Българските волейболисти без шансове за Рио 2016

Българският национален отбор по волейбол загуби всякакви шансове за участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро това лято.

Обратно в новината

Коментари - Българските волейболисти без шансове за Рио 2016 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който се... през задната врата, му го... в задния двор!

Да се надяваш да накажат някого, за да се промъкнеш през задния вход. Не си спомням скоро да съм чел по-глупаво изказване. Надявам се това да е само личното мнение на автора, а не изказване на някой от играчите или ръководството на отбора. Иначе би било срам и позор - да не си свършиш работата както трябва, а да се надяваш да прецакат някой, който си я е свършил.

Да се надяваш, че ще накажт Русия е все едно да се надяваш, че Халеевата комета ще мине през спалнята ти, докато жена ти изневерява с комшията! Не, че не може да стане, ама досега не е било!

"ТИМЪТ НИ СЕ НАДЯВАШЕ НА НАКАЗАНИЕ ЗА РУСИЯ, което обаче не се случи. " Подобно изказване, било то и само на журналистите, демонстрира загуба на всякакво чувство за чест и достойнство!! Достойния човек, достойния спортист, постига нещата сам, с качествата си, а не НАДЯВАЙКИ СЕ, противника му да бъде наказан !!!

Дори и за децата беше ясно, че тая журналистическа партенка с отстраняването на Русия и допускането на България за участие на Олимпиадата е пълна фантасмагория. Та нашите дори не се класираха за полуфиналите на Олимпийската квалификация в Берлин, как някои си представяха, че ще бъдат пренебрегнати полуфиналистите Полша, Франция и Германия за сметка на България и хоп- нашите направо в Рио. Пълни дивотии!

TIREX

лайнари все се надяват да влязат някъде през задната врата.