Димитров се изкачи с едно място в ранглистата

Българинът Григор Димитров напредна с едно място до 27-о в световната ранглиста по тенис за мъже, въпреки че почиваше през изминалата седмица, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Димитров се изкачи с едно място в ранглистата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАСКОВСКИ ТУРЧОЛЯ, БЕЗ АКЪЛ - ИМА ТАЛАНТ, НО БЕЗАКЪЛНА АМЕБА ...

И ко. Една френска от Николета

И за двете е на първи позиции - и красив, и талантлив! И се пише манЕкени, а не манИкени!

Ранглистата за ТЕНИСИСТИ или за МАНИКЕНИ?!

Оставете на мира момчето! Където иска, там ще се явява. Негова работа. Вие с какво му помогнахте да стигне до врховете на тениса? Само знаете да плюете. Когато направите нещо толкова значимо каквото той е постигнал, тогава говорете. Другите постоянно оплювани и коментирани са Христо Стоичков и Димитър Бербатов - добре, че не им дреме за вашите коментари. Успех, Гришо! Честит рожден ден, Ицо! Благодаря, Митко, че подпомагаш талантливите българчета. Благодарение на тях някой споменава България :)

Я па тоа! Чи на к'во отгоре?!

Бре, мислех, че григор нещо е задобрял, а то се оказва, че предният е сгафил и му е отстъпил място?! Добре, че понякога другите грешат, че григорчо да просперира малко напред...

Задобрял връз Шерцингер...

Dobromir Dimitrow

Е, там всеки иска да задобрява...

Гришо, добре, че мърдаш напред, но огромна тъпа грешка допусна с неявяването си в София. Такава простотия може да направи само полуумен човик. Абе, момче, ако беше тук, залата щеше да е препълнена, а не полупразна, както по време на турнира. Хората щяха да ти се радват, дечицата да искат автограф и да се снимат с теб. Виж как сестрите Малееви направиха фурор, не само с представянето си, когато играеха (помним, че и трите бяха по едно време в първата десятка на света!), а и с поведението си, с демонстративни мачове у нас, с десетки срещи с деца и любители на тениса. Те създадоха школа, те направиха спорта тенис познат и любим на българите. А ти бягаш от България, правиш се на баровец в Монако, въобразяваш си, че се вече от висшия ешелон на спорта и Родината за теб не струва нищо. Груба и идиотска грешка, повярвай ни! И това няма да се забрави, имай го пред вид!

коментираш емоционално! На мен също не ми е приятно, че не дойде тук. Щеше да добави малко точки и сега можеше да бъде още по напред в ранглистат. Една от причините за да не дойде според мен: Календарът му за 2016 г. бе направен от по рано според климатичните условия на турнирите в които ще участва и за които има ангажименти в южна и Централна Америка. Подобни са като тези на Австралия. Франло Давин също може да се е наложил с мнението си. Както и да е успех!

TIREX

по схема хасковския пеераст няма участие в булгаристан малко плащат и коефициентите за залози с а ниски та няма далавера.а и скоро взема друго гражданство ам ада мине Олимпиадата че да смъкне още пари от разни бг министерства. Вън Мошеника от спорта!*