ПСЖ с невиждана оферта към ”Барса” за Неймар

"Пари Сен Жермен" продължава да прави опити да привлече нападателя на "Барселона" Неймар, пише изданието "OK Diario", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - ПСЖ с невиждана оферта към ”Барса” за Неймар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама защо гледате на това в личен план? Това е бизнес, ако щеш компания го наречи, ако щеш сделка, това че някакъв си Неймар ще се облагодетелства, еми има и хора с късмет, винаги е имало, откато свят светува и те са малко, не са милиони както лекарите, макар че и сред тях има много късметлии-мултимилионери, основали частни клиники и т.н. Та за сделката, 190 млн е една бизнес сделка в шоу-бизнеса, парите ще отидат за стадиони, инфраструктура, нови работни места, икономика и тн. - най-вече, и ест. малко ще отидат и за някое ферари и някоя вила на някой шеф, директор или какъвто и да е корумпиран бос да речем и надолу по веригата. Та с тези сделки и подобни в съвременния свят се задвижва икономика, растеж, прогрес ако щеш, от всичко това което се случва утре ще се отделят пари за нови разработки на лекарства, за нови методи на лечение със скъпа апаратура, лазери, скенери, компютри ще изчисляват генетични проблеми у всеки индивид и т.н. и т.н. Просто за да се случва всичко това в цивилизацията ни (не казвам че е съвсем логично и правилно) трябва да приемем и шоуто като част от свободното време на масата, чипса, бирата и мача релаксират човек и му дават сили за утрешния ден - да задвижи прогреса. Знам, че има неправилни неща, но нито ТИ, нито АЗ можем да променим машината, тя се движи с масата, тя го иска. Бъди спокоен, скоро и това ще свърши, въпрос на време е, човечеството да намери други "забавления".

Сигурно го искат за да го изкарат от игра - да не грози футбола

Футболът е пошла подмяна на ценностната система. Един лекар спасява от смърт примерно няколко хиляди души през практиката си, много десетки хиляди лекува, за да живеят по-добре. Получава няколко хляди заплата. Трудът му понякога е 12 часа на ден, кара нощни смени. Има лекари наистина МНОГО добри, които наистина заслужават парите, които взема един ритни топковец. И висчко това се дължи на деформираната ценностна система на толкова много хора на земята, които вместо да се самоусъвършенстват и да живеят по-добре, пият бира с чипс пред телевизор с пошлата игра футбол - долнопробна, идиотска, безсмислена, лесна емоционална храна за примати. Даже не им пука, че като е така сбъркано обществото, се сбърква всичко в него. Напрмер в лекарската професия, поради несправедливостите, навлизат пошляри, т.е. с неглижирането на професията от обществото то почва да събира ниско качество хора - естествен подбор. Но тъпакът си иска пошлото шоу и заколението...

Явно си човек в доста напреднала възраст и ще ви кажа,че за вас вече само молитвата е важна защото ви престои важна среща със създателя а футболът е спорт като всички останали и като най-любим явно не е глупава игра но за хора като вас които явно са спортували само над тоалетна чиния няма как да знаят какъв труд и постоянство се изисква за да станеш звезда и с толкова много пари.......гледайте си турските сериали и не забравяйте да пуснете водата след себе си

Пич, преди време внесоха токсични и дори радиоактивни кондоми, които са изхвърлени от служителите на китайски въглищни мини в дълбоката им провинция - поради пълната им негодност. Твоите скъпи родители, които са достойни за златен скункс, имали честта да използват именно тази партида при част от заниманията си, като за съжаление на всичките жители на планетата - резултатът си ти, жив и дори на свобода. Страшни неща има по света, не се гледай никога в огледалото!

Човекът може и да е възрастен, ама за разлика от теб, някога е гледал истински футбол. Не някаква излъскана маркетингова продукция, на която седмици преди започването е написан сценарият. Включително броя на тъчовете и марката на гела, на 'примата. Пък това, дето някой щял да даде 200 милиона за трансфер за един ритнитопковец, заеби. Чиста проба пране на пари.

