Волейнационалите с шанс за Рио, ако махнат Русия

Българският национален отбор по волейбол може да се класира за Олимпиадата в Рио, ако уличеният в допинг отбор на Русия бъде отстранен.

Обратно в новината

Коментари - Волейнационалите с шанс за Рио, ако махнат Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ама щом има ако, то мирише.

Само така. То ако и на Олимпиадата пък хванат и 4 - 5 отбора с допинг ние си ставаме Олимпийски шампиони ....Ехеее, кеф

ако трябва да разчитаме на дисквилифицирането на отбори за да се класираме, по-добре да не ходим

Докато Данчо Лазаров, Любо Дебелия и Гибона са начело на волейбола ни, можем само да се надяваме да напредваме след санкциониране на други отбори. При наличието на един от на-добрите(защо не и най-добрия) треньор в Европа и едни от най-добрите играчи Казийски и Соколов.

Идеално :) Хващат още 4-5 отбора и сме първи, това е начинът:)

Няма пък!!! Ний сме велики български патриоти и затуй не щем братушките да отпадат. Ако трябва, ще поемем вината за допинга, ама Путлер и Руслямска държава не бива да отпадат от Олимпиадата.

Ако изхвърлят Бразилия, Италия, Полша, Сърбия, Нова Зеландия, Тамбукту... току виж сме се добрали до челната десятка. Срамно е да разчитаме, та и да се хвалим на подобно "класиране"!

Що бе, брат? Ако беше за сметка САЩ или държава от Европейската Цивилизация, нямаше да ти бъде срамно, нали? Признай си? Деба и гнусната ррусофилистична патриотарщина деба.....

От кога се отстранява цял отбор, заради един играч??

Само така може Пламенчо!

Рюсняците изритани, а ние на тяхното място!!! Безценно! Ебаси кефа!!!:))) Така е редно - измамниците трябва да бъдат наказвани сурово!!! Оххх..кеф! А, дано!

На изпадналите слабаци на случайностите им остава да разчитат. Срам, и не на терена ще се борят за това!

Айде,холан!През задната врата ще се промъкваме,да има кого да бият другите.....

Пламен си беше философ и като играч. Акъл да искаш от него, без пари ще ти го даде:) Тази история ми звучи малко като теория на НЕвероятностите. Друг е въпросът, че нямаме отбор за олимпиада и скоро няма да имаме благодарение на вещото управление на Даню Енженера.

TIREX

абе що все данчо инжинера ви пречи? нали са им създали условия да тренират и са отворили усти като оня с джапанките за премии да не би управата н а волея да е на терена и да реди състава ?? истината е че са алчни и доста некадърни...

Руснаците вън, ние вътре!!!

Има една подробност и тя е че медикамента за който за уличени руснаците влиза в забранения списък от 1 януари 2016, докато квалификационния цикъл за Рио е приключил преди това.

руснак пише , да знаете !

Абсолютно логично и правилно разсъждение. Тук не става въпрос за русначи или американци а за регламент и правила.

Как да е приключил като квалификацията се игра този януари в Полша?