Федерер отново спря устрема на Гришо

Григор Димитров претърпя нов провал в опита си да пречупи съпротивата на 34-годишния ветеран Роджър Федерер.

Обратно в новината

Коментари - Федерер отново спря устрема на Гришо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо го гледате този Григор?Аз отдавна съм спрял да го гледам и да се ядосвам.Преди две години откакто гледах негов мач в който водеше на Джокович или някой от големите с 4:1 в тайбрека и в крайна сметка загуби тайбрека с 5:7 а с това и мача.Тогава си казах-това е мой човек,до тука,играй си,трупай си кинти,но аз повече няма да хабя нерви гледайки подобни неща.И явно много хубаво съм направил.

Как не го е срам нашият да не може да се справи с една дърта кранта с 20 години над него??

Ооо, той справя се с кранти, особено ако са жени.

виж в топ 20 kолко над 30 г. "Кранти" има !А Федя е само на 34!

Каква съпротива бе? Научете се да се изразявате стилистично! Федерер отупа женкарчето като маче у дерек, вие говорите за съпротива.

Да не сме тука събрани филолози или поети за да се изразяваме стилно. Всеки си казва мнението. Ако беше 3:0 за 1.30 щяхме да напишем "маче у дЕрек". Но 2.35 минути и 3:1 все пак говори за някаква интрига.

Бъдещето е пред Гришо . Надявам се , че си е извлякъл съответните поуки след мача . Сигурен съм , че може да обърне федерер. Повече тактика , по-малко емоции на корта . Успех и късмет :))

Ще го обърне, споко, когато Федерер стане на 50...

няма ли да пораснеш най-после?

освен да тренира здраво. Колкото до иронията ти с Бейбито, той самия е казал многократно, че не иска и не му харесва да го сравняват с Федерер.

да не се притеснява, вече няма такава опасност, да го сравняват с Федерер.

Вярно, Федерер е велик, но преди седмица какво направи Раонич срещу него- разказа му играта и то на финал, на същите години със същите очаквания като на Гришо......но сбъднати,просто размишлявам.....

Може за толкова кръга да му стига издържливостта вече.

Раонич е също велик. И Сепи дето миналата година опатка Федя е също велик.

а нпкой вчера с енадуваше как имал шансов еи нам си кви глупости... докато друг показа уважение към противника и каза,че е иам труден мач..... култура, Класа, манталитет, начин на мислене..ебали го кво е ама единия никога няма да го има и затова ще си е там където е сега, че и по надолу.

1. - Ако не към Григор, поне към българския език покажи малко уважение. 2.- Ние, реалистите, знаехме че Григор няма големи шансове срещу Маестрото. Важното е, след миналогодишния срив, Гришо тази година да се доближи до топ 10. Затова не е необходимо непременно да бие Федерер и Джокович. Достатъчно е да побеждава другите, играейки добър тенис. Аз виждам . че е на верен път.

Не ви ли омръзна да гледате нагласените мачове на Гришо?

ЗАЩО СМЯТАТЕ ,ЧЕ КОГАТО ГРИШО ЗАГУБИ МАЧЪТ Е НАГЛАСЕН,МИНАЛАТА ГОДИНА ПОНЕЖЕ ИМА САМО ЗАГУБИ ВСИЧКИТЕ МУ СРЕЩИ СА НАГЛАСЕНИ

Слаб Федерер и още по слаб Григор, това видях, никакъв устрем нямаше в нашия, само някакви жалки отигравания и накрая нескопосана пиеска с викането на физиотерапевт уж че лакътя има проблем. Е поне сега ще има оправдание хем за мача, хем да откаже официално евентуална уайлд карт за София, демек на вижте имам контузия, нищо, че още след 2-3 дена ще има селфита как тренира на някой корт в УСА. Тъпи балкански номера, ама то с толкоз мозък толкоз, ако беше по умен и имаше психика щеше да не излиза от топ 10, но пък така е по лесно, симулативна игра за някой друг нагласен мач, мацки, лесни спонсори ... а ние се нервим.

