Божинов плаща €500 на съотборник за асистенция

Българският нападател Валери Божинов въведе нов подход в клубния си тим "Партизан".

Обратно в новината

Коментари - Божинов плаща €500 на съотборник за асистенция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващия стимул сигурно ще е: ако Кюфтето изпусне чист гол, неуспелият "асистент" да прасне една чур*а на Николетка... :)))

Значи дължи на асистентите - баджанаци с Николета и с Алисия доста пари. Дали не се изсилва малко Божинов? Ще трябва да плаща само на малкия перукан за нееднократни асистенции и с двете. Да не броим останалите знайни и незнайни асистенции. Направо разорение го чака завалията.

познавам го лично в една компания бяхме......това е наи простят човек които може да си представите...никаква вразка с централнят мозак

То му личи от километри...........кво нещо е спорта и футбола в частност.....от келеменца без грам мозък , интелект , финес и т.н. прави нагли и безктупулни презадоволени богаташчета , които почват да се чувстват всьо и всях..................

Дава и по 1000 евро на всеки,който вкара гол,на негово име!

... няма проблем да дам премия на целия отбор Аз помня, че "премията" изрушка целия ни национален отбор. Сега явно ще минава и през партизанския. Всъщност ако цървените бият те я печелят, а при равенство - всички ще опитат с >курналистка

А ако съдията му подаде "асистенция" и му свири дузпа? За него ще има ли премия? (Аз съм импресарио на съдиите, та питам)

Тва момче има такава физиономия, че дори Вини Джоунс може да мине за професор по древни езици и култури ако застане до него.

ами момиченцето му се е метнало 100% на него....без коментар там, горкото.

Ей, умора няма този палячо. Но не за футбол, а за поредна простотия. Имам приятели в Белград. По-голям идиот не са виждали. Срам за България! Но, плаща си на нашта журналя и е пак под прожектора. Боже, няма ли край? Повръща ми ср като чуя името на палячото...

Божинов плаща €500 на съотборник за асистенция и €100 на журналист за положителна статия (PR-асистенция)

Чудесно е усвоил английския хумор в Ман Сити. Перфектна реакция на наглата 'молба' да ги стимулира. Цял свят да види отношението на сръбите. Само трябва демонстративно да плати на двама-трима по 500 премия и също на отбора, да им се смее цял свят и да си тръгне с вдигната глава, а срама повярвайте остава дълго за Партизан. Тъй ли пък 1 не се сети тук или журналята? Сръбите що мълчат е ясно ;)

Давай Николеткин Златен, скъсай им салфетките, да видят, че си "мъжкар".

Откъде тоя мухльо има толкова пари бе?

За пръв път чувам играч да дава пари на съотборниците си да му асистират,за да вкарва.Това го няма сигурно и в селските групи.Че и премии щял да раздава :))) Голям майтап,сърбите май яко са го закъсали,щом Божинката им е спонсор.

Баце, до къде го докарахме.Божинов да плаща да му подават, а при победа върху Звезда, премия щял да даде.То не знам смешно ли е, тъжно ли е.....

Тоя е най-ГОЛЕМИЯ на света. Топката не знае футболна или баскетболна е, но взима 5 цифрена заплата и е*е мадами поне 5/7.

А малко коте?

Тоя кръгъл нещастник как има сили и наглост и на интересен да се прави..................

Тоя пипон трябва да ДАВА ПАРИ че понякога го пускат да играе...

Най-ефикасния начин да са винаги капо и без голове е да подават на тоя изпедерастен инвалид !!! Срам ме е от човешката раса че се раждат такива уроди!!!

Че Божинов си провали кариерата, провали си я сам. Но ако наистина иска да помогне на себе си и отбора си по този начин, го поздравявам!

Сега вече не му мърдат по 5-6 гола на мач!

5-6 голи след мач!

в коя врата :-)

от Николетка за точен пас!

Ами станали са публично достояние някакви чатове на Валерката с некви кифли, които там нарекъл, малки котенца и ги канил да му одят на гости. Такива работи...

Някой може ли да ми каже, защо го ебават напоследък в интернет с лафа "малки котенца"?

ИМАЛИ СЕГССС ????

Виж в гугъл - зарибява студентки с думите "ей малко коте има ли секс"

Смяяяях!Ползвате смешни никове,защото ви е срам от написаното от самите вас!Да е жив и здрав,а вие мрете от завист!!!