ЦСКА уволни Александър Тодоров

Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров е бил освободен от поста си, съобщи bTV, цитирано от Фокус.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА уволни Александър Тодоров | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да,видно е,че все по-необходимо е РАЗКРИВАНЕТО на ИСТИНАТА,цялата ИСТИНА и имената на ВИНОВНИЦИТЕ! Вън МАФИЯТА от ЦСКА! Само ЦСКА!!!

,,Мислещ " червенотиквеник - те такова животно НЯМАААААА !!!

Без да обръщам каквото и да е внимание на колективното мучене тук, ще кажа, че беше крайно време да се освободим от многоговорещият и почти нищо невършещият Тодоров. Особено дразнещи бяха непрестанните му "принципни" призиви за оздравяване на старото дружество. Ами ОК, бе бай-причтелю! Защо за толкова време на върха на ЦСКА не го "оздрави", а вместо това допълнително го ЗАГРОБИ? И сега, вместо да се разхождаш из медиите, защо не немери някой инвеститор, който да се бръкне с 30 млн. и да изплати чужди задължения, към които и ти имаш немалък принос? Защото няма толкова луд човек!!! Че и после, да вземе да дава още десетки милиони за обновяване на базата и за издръжка на отбора. Защото ББ и вечно "отиващият си" ДБ, собствениците "в сянка " на "Отбора на ннарода" няма да позволят на една голяма фирма да стане спонсор на ЦСКА, защото веднага ще я лишат от всякакви държавни поръчки. И това го знае всеки футболен фен в БГ, само че сините такива се правят на глухи и слепи, защото така им изнася. Чудя се акк по-интелигентните измежду тях, как търпят това срамно положение . И истински им съчуствам. Но те са в явно малцинство във всеки фенски масив, за съжаление и в нашия, ЦСКА-рския. И тоя Тодоров да си отива и никога да не се връща, нито той, нито господарят му Лупи. Амин (това, като за Великден)!

но реалист! Съжалявам ЦСКА, но изкуствено създаден клуб, изкуствено, съвсем логично, ще бъде ликвидиран!

Левски и Локомотив, пък и Ботев и други, какви са? Също са създадени по подобен начин, едни близо до транспорта, други до МВР...

Разликата е много голяма, но който трие коментарите, например вчера за мача между Левски и Черно море, а после изкуствено пренаписва нови, си заслужава съдбата! Наздраве, чорбари! :-)

Свиньо, Божков иска да вземе ЦСКА, кой не му позволява? Май вие свинете, а не някой друг. А Гриша Ганчев има все "мънички" фирми. А Efbet също са никой. И що толкова усилия за някакъв третодивизионен клуб? И какъв е тоя третодивзионен клуб с 3 милиона бюджет - повече от половината отбори в а група? А допълнителните пари които Гришата хвърли да купи Берое и поне половината мачове във В група?

Защо ли не ме изненадва ? Някой пак издуха супата , чорбарска му работа ! :-)

Нормално! Един мач не купи джуджето е завършиха наравно. Затова го гонят тоя прасчо.

Тая цска, мнооо мафиотска...Тцъ тцъ тцъ

Кога?!

Що така всеки път ЦСКА като тръгне малко по-добре се появява тоя мръсник и го затрива ?

Защо са тия ритници м/у управляващите от статията не е ясно.

E! Още по Достойни заместници...

... истински армеици...