега и това покрива ръководството,но след 5-6 години когато излязат от националния състезателите които сега са на 28-35 ще лъсне истината за управлението на волейбола както лъсна във футбола.

Дори тези коментари са незаслужена чест за този предател.

Такива като теб заслужават само да правят свирки на инжинера а относно Матей,много си дребен изобщо да го споменаваш.

Дано това момче вземе пример от Владо Николов.

Както ви мамят тел. измамници, десетки пъти ви мамят повече политиците. Трябва да се забрани над 70 годишни да гласуват. Тяхното гласува, заедно с "ромите" и турците, са проклятие за България.

Абе пишлигар, това че се изписвам с това ими не значи че съм баба. А ти дано доживееш тия 70 години да видим как ще мислиш простако.

Тоя няма моралното право да говори за българският волейбол, защото гледа собственият си интерес! Каквото и да е казал е без значение защото или е лицемерно или злобно!

Абе еалник, ти като напусна предния ти работодател предател ли беше. Нека хора, които не са наясно с помията и игрите във федерацията да не изказват мнение.

Казийски лично за мен си един измекяр. Ако беше истински мъжкар щеше да дойдеш да играеш за нас българите и България. Майната им на Данчо Лазаров и Ганев, на мен лично и двамата тюфлеци ми са много противни и гадни. Но моето момче България е над всичко, не държавата защото нея от 26 години я няма, а РОДИНАТА моето момче.

Абсолютно точно! БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО ! Дано Казийски скоро да го разбере....

Браво бабе много точно изразено.

Като си мъжкар, Бабо Вуно, макар че не ти отива, защо не скочиш в името на България срещу мафиотите Лазаров и Ганев, а срещу момчето, което иска чиста и свята страната и перспектива във волейбола. Едно 20-годишно момче прозря и се опълчи, а вие бабичките скимтите като песове.

Как ще се оправи тая държава, ако не протестираме активно срещу измекярите, крадците и некадърниците??? Аман от такива, които в глупостта търпят мизерията причинена от мафия облечена във власт и си ги преизбират като "по-малкото зло"...

Лицемер

ами господине, вместо да станете част от историята на бг волейбол за едно върхово представяне на родния волейбол, което ни е много нужно - вие станахте факт за предателството към бг волейбол и се наредихте до всички подобни на вас...

Абсолютно точно! За съжаление. (макар че за Матей не е късно да се върне, макар че вече едва ли ще има скоро европейско домакини да сме ние, и да играе Матей пред родна публика. Но по добре късно, отколкото никога. Както е приказката. Да се осъзнае.)

този и бербатов трябва да не ги пускат в страната защото са единствените спортисти в света отказали да играят за родината си

Казийски ... ъ-ъ-ъ ... Казийски ... ъ-ъ-ъ ... кой беше Казийски?

Казийски го знае цял свят момченце ....ъъъъъ а ти кой си ???

и му се чудят на простотиите

И гоя Казийски се е заинатил като магаре на мост. Като някое малко дете е. Никакво уважение към него, никога.

Абсолютно. И виновен е оня смешник треньора му Стойчев, който заради лични интереси и кавги пречи на интересите на Българския национален отбор, а обяснява че се борел за идеалите си.

деер

Българският волейбол върви благодарение на хъса на момчетата, а не на треньор, който в труден момент не може три думи да изрече. Радвайте се, но все пак гледайте малко по-далече от носа си, защото един спечелен мач е важен само и само тогава, когато е финал. Лазаров си е на власт със 100% подкрепа от паразите, които имат право да гласуват..

Дори и да е вярно, това по никакъв начин не оправдава изменниците Матей и Радо,

И вие вярвате,че ще играем с Франция ? Да,може би,но не на този турнир.Как не може да разберете,че пак ни надхитриха.Да не казвам изиграха.

Ако бием Германия на 1/4 , на 1/2 ще срещнем Франция!!! 99% А те ще ни бият отново за съжаление. И пак няма да играем финал, дори и като домакини. Без Казийски в състава да го подсили, не можем да бием Франция, Полша, Русия и Италия.

А бе що не си........м....а.

pompai

Да го духа. Въобще не ме интересува това човече .Да си печели парите а аз ще гледам и викам за Българите .

Пламен Константинов: Имал съм повече спорове с Данчо Лазаров от Казийски Това не ми пречеше да играя за България, обясни той Националният селекционер на волейболните национали Пламен Константинов коментира преизбирането на Данчо Лазаров за шеф на родната централа. Според него Матей Казийски не може да изтъква неразбирателството си с него, за да не идва да играе за България. Всяко нещо е с времето си. Аз съм имал 200 пъти повече разправии с това ръководство и господин Лазаров като състезател. Не 200, а 200 000 отколкото има Матей. Всяка година сме имали някакви разногласия. Това не ми пречи да се съблека по екип. Аз съм там, защото имам задължение към съотборниците ми, към хората, към отбора ми и към хората, които идват в залата. Аз не избирам президент. Клубовете го избират. Това са правилата. Така функционира спорта в света. Дали ни харесва някой или не , това е друг въпрос. Не съм затворил устата на никой състезател. Какво трябва да се промени? Какво пречи да играеш на игрището? Какво ти пречи да сложиш фланелката на националния отбор? Нищо. Никой не казва мълчете и играйте! Говорете и играйте, но когато играеш в националния отбор, твоят глас се чува.