Съгласен съм с казаното от теб само до първата запетайка.

Интересно ми ако "Слаб Федерер" стигне до финал какви ще ги говориш.

Дали още го наричат "Бейби Федерер"?

Гришо гледай тениса ,остави жените ако не някъде за манекенче ше те лапнат веднага.

Не знам какво сте гледали. Аз видях тенисист без борбеност и мотивация за доказване пред по-класен съперник. Без тия елементи всеки мач с тия от топ десет ще е с подобен завършек.

Ами това е положението...Федерер си е Федерер. Гришата не игра никак зле този път но в тениса на такова ниво трябва да имаш ...как да го нарека, може би "класа на победител", съвкупност от свръх талант и малко шампионски късмет. Федерер го има още от юношеските си години а при Гришата беше само "загатнат" и така и до ден днешен не стана разгадан. Да, елитен състезател е но шампионското в него някак му убягва. Вероятно ще е толкова за него но все пак трябва да признаем че успеха му е доста голям.

Жалко, но Григор явно все още спича от големите имена. Дано започне да бие редовно поне тенисистите след пето място. Не му липсват качества, а постоянство.

Той точно срещу големите имена винаги е играел прилично. Проблема му беше именно с непретенциозните съперници и с тях има напредък. Тази година не е пускал на такива.

Не знам какво пие Федерер, но с 10 години по-голям е физически по-издръжлив. А мача беше голям кеф за гледане.

Е то каква издържливост ти трябва като играеш така. Мача беше сравнително къс за 4 сетов. Нямаше много тичане, защото Федерер избягваше дългите разигравания, което обяснява и високия му брой непредизвикани грешки. Просто Гришо позволи на Федерер да играе удобната за него игра.

Въпросът е, че в четвъртия сет, Григор изглеждаше по-изморен от Федерер. / особено когато си разтърсваше дясната ръка/

нищо, тои скоро ще се пенсионира.

кой от двамата

дедо и внуче

На Гришо скорошно оздравяване и продължаваме напред! Отностокоментите за отказаму да играе за България...ГРИШО СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА БЪЛГАРИЯ! Ако не сте забелязали до името му е бг знамето! А това че е отказал няколко турнира е проблем на менажерите на турнирите...Неговата програма за годината е предварително начертана и обявена! Може би ако организаторите на АТП турнир в София почнат от сега да се договарят с менажера на Гришо догодина ще играе.... А иначе звучи несериозно да го канят от днес за утре и после да прехвърлят вината на състезателя заради собственната си некадърност! НЕ Е ГРИШО КОИТО РЕШАВА КЪДЕ ЩЕ ИГРАЕ! Същото важи за всички състезатели от топ 200 поне!

Изпадна от 30-тицата.

СЛЕД 2-3 Г. МОЖЕ И ДА Е ГОТОВ бие Федерер , но той щя се е откАЗАЛ от тениса до тогава.

.....тои и кобрата така с кличко...

нищо продължаваме напреде

жалко че си изгубих 2 часа от живота за поредният нагласен мач на хасковската звезда....И преди да ме оплювате гледайте пак гейма при 4-2 в четвъртият сет...160 км среден първи сервиз при иначе 200, двойна грешка, няколко разминавания и рамки, няколко елементарни волета в мрежата....Даже и английският коментатор нямаше как да не го каже...И 1 куп физиономии - явно тренираше оправдание защо е взел гейма, като е трябвало да падне...ПАРОДИЯ и слаба актьорска игра на Григор...До началото на 3-ият сет всичко беше нормално и после цирка започна...За какво са били залозите букитата само могат да кажат

гледахте ли гейма ? Айде гледайте и коментирайте... нещо смислено...И да аз не мога да играя тенис така като Гришо факт...и се гордея с това пък дори да имам само 1/100-тна от парите му...

