Хамилтън: Трудно е да оцениш качествата на Фетел

Трикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън направи интересно изказване за един от основните си конкуренти – пилотът на Ферари Себастиан Фетел.

Обратно в новината

Коментари - Хамилтън: Трудно е да оцениш качествата на Фетел | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо и Шерцингер ше отмъстят за Фетел.

Цигането е със слаба психика и е повече шоу звезда отколкото пилот. Прав е evil dick с всичките примери, които описва. Аз си спомням за още - как се наси...е всеки път когато Фетел го побеждаваше този сезон. Почти ревеше по радиото - кажете какво да правя, невъзможно е да го изпреваря и т.н. Включетелно и сега критикува собствения си отбор за толериране на Розберг. Спомнете си и в последните стартове как буквално изблъскваше Розберг от пистата. Никога не забравяйте колко комерсиален спорт е F1. Хамилтън е англичанин (F1 e английски спорт) и кара за отбор, налял огромни суми в този спорт. Иначе аз много искам да видя Рикардо, Верстапен, Хулкенберг в силни коли.

за мен е прав.фетел беше привигилерован в ред бул:аз помня как наредиха на уебър да забави темпо и фетел го задмина.това и предизвика отвращение от фетел.когато остана с добър пилот до себе си - даниел ричардо - фетел загуби и затова и се махна от ред бул.кими е добър втори пилот но вече не е каквото беше.всъшност тои никога не е бил много добър и стана световен шампион само защото рон денис е идиот.би ми било интересно да кара с люис или с алонсо една и съща кола за да може да се прецени колко е добър.

Това "негър" и "маймуна" са най-убедителните аргументи на няколкото спеца,пишещи тук. А иначе и през ум не им минава колко по-трудно е на хора като Хамилтън тъкмо заради цвета на кожата.И заслужава уважение ,че успява въпреки това!Защо не обиждате ,например Розберг,че е рус?

Добре че това негро дойде в Мерцедес след като Щумахер постави развитието на колата на правилната основа.Михаел е от пилотите които винаги са успявали в развитието на колата,а такива като Хамилтън са " готованци "

То май и аз ако се бях качил на неговата кола тази година щях да спечеля !!!

Розберг кара същата и до преди две състезания беше трети в класирането. И Уебър имаше техниката на Фетел, ама не стана световен шампион. Мисълта ми е, че колата е изключително важна - в това няма никакво съмнение. Също толкова важно е и задкормилното устройство. Защо Мерцедес взеха Хамилтън след като Шумахер напусна, а не направиха Нико пилот 1 и да го оставят да спечели няколко титли? Всички във Ф1 са много добри пилоти. Между тях има и такива с невероятни възможности, които могат и печелят победи. Шампионите, обаче, са единици. И спортните директори на отборите умеят да ги откриват.

Докато тоя оценява качествата на Фетел наш Гришо оценява качествата на Шварцнегър.

Така е негър!!!Трудно можеш да го оцениш!!!За сметка на това,твоите добре се оценят,след Брзилия-2007,когато обърка копчетата по кормилото,Китай 2007,когато на влизане в бокса влезе в чакъла-въобще от почти 100 процентов шампион през 2007,се превърна в шампион по провалите!!!да не говорим за канада 2008,когато възседна Кими,също така същия този Фетел,същата година ,но в Бразилия със ,,супер силната кола " на супер тима ,,Торо Росо",те накара да се на--искаш,добре че беше Тимо Глок,че ти изрина торът накрая.Въобще ,спомени,спомени!!!Бахрейн 2008,когато пресече пясъците и се заби с кеф в задницата на Алонсо.Виж ся негър,от тази година те видяхме и в Унгария.добре че те спуснаха директно в маковете,иначе щеше и до днес да пелтечиш в някой тимче,като Заубер например.Секундата предимство ,която сега ти дават от ,,Мерцедес" ти осигурява конфорт,иначе всички знаем ,колко пари струваш,ако я нямаш тая преднина!!!забравих да спомена за лъжливото овчарче,с нос като на Пинокио,когато в Австралия,мисля 2010,излъга и наказаха Ярно Трули вместо теб-набеди го ,че те е изпреварил при кола за сигурност!!!Черно голямо петно си негър,нищо повече!!!

Много сте зле расистите. И да ви поясня: Хамилтън е от баща негър, а майка му е бяла британка. Не е от заможно семейство или син на пилот от Ф1. Спуснали са го в МакЛарън след като е започнал с картинг и печелил титли от малък. А за издънките му през онези години аз реших, че ще си провали кариерата. Уникално бърз пилот, но с колебания в психиката. Той доказа, че може да се възстанови. ЕДИНСТВЕНИЯТ пилот имал минимум една победа във всички сезони от дебюта си 2007 досега, дори през слабите му сезони. Направи си справка и тогава ми говори.

Това че си му фен,в никакъв случай не означава че си прав, и че другите не разбират,и не са подготвени!!!Най-малко Хамилтън има право да се изказва така,за колега!!!Това че всеки сезон е имал победа нищо не означава-все пак не е карал никога в тим без претенции за титла,както например Фетел-тест пилот на БМВ,първи професионален договор във Ф1 с Торо Росо и първа победа с посредствения тим.Преминаване в друг ,по него време,също посредствен тим,въпреки че Нюи работеше там три години без видими резултати-Ред Бул.Така че ходи в кварталната кръчма с тези хроники-бил имал победа всеки сезон-ауууу,какво постижение-ще го пишем в ,,Гинес".Всъщност е нормално за този тип,да представя нещата по този начин,след толкова много примери с отрицателен знак.Не е заможно семейството му ли-странно тогава баща му за какъв се представяше преди време.Всъщност,освен че е единстъвения пилот с победи всяка година,той е и единствения пилот спуснат директно в тим с претенции за титла,какъвто е тима на маковете.И нещо последно-аз слушам освен рок,също така и блус-негърската музика с кралете Джон Ли Хукър,Би Би Кинг и т.н.,и определението ти ,,расист",въобще не ме обижда.Слаб си на тема Ф1,но има много инфо в нета,така че можеш спокойно да наваксаш пропуските си,а това поправяне на хамилтън,за което говориш е всъщност преднината на Мерцедес с повече от секунда пред втория!!!

Абе ти докато правиш глупави изказвания Гришката не спи, ;-)

Негърчето да си мъчи щото и той с нищо не впечатлява от пилотска гледна точка.Докато и Вебер и Райконен със слаби коли са показвали кво могат.А Негърчето и Фетел не.

Хамилтън и Фетел са доказали, че са достатъчно добри, щом са многократни шампиони. Незнам ти до колко разбираш от Ф1 и пилотиране... но определено тези 2-мата са по-добри от Райконен и Уебър. Иначе Райконен преди да напусне McLaren наистина беше много стабилен... Сега обаче е друго :)

Ей, това маймуните са си майката ....ли!!