някакви разногласия. Това не ми пречи да се съблека по екип. Аз съм там, защото имам задължение към съотборниците ми, към хората, към отбора ми и към хората, които идват в залата. Аз не избирам президент. Клубовете го избират. Това са правилата. Така функционира спорта в света. Дали ни харесва някой или не , това е друг въпрос. Не съм затворил устата на никой състезател. Какво трябва да се промени? Какво пречи да играеш на игрището? Какво ти пречи да сложиш фланелката на националния отбор? Нищо. Никой не казва мълчете и играйте! Говорете и играйте, но когато играеш в националния отбор, твоят глас се чува.

Никой не казва мълчете и играйте! Говорете и играйте, но когато играеш в националния отбор, твоят глас се чува. (ПП:не ми работи линка ,,още" затова го допълвам, за да се вижда.)

И как точно разбрахте, че това е истински профил на Матей? Аз мога да си направя ей сега 100 такива профила; Ако си направя профил на Данчо Лазаров и си подам оставката, ще го публикувате ли?

Ти някога да си виждал синия символ на Фейсбук, удостоверяващ автентичността да даден профил???

Щото съм от село и ям доматите с колците проверих. И на тази страница ясно е написано: Фен страница на най-добрия български волейболист Матей Казийски. Или на ингилизки Fan page of the best bulgarian volleyball player Matey Kaziyski. Ти нали не мислиш сериозно, че Матей ще седне да си качва снимки във Фейсбук и ще се определя като най-добрия волейболист, скъпа лельо?

Факт е, че България така и не постигна значим успех в мъжкия волейбол през последните няколко години. Една от причините е отсъствието на Казийски в отбора. От както Казийски не е в националния отбор ние нямаме нито един спечелен медал. От каквото и да е първенство. А неговите принципи заради които не играе са си негови, загубите на България обаче са общи............

Прав сте. А на Казийски аз бих му казал,че е длъжен да играе за държавата си,дори и държавата ни да загива. Какво остава за волейбола. (Като за съжаление държавата ни наистина загива последните 20 години,с това обезлюдяване,емиграция,и демографска криза.Бедност, безработица и мизерия в провинцията) Ама заради това хайде всички да се откажат и да няма никакви спортове в България,щото държавата ни загивала.... Така че както се вижда,Матей не е прав. Каквито и да са причините му.Аз не ги знам,но те нямат значение.Защото утре друг може да каже: и аз няма да играя за България,защото пък държавата ни загива. ?!

Казийски е длъжен да играе за РОДИНАТА и ФЕНОВЕТЕ, а не за държавата.

...Защото утре друг може да каже: и аз няма да играя за България,защото пък държавата ни загива. Оправдания много.

То пък с Казийски се скъсахме да печелим медали.

Че с Казийски спечелихме доста медали.2006, 2009,Япония,Турция.Световни лиги. Поляците бихме.Бразилците също.Не случайно му казват Императора в Европа,защото е най добрия волейболист.Да не играе за родината е престъпление.Мотивите нямат значение.Пак може да си държи на мотивите,но да играе за България.А и когато играе за нац.отбор на България думата му ще се чува повече.Тогава ще може и да говори повече.А не както е сега безгласна буква скрил се в ямата.Нищо няма да се промени така.Играеш за Б-я, бориш се,и след всеки мач коментираш.Така става.А не пасивно да седиш от вън,сърдейки се.

Бербатов само той го отнасяше за слабия национален отбор, а играеха още 15 човека освен него. Нямаше смисъл да носи сам негативите, без никакви успехи.

Браво и на Казийски за подкрепата към отбора и съотборниците - не му е леко да стои настрана, но човек си има принципи и достойнство.

И какви са му принципите на Казей???? Да слуша оня радостин дето разсипа националния отбор ли ?

Лоялност към приятелите, които са ти помагали в тежки моменти - дано всеки случи на такива приятели

Какво браво като седи от вън и не помага! Франция ще ни бие на полуфинала! Трябва Казийски да е в състава на мястото на Пенчев и ще ги победим! Съединението прави силата! За съжаление ние българите сами се прецакваме, с такива изпълнения тип "Казийски" и "Бербатов"!

Кой говори за България и Българи тука!? Нито един от "водещите" не такъв... Наистина е крайно време да прогледнете - спомнете си Балдуин Фландърски...племето не забравя! Който има уши -да слуша, който има очи - да гледа! Поне на общата си култура помогнете...