Левскарите почетоха паметта на Георги Аспарухов

Играчите, треньорският щаб, ръководството и служителите на футболен клуб "Левски" положиха цветя и венци пред бюста на Георги Аспарухов-Гунди.

Обратно в новината

Коментари - Левскарите почетоха паметта на Георги Аспарухов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютен!Дълбок поклон!

Дори и да има нещо вярно в това , което си драснал ( в което много се съмнявам...) , това по никакъв начин не може да замъгли ореола му...........ако обаче си измисляш и ръсиш злоба , грях ти на душата !!!!!!!!!!

Гунди бе ликвидиран от ДС с инсценирана катастрофа. Имало е и свидетели на това. И веднага пуснаха слуха, че са пили, преди още да обявят официално за гибелта им. Видните другари не прощават никому, който е по-обичан от тях. А сега разни тролове пишат какви ли не глупости. Но Гунди беше народен феномен! Неговото погребение е уникален случай в българската история. И трябва да не се забравя! Гунди ще си остане народна легенда! Вечен позор за палачите му!

Светла му памет на Гунди. Голям футболист и човек, но преди имахме Гунди, а днес имаме Батков и Пеевски. Каква ирония...

Къв Пеевски имаш бе , малоумник..........усещам как си гнусно чорбарче - провокаторче...............

Мир на праха на Гунди. Велик и славен футболист. Добър и честен човек. Истински пример за младите.

Те идват на Земята за малко за да не ни досаждат ,само ни показват красивото и прекрасното и си отиват........

Дякона ще се завърти в незнайния си гроб, ако види какви лумпени от Подуяне и дилъри на дрога от Люлин се отъждествяват с името му. Казва ти го Захари Стоянов, ако въобще си се сещаш с овчия си мозък кой съм. А иначе поклон пред човека Гунди. Беше забележителна личност. Веднъж попаднах на Герена на тренировка и видях и чух как Гунди излезе на терена тананикайки си Травиата. Не напъвай овчия си мозък да се сетиш коя е-не е от вашия блок..

Ти, Захари трябва да си много възрастен та ти е простено да бръщолевиш простотии.

Пламен Янков, изпълняваки треньорски указания влезе на няколко пъти грубо в краката на Гунди. Нервите на Гунди не издържаха и той реагира на поредната грубост. Колкото за пиян до козирката - товапросто не е истина.

Гунди е Левски!Левски е България!Само Левски!

А това, че насила го направиха ченге, а и целият отбор на "Левски"! А пък Левски беше направен на Динамо, а след това и на Левски-Спартак! Тези неща не бива да се забравят и да се прощават! А колко бе малтретиран от властта, та дори и след смъртта му не го оставиха на мира! Но любовта народна не гасне! Комунизмът не успя да го сломи и затова го луквидираха! Това ще го има ли в музея или комунистическите наследници пак ще прикрият всичко!

Гунди е феномен и легенда за българския футбол! С уважение и почит, дълбок поклон!

Поклон, вечна му памет.

......sorry но Гунди е на всички българи....

Цитат "Той не бе грандоман, нито самозабравил се герой на деня,Напротив, според мнозина скромността му била в повече."--Алфа Ромео с номер СГ9999, всички знаем кои обичат еднакви цифри по колите. А те не са от кромните

Aлфата му е била подарена от тогавашния вътрешен министър Aнгел Cолаков. Tя е била конфискувана от италиaнец!

Скоро му гледах едно интервю - природно интелигвнтен, красавец, скромен, докато го гледаш просто усещаш, че срещу теб стои ИСТИНСКИ ЧОВЕК!!! Честит Рожден Ден Гунди! От един левскар от "Сухата река".....

Вечна му памет, на този талантлив и скромен човек !

Библията казва :"Не си създавайте идоли и кумири".За Гунди от мен "Велик футболист.Вечна му памет."

Прекрасен човек ! Велик футболист ! ГУНДИ НЕЗАБРАВИМ ! ! !

Защо само левскарите почитат Гунди? Гунди преди всичко е българин, един от най-добрите за времето си в Европа. Чувал съм, че е бил и изключително скромен и добър като човек. Поклон.

Гунди го уважаваме и ние, не са само левскарите. Нека да не приватизираме спомена за Гунди. Той първо е човек , футболист и като такъв е висока класа.

помня гунди от дете.билсъм почти на всички негови мачове.той е и ще си остане най великия футболист роден на майката земя-заедно с кройф, ван бастен, марадона , гаринча , Джордж Бест .убиха го, уби го завистта българска в лицето на един играч от чорбетата....пл.янков, когото пуснаха да го рита ипсува без да е играл преди това 29мача.... за да може чорбата да е навсякъде.само левски , само гунди!

Стига дееее, като сте изброили тези носители на Златната топка, що умишлено забравяте един дето Вие му викате "Кюрда"? Ами и той я има, а Геарги Рангелов Аспарухов - не. Сорри.

И аз съм цесекар но за Гунди мога да кажа само суперлативи. Дано има повече българи като него .

Светла му памет. От един българин и привърженик на ЦСКА.

помня гунди от дете.билсъм почти на всички негови мачове.той е и ще си остане най великия футболист роден на майката земя-заедно с кройф, ван бастен, марадона , гаринча , Джордж Бест .убиха го, уби го завистта българска в лицето на един играч от чорбетата....пл.янков, когото пуснаха да го рита ипсува без да е играл преди това 29мача.... за да може чорбата да е навсякъде.само левски , само гунди!

Не те знам дали си левскар по рождение,но определено по рождение си тъп и неграмотен!!!!!