Тонев разкри детайли около ситуацията в ”Левски”

Един от основните акционери в "Левски" Иво Тонев обяви в интервю за bTV каква ще бъде трансферната политика на тима по време на зимния трансферен прозорец.

Обратно в новината

Коментари - Тонев разкри детайли около ситуацията в ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ви порим кат чужда булка само имайте късмет да се срещнем

И един мармот завива шоколад в станиол....

Заложили си марката, както сега се продава марката ЦСКА от НАП за неплатени данъци, така скоро ще се продава и Левски.

Иска ли ви се? Не се притеснявай, петолъчката ви няма кой да я купи, ще си остане за вас. Ама няма да има на какво да я сложите. Или, може би, Литекс ще й намари някъде място в своята! Ха, ха, хаа!

Какво сте заложили???!!! Хахахахахха....едни и същи сте всичките ни "грандове"...просто някои го отнесоха, а други не. Лапате комисионни от трансфери и черно тото и нищо друго не ви интересува. Нито детски школи, нито нищо. Ебхте м.амата на малкото футбол, който имахме. Иронията е, че това бе сторено от "златните" ни момчета от 94г.

Прав си, всички го знаем! Да не бяхме се класирали на 4-то място, хиляди пъти по-добре! Един файтон хора си напълниха джобовете, фалираха след това, а сега гласят ножа и на футбола! Безсрамници!

И кво да заложат бе ???? Като беше толкова окъсано положението.........Ама за разлика от комунистическата с петолъчката ( дето я бяха пуснали за некви жълти стотинки и никой не я искаше ) тая струва много............И не знам къв ти е проблема с школата на Левски.......И не знам кво общо има школата с марката............