Гледай си сеира само. Почваш с "явно" за нещо, което не е явно. Продължаваш, като го приемаш за верен факт и отиваш на майната си, където ти е мястото. Едв ли можеш да ме надминеш на бягане, на набирания и лицеви опори. И за възрастта не позна, въпреки че да с епомоли човек си е хубаво нещо. Футболът е феномен на използване на посредствеността на милиони, за да печелят милиони една малка шепа тарикати. Този футбол, за който става дума в статията, не е спорт, а преднамерено долнопробно шоу, организрано и предлагано с цел печалба. Що се отнася до оня футбол, който хората играят за фит по махали, той е един от най-травматичните и следователно аболютно глупави спортове. Предпочитам да си правя спорт без да си троша глезените, да си късам менискуса или да си правя сътресение на мозъка и да оглупявам. Сам не се усещаш, така сте зомбирани екранните спортисти. "Хляб и зрелища" ви е нивото, т.е. тълпа. Толкова ниска топка... На терена храчат, бъркат си из гащите да си го наместят. По трибуните се пребивате, целите се с камъни... Извън стадиона стават кланета - баси дивата и долнопробна история. При това, докато си биете шутовете, едни тарикати печелят от вас :-) Не сте ли жалки празноглавци? Въпросът е риторичен, за щото отговорът е очевиден. Заниманието ви с този футбол е безплодно онаниране на тема спорт. Огромна загуба на ресурс за някакви безплодни емоции, снижаващи манталитета, мотивацията и присъединияващи към ниска, пошла прослойка. Уъъъъъъ! Уъъъъъъъъъ!!!

Много сте прав. Съгласен съм с всичко написано от вас, но...има много обяснения - защо?! Футболът отдавна не е шоу, а пари. Тези дето гледат мач, всъщност не гледат заради играта, а гледат или се интересуват, защото са заложили пари и се надяват да спечелят. Всички залагат - фенове, президенти, футболисти...всички се стремят чрез играта футбол да печелят, затова и парите са толкова много, просто има много търсене. Виж, не знам, може и да не съм прав, просто и аз съм се чудил и освен с тези аргументи по-друг начин не си обяснявам нещата.

Ами да просветля малко ситуацията... Първо относно лекари, футболисти и пари... В така наречената пазарна икономика повече пари изкарват тези, на които ги даваме... Под даваме имам предвид мен, вас и всички обикновени и не толкова обикновени хора... Истината е, че с кеф се дават хиляди за футбол и много рядко за лекари (освен когато се налага). Възможно е разбира се да се увеличат цените на лекарските услуги, но тогава хората начело с този дето е написал първият пост ще писнат като ухапани от бясно куче... Така че от там са половината пари във футбола - ние ги даваме. Втората и може би "по-голяма половина" са едни пари дето за тях не се говори, но ако с тях се купи Неймар за него вече може да се говори... И това не е някаква кой знае каква тайна, ама когато всички си мислят, че печелят кой го е грижа за черно тото, наркотици, оръжия... и без това и с това трябва да се занимава някой, тъй като и там има търсене... а търсенето драги определя почти всичко...

А колко ли получава най-добрия доктор на света и колко струва бизнесът му за една година. Това е сравнението. Кариерата на футболистите е ограничена до 10-15 години, милиони се опитват но повечето от тях, дори не достигат до професионален футбол. Тези които взимат високи заплати са единици, останалите са си обикновени работници дето треперят да не се контузят, защото всичко е свършено след това. За сравнение при лекарите тези които се опитват са значително по малко и подборът не е толкова жесток, нивото не толкова високо както при професионалния футбол, където ако не ставаш те продават в трета глуха моментално.

Това е точно така. На такъв като Неймар, се падат сигурно хиляди, които взимат по-малко от средният доктор в страните им. И наистина е за много по-кратък живот на работа. Отвън гледано обаче наистина изглежда нечестно. Но пари реално не се губят, а просто се преразпределят. И между докторите има много които просто гледат бизнеса. В по-частен случай, Байер се опита да купи Монсанто за 62 милиарда долара, че да могат и те да тровят хората за много пари. Това опира до много неща - контакти, късмет, лични качества и други. Много от умните хора се отказват от това да правят бизнес, само като си представят проблемите, а с това успяват по-борбени.

Но кое в днешния свят не е пошло?Край на тази уродливост ще има,лакомията на световния капитал за повече и повече опорочи не само спорта, края е на няколко столетия,ако няма кой да каже Стоп!

Сега е момента да го разкарат тоя. Само Човекоядеца и Джуджето са достатъчни. Неймар е несериозен.

Неймар е доста по-млад от тях. Затова и се целят в него.