Гръцките медии пращат Бербатов в Перу

Гръцкият сайт "Gazzeta.gr" разкри, че българският нападател на ПАОК (Солун) Димитър Бербатов може да премине в тим от първенството на Перу, информира Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Гръцките медии пращат Бербатов в Перу | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мързеливец и от Перу ще го изгонят . Да ходи при чукчите...

Този се посра и у комшиите. Само с какви почести го посрещнаха гърците, сега ще го изхвърлят като парцал. И това вече му е края.

Това щастливо овчарче гонят отвсякъде, защото не го бива във футбола, нооо е хитрец и успява да заблуждава и така трупа милионите на резервната скамейка без да играе. Мърдатов му подхожда повече за име.

хаха,мърдатов капризната госпожица ще се вози на лама,хаха

БЕРБО МАХНИ ПЕРУКАТА ОТ ГЛАВАТА СИ И БЪДИ МЪЖ .

Е , па те затова ще го вземат ! В Перу се ходи с перука ! :-)

Да ходи в цска Ловеч! Току виж вкарал гол на Левски все някога ...

Той не разбра ли че откакто дъвката го прати на пейката не може да играе.С две три технични оттървавания от топката и ръкомахане сякаш е диригент на оркестър футбол не се прави.Да се прибира в Перник и толкова

Първи забеляза началото на края, стария хитрец съра Фъргюсан! И много финно го пусна на пързалката! А от там до канализационната шахта се стига много бързо! Да се прибира по-бързо, докато все още има шанс по милост да го вземе ЦСКА във "В" група!

Не искам да звуча банално , но кой е Бербатов ?....Той си е за Перу , да....

Вземат ли го със сигурност ще станат последни.

И в боливийският тим "Педро Кавала", който е шести в Сегундо Дивисион търсят куцо магаре за суджук. Данчев да го води там. Банани има, кафе има и мека дрога за брат му!

Привет съфорумници! Говорете си вие. Човека ще отиде да си поиграе в Перу, а нашите телевизии ще се бият коя да излъчва тамошното първенство и ще се надпреварват коя повече пари ще плати. Човека си рита. Верно има малко странно "мързелив" стил, но е техничен и има усет към играта. Единственото излагане е, че напусна националния. Каквото и да се случва е хубаво да представяш родината си и да я подкрепяш. Поздрави

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! ЕДИН, ДВАМА Я ПРВЯТ ДЪРЖАВА ЗА "ХВАЛА", ДРУГ, "ВОДАЧ" НА ПАСМИНА - ЩЕ СИ ОСТАНЕ "ХА-ХО...ХА-ХО..."! БЕРБАТОВ Е ИМЕ НА ИСТОРИЯ, А ВИЕ СТЕ БРОЙКИ ДЪРДРОНКИ...

Мъжки , фани го скалъпи тоя коментар така , че да се разбира нещо , преди да се опитваш да мислиш.........

аз съм пенате бе , не ме ли познахте

Стана ли време да ходи в на Мачу в Пичу ?

Перник е по близо

у Пеуник обичаме да гледаме мъже по стадионите, тоя става за певачка само

Чета написаното от четиримата и не мога да повярвам, че има такава злоба и простотия в някои хора. Не знам кои сте хахаха, 1, мачу пикчу, но съм убеден, че Вие с нищо не сте допринесли да стане известна страната ни . Хубаво е , когато пишете, да знаете , че има такъв предмет в училище - български език и граматика. Правописа Ви куца много!!!

Като казваш за страната ни се сещам, че снощи страната ни беше заклана на дръвника от Великите сили да кой ли път след Ньой, така че смени си понятията. А относно Берба, гледах няколко мача и се вижда,че не играят с него, отделно е че той самият не е това което се очаква от него.

На Бербатов страната не е България,защото ако беше поне щеше да играе в националния и отбор.

Доде , първо , душо , няма никва злоба и простотия , а реален поглед върху нещата. И стига , Доде , с тия псевдопатриотични клишета , където сте ги научили и ги дъвчете като гуми......"Прославил България".........Прославил е себе си , Доденце , и си е осигурил и внуците....А това , че някой е чул за България покрай него теб лично кво те стопли , Доде ????? И понеже имаш наглостта да ме посочваш и да ми даваш определения , държа да ми посочиш къде точно видя правописни грешки в предишния коментар............за да ми говориш точно ти за български език , малоумно и елементарно Доде.

И още нещо , нагло Доде , понеже си голям литерат.........."Правопис ( ЪТ ) (ви) - щото говориш на няколко лица , не на едно .....Доде , Доде , много страшно е да си тъп и в същото време нахален и със самочувствие !

Гърците много бързо го разкриха.

Ако перуанският тим е завършил тяхното първенство на предпоследно място,то със сигурност след трансфера на Бербатов ще отиде на последното място!

Има съществена разлика между двама от най-успешните български футболисти излезли извън България и прославяли името й: Христо Стоичков и Димитър Бербатов. Ако първия е изцяло продукт сам на себе си и своя неоспорим талант и футболни умения, то втория е по-скоро продукт на умела маркетингова стратегия на мениджърите му (Емил Данчев). С това не искам да омаловажа успехите на Бербатов, но разликата е очевидна дори и за най-предубедените. Жалкото е, че скоро (поне в близките 20 години) няма да имаме друг като който и да е от тях. Те бяха преди всичко плодове на една отминала епоха, когато на спорта се обръщаше по-специално внимание.

Появи се информация , че на Мачу Пикчу у царевицата също търсят нападател..............

В патагония имат нужда от нападател .

и гърците му разконспирираха номерата / тоя куц кон е време да го застреля някой