Включиха Шарапова в тима на Русия за Рио

Мария Шарапова, която очаква наказанието си за употребата на допинг, бе включена в руския олимпийски отбор за игрите в Рио през лятото.

Обратно в новината

Коментари - Включиха Шарапова в тима на Русия за Рио | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Груба грешка. Ш е бита карта като Гришо. Трябват нови лица. И на Бойко му трябват, ама няма. Всичкото младо поколение - мърша, с голямо самочувствие, а продажно за $1.

А назобена ли ще я пуснат или ще се пробва без допинг?

у путлераския сайт така да говориш, даже и аз ще ти прасна минус

От това може да излезе голям бизнес ... Намираш си някой "честен" спортист, а то като им гледам физиономиите 99,99% от спортистите са "честни", и се почва, те си зобат, ти им пикаш в чашката едно пикане 1000 лв., 2 пиканета - 1800... даваме отсъпки за количество :)

След като САЩ и някои други направиха бойкот на Олинпиадата в Москва 1980 СССР направиха бойот на Олимпиадата 1984 в Лос Ангелис. И веднага САЩ казаха стига бойкоти. САЩ също губят от липсата на Русия особено ако са домакини. Няма да допуснат Русия и какво после Русия ще им отговори с друго и САЩ ще се кротясат. САЩ също вземат допинг и не се недосегаеми колкото и да симислят ,че е така.

без зоб, тази няма да може да е в топ 50 на тениса

Ама Мужикистан ще бъде ли допуснат изобщо до олимпиада?!?

Ми кък! Гейланд ги чакат с разтворени ....

Забраната на Старият съветски медикамент, сега произвеждан в "демократична" Латвия е предназначена за елиминиране на руските спортисти от Олимпиадата иниконй да не се надява, че след като Запада, воглаве със САЩ са задействали тази санкция, ще отпуснат захапката! Шарапова ще е аут от Рио и не само! Сигурно ще и отнемат всички титли, звания медали за назидание на Русия! Спорта освен, че се комресиализира, сега се и политизира! Няма място за Русия в големите пари на спортта!

... забрàви да споменеш само, че ще и опростят само парите... които е "вложила" в гришо...

Освен твоя коментар, друг политически няма! Моля, смети сайта!