Ван Гаал: Аз съм най-добрият мениджър в света

Луис ван Гаал остава напълно спокоен към спекулациите по повод бъдещето му в "Манчестър Юнайтед".

Обратно в новината

Коментари - Ван Гаал: Аз съм най-добрият мениджър в света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще цитирам по памет нещо, което в пълна степен се отнася за те тоя брус."Гънките на мозъка не могат да се видят, но липсата им може !!!"

Ван гаал да не забравя, че много други също така от най-добрите мениджъри в света бяха уволнени!!! Като нищо ще бъде сменен и той, даже май отдавна трябваше и никаква квалификация за най-добър мениджър!!!

Баце, така е във висшата лига. Много пари, но и си постоянно на течение. Мецду другото. Не е важно твоето самомнение, а мнението на другите. Всеки носи в раницата си маршалския жезъл.

Геле(да не се бърка с Геле от Мадрид, тоя е по-противен) имаш две възможности - Карлуково или 4-ти километър.И двете заведения предлагат удобства и пълен релакс(дългогодишен)за личности като теб.Естественно по зоркия и "здрав" надзор на болничния персонал.Било то лекарски или санитарен.

Руиз

При друг отбор Ван Гал да е изгонен отдавна. Учудвам се на равнодушието при шефовете на МЮ!

сам

"Аз съм много арогантен човек" те тук си прав

Искам и аз от тия прахчета дето ги пие тоа :)

Когато си на лодката, се движи брега. Когато си на брега, се движи лодката. Когато всички ти казват, че си най-слабия треньор и съсипа отбора, тогава викай на висок глас, че си най-великия! Мисля обаче, че скоро трябва да слезе на брега и ат там да си вика и ръкомаха, каквото иска.

ТОЗИ МОГА ДА ГО СРАВНЯ С БОЧКО,ЦВЪК-ЦВЪК,СЕДЛАРОВ И ОЩЕ 240-БЪЛГАРСКИ НЕНОРМАЛНИ!!!БОЖЕ,БОЖЕ,КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ХОРА???

Някои некадърници като подпишат договор за милиони почват да се мислят за Йоги Льов. Бати нещастника е тоя холандец.

Този що не си пие хапчетата? А написалият заглавието чел ли е текста?

Този човек , наистина е много арогантен или е по скоро куку. Абе няма ли здравни служби в тази Англия да го приберат този дърт надут откачалник . Изхарчи пари за една банка , бият го ...няма гаранция за влизане в 4-ката. Какъв ти топ мениджър бе ...Отборът не знае къде се намира , без лице и характер никога не е бил в това положение последните 15-години . Този енай-големия провал за МЮ...със сопите трябва да го изгонят и да върне всички пари.

Евалата пич! Така се взима голяма пачка! Ако никой не вика "Браво" - викай си ти! Кой знае какъв здрав договор е подписал, щом още го държат! Така се прави!