устрема е към задника на оная.. та кво е спрял федерер????

Удивлявам се на плюещите Гришо. Да,падна! Но от ФЕДЕРЕР, на АО,в 3-и кръг!!! Кога и колко от вас,анонимниците е постигал професионален успех,равностоен на неговия?

pompai

Няма как да го уважавам след като миналата година отказа да играе за БГ а след като Страната заради него ще има АТП тур другия месец а той пак го няма .....

Ти като си голям Българин, на един протест да си отишъл.. само джафкате от килера.

удивляваш се защото за първи път гледаш тенис. Иначе щеше да си в час с натрупаната фактология от години. 1. Федерер отдавна не е това,което беше . 2. Гришко беше обявен за бейби Федерер и супер талант преди ен години. 3. тярбавше за тези Н години да има няккаво развитие, докато Федерер върви надолу.

За пореден път Гришо показа, че има още много да учи и , че е далеч от големите. С лабилната си психика, трудно ще постигне големи успехи. Мисля си защо българите във всички спортове нямат хъс, спортна злоба, отговорност към очакванията на милиони, както например сърбите в тениса, волейбола и др.

Напротив, българите имат прекалено голям хъс и прекалено голяма спортна злоба и често липса на респект към опонента, което води или до прегаряне или до подценяване и после сълзи. Печелят пердетата.

Я посочи едно българско перде което печели?

Липсата на респект към опонента е полезна и съвсем не води до прегряване, а до отпускане. Не говорим за подценяване, а за спокойствие.

Много кратко трая вдъхновението от последната кака. Телом е на корта а духом той си знае.

Абе не разбрахте ли вече - толкова си може момчето. До втори-трети кръг са му възможностите на големи турнири - няма капацитет за повече.

След като завърши спортната си кариера "Давай Гришо" може да стане порно актьор хи хи хи :)

Тъпи играчи в един много, много тъп и скучен спорт. Изобщо, понякога се чудя какво толкова има в това меткане на палачинки, че се наливат милиони пари в него. Пълна тъпня!

И аз така си мислех, докато не хванах ракета.

Верно е скучен, изтрайвам го максимум 3 минути и сменям канала.

Стара лисица е Федерер. Надигра го много тънко и когато трябва. Дано направят още 5-6 мача тази година барем се научи Гришо как се прави. Чакам победа над Федерер тази година. Пожелавам здраве на Гришо - очертава му се да изиграе повече мачове тази година :-)

За какъв...устрем става дума ? Димитров не можеше да преодолее мрежата дори когато Федерер спираше да играе...Очичките на Григор сигурно са били пълни със сълзи от умиление, че му дават да играе спариг-партнер на Маестрото-спонсор, та не виждаше комичните си не-отригавания...Мястото му не е сред 20-ицата...Да си стои на 28-о място.

Федерер може да изглежда спрял, но просто е много ефективен - нещо като Бербатов ама по-добър. Хвани ракета и ще разбереш как извънземно играе.

Направо изкърти мивката с този аналог-барби го сравняваш с маестрото който КОЛКО години е на върха????Продължавай с джобния моникс може и ти да достигнеш висините на барби:)))))

Хе,хе,хе ...Барбука до Федерер?! И по какво точно ще ги сравняваме?

Как ще изглежда спрял бе! Гледайте му в краката как се движи, вижте стъпките. Тенисът преди всичко е движение, който е играл го знае. С годините техниката на придвижване се подобрява, но силите намаляват. Ако Григор повече оре с краката Федерер, това не означава, че се движи по-добре от него.

pompai

Чичко Федерер напляска Бейби Гришо по розовото дупе и каза пляс,пляс ,малък си още и бягай при баба Шерзингер :)))

TIREX

то па един устрем..бързаше хасковскя да зарадва хомодружинката си..