ПАОК и Бербатов продължават напред за Купата

С гол на чужд терен в първия сблъсък с "Паниониос" от четвъртиналите за Купата на Гърция тимът на ПАОК се класира за Топ 4, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - ПАОК и Бербатов продължават напред за Купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова много завист лъха от коментарите че чак се питаш дали е възможно хората да са такива

Да земи купата,да напрай една гръцка папара в нея да я изяде и да са прибира у българия,айде стига толко са излагал вече.

Къде е причината? Цяло лято преди да премине в ПАОК нашия изкара на Слънчев бряг, където привечер разцъкваше мачле на малки вратички и леки кросчета. Същевременно Данчев му търсеше слаб отбор с висока заплата като за последно. Сега се вижда резултата: бавен, муден, избягващ и отстъпващ на всяко единоборство, вероятно гърците ще го изгонят и ще приключи кариерата си. Но все пак прибра още 1-2 милиончета.

Всеки играч от европейска или световна класа би вкарал поне хеттрик на отбор като Паниониос. Правете си изводите за нивото на нашия. По-добре да идва да си гледа Фондацията, че само срам береме като Българи.

... аиде, берба... купата те чака...

Нашият марикостенец където е ,,играл" все проблеми и другите му виновни.Стои на пейката ,ама трупа незаработени пари и се прави равен с другите.Андрешковец.

също продължава напред момчето всеки път....колкото и да гио бият нали парите вървят. Същата раота с берба!

Посредствен, тегав мач. Играта на ПАОК явно не върви.Слаба защита, безлична халфова линия, въпреки смените. Бербатов добре разиграва, раздава пасове, но нищо решително.Мъка, мъка..... Даже устрема от първите мачове го няма: link link link link link link link link link link