Григор сломи Иво Карлович и отива на финал

Григор Димитров се класира на финала на турнира в Истанбул, след като победи Иво Карлович с 2-0 сета на полуфиналите.

Обратно в новината

Коментари - Григор сломи Иво Карлович и отива на финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда... В коментарите и статистиката тук, преди финала, има много повече подкрепа за григор, отколкото в статията след финала!!! Извода, че все повече Българи се осъзнават за играта на григор, ако може да се нарече игра неговото появяване на корта. И явно григор ще продължи да се радва на все по-слаба подкрепа от страна на Българите, освен ако не победи Джокович на финал от Големия шлем!!!

Родоотстъпник, женкар и легльо. Няма място в българските сайтове...

Григор не ме интересува, ако ще и 1 да стане, имам право на мнение и го казвам, а иначе - турнирчето е като за него. Честито.

Ти си Българин, колкото аз съм негър! А щом като Гришо не те интересува, що щеш тук? Иди си пиши в русофилските сайтове за царя - слънце Путин!

Само прости хора са толкова злобни ами лекувайте я тази з Григор е супер момче и нека побеждава ! Христос воскресе!

Странно племе сме българите! Защо плюете момчето...младо, красиво изкарващо с честен труд парите си?! Постигнете колкото него пък тогава го съдете! Здраве и късмет на Гришо!

А дано !

Нивото на хейтърите много ниско. Успех на Григор и в по- силни турнири.

Важна победа за Григор. Защитава точките си за ранклистата и добавя поне още 60 нови. Вероятно ще качи поне 1 място нагоре. Браво Григор! Само напред ;)

Най-после намериха "турнир" и "тенисисти",които наш Гришо да "победи"!? Браво,Гришо,ти си нашата гордост!?

Защо не идеш ТИ, бе ХЕЙТЪРЧЕ, да победиш Иво Карлович?

Успех на Финала. Радвам се за Григор. Дано да Победи. Полага видими усилия да си подобри играта и си заслужава Един Личен "Великден". Хрестос Воскресе!

Браво Гришо

А бе хора, този турнир е за аматьори и прохождащи в тениса. Не виждате ли че големите асове ги няма тука. Какъв успех ще е това за Григор, като точките от турнира не се зачитат за класирането му в ранглистата.

Нормален АТП250 турнир. Отде наде точките да не се зачитат? До тук 150 точки, ако бие 250. Минус миналогодишните 90 точки. Лани игра Федерер, явно допълнително стимулиран финансово от организаторите.

Наздраве Гога! Не си разбрал. Не се зачитат точките за тенис на маса. Наздраве! Догодина ти желаем да почнеш да вдяваш и от тенис.

Защо не идеш ТИ, бе ХЕЙТЪРЧЕ, да победиш Иво Карлович? Та той е 31-ви в ранглистата! Ти хващал ли си някога в ръка тенис ракета?

Давай напред, Григор ! Много трудно се достига до нивото , на което Григор играе и много хора не го разбират и пишат глупости.

браво сега ще е на финала в албания македония на бира леденика каменица.......абе да си седи на балканите и тук му е мястото

турнир, на който няма големите асове от тениса. Това е турнир за прохождащите. Това е класата на нашето момче, толкова умее (DEMO VERSION!) и толкова си може .- :)

той не е виновен,каквито управниците,такива и спортистите

На кривата ракета, космите и пречат.

Ти колко умееш и колко можеш?

Прохождащ ли бил да си 28ми е света ако е прохождащ то вие нищо не разбирате от тенис по добре не пишете че се излагате и показвате колко сте зле интелектуално .Когато достигнеш неговото ниво тогава пиши ,жалък сте

Защо не идеш ТИ, бе ХЕЙТЪРЧЕ, да победиш Иво Карлович? Та той е 31-ви в ранглистата! Ти хващал ли си някога в ръка тенис ракета?

Браво на нашето момче успя да победи бомбардировача Карлович !Адмирации много концентриран беше и победи заслужено !!!! И въпреки всичко все ще се намерят хора които да пишат глупости ,това е отвратително .Да имаме такъв талант а вие да изливате злобата си

Къв талант и кво имаме? Отговор посредствен талант и един надут самохвалко който се прибира в родината само когато има да получава нещо или защото пътят за Турция е през България.А това не е злоба а просто досада,че те занимат все с него и как той щял да стане най-добрия и т.н.По скоро България ще се оправи отколкото тоя да прокопса

Явно толкова сте зажаднели за успехи,че се радвате на мижавите му победи в някъв долнопробен турнир който не само играчите ами и публиката не проявява интерес.Нека поне веднъж да победи в турнир от 1000 сериите когато Джокович,Федерер и Надал са там и тогава ми го хвалете

... за момент само... предположи... че тези... тримата... участват в един и същи турнир... самo на такъв oт "големия шлем"... но не заради николчо...

Браво за солидната игра- нека бъде тенденция! Карлович не допусна възможност за пробив и спечели половината от разиграванията на втори сервиз на Гришо: Комплименти! Дано лъвчето да се гради мощно като човек, мъж и тенисист, и да порасне за мисията си на знаме за измъчения си народ.

знаме? че ние си имаме бойко

Браво,Гришо!!!Много радост ни донесе!Късмет за утре!!!

Много концентриран! Браво Гришо!

Нека слави името Българско.колкото по нагоре толкова по добре.

Браво на момчето! Пожелавам му все повече увереност в себе си и все по-големи успехи!

Браво...Запази позицията си в...30-ицата...

Завистливи злобни селяни бол тука.

Я се скрий бе палячо!

къде си в класацията, че си тръгнал да се подиграваш на един български спортист на световно ниво, А?

световно ниво?къде? в леглото на кака си.да си на световно ниво означава да си в 10.ама той беше,беше ама свършиха стероидите и ги натиснаха проверки,даже маша изгърмя.

Браво! Все по-добра концентрация и ум в играта на Гришо. Дано да продължава така.

браво,браво,браво ! Да биеш гиганта"Гъливер" - 211 см.(?!) не е шега ! айде Гришо - купата е твоя ! успех !

Гигант наистина, но е на 37 ...