Ван Гаал към журналист: Утре си уволнен

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал се скара за пореден път с представители на медиите, след въпрос за неговото предстоящо уволнение, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Ван Гаал към журналист: Утре си уволнен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А журналиста, който рано или късно ще бъде уволнен ще зяпа ли с отворена уста за ... Много е прав Ван Гал за жена му и децата му

Ей, това журналистите са опасна пасмина! Заглавието ясно казва - Ван Гаал се прави на голям мъж и ще уволнява журналист. Казвам си - какъв е този, че си позволява да уволнява журналисти ей-така? И като чета статията - ама той съвсем друго имал предвид (че не може ей-така да се говори за уволнение). Според мен не е прав, но не е в това въпроса - въпросът е, че ЗАГЛАВИЕТО Е ПОДВЕЖДАЩО! Това противоречи на коректната журналистика и е стил само на жълтите вестници. Навремето си спомням голямо заглавие: СТОИЧКОВ В ЗАТВОРА! Човек веднага разтваря да чете за тази сензация и какво - ставало дума за Григор Стоичков, и то "май" щял да влиза :)

Не са пасмина, те са гадни лешояди без капка свян и морал. Такава негативна енергия си нанасят, че се чудя колко трябва да си сребролюбец, за да не се притесняваш от поведението си!!!

Тоя е с много противна физиономия. Все едно някой му е сплескал носа.

Като го притискат и е слаб почва да заплашва и да се крие зад семейството си, което е оставил в Холандия. А те нито ще трябва да се местят, нито те ще останат без пари, всичко е въпрос на лично его. А какво да кажат всичките футболисти, включително и нашия Стоичков, на които този им съсипа кариерите продавайки ги безцеремонно без да му мигне окото.

Абе Ман Гал, бегай си в Холандия и си шмъркай там каквото дойде!

Този човек , нама ли вече да си ходи , то голям нахалник , каквото и да кажем , ще е малко.