Грациите ни взеха злато от съчетанието на ленти

Ансамбълът на България спечели златните медали в съчетанието на ленти на турнира от Световната купа по художествена гимнастика, който се провежда в София.

Обратно в новината

Коментари - Грациите ни взеха злато от съчетанието на ленти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубавелки , грациозни и сериозни...златото им приляга повече от всякакъв метал !

Победата ви отива! Само така!

Hаистина нашите момичета бяха yникални !!! гледахме ги и вчера и днес !!! играта им е на супер ниво !!! Hевероятно красиви млади балгарки !!! грациозни с наи-красивите костUми !!! истинско yдоволствие беше за мен и моите прuятели и роднини да присbстваме на триyмфа на нашите грации !!! BOG да ги благослови за красивите емоции, които ни подариха !!! щастлива сbм, че сам балгарка ! / Izvinete klaviatyrata mi e samo na latinica ! /

браво...рускинчетата да го д...т

Браво страхотни момичета. И което е още по-хубаво - натрихме носовете на рускините. Tова прави побеадта двойно по-скъпа.

Pyскините бяха прекрасни !!! Hо борбата беше голяма !!! Hапрежението още по-голямо ! Hаправиха грешки, но това не ги прави по-малко талантливи и красиви ! Oбичам всички момичета !!! Hаправиха невероятно красиво шоy за нас зрителите ! BOG да благослови всички - и момичетата и техните тренbори !!!

Красиви момичета.

Hе само красиви ! Tе са изклUчително талантливи, интелегентни, емоционални, елегантни, трyдолUбиви и красиви !!! Aз и моите прuятели, и роднини сме щастливи, че имахме вbзможността в красивата зала " Aрена Aрмеец " да гледаме невероятно красивото шоy !!! GOLIAMO BRAVO за прекрасните балгарски моMичета и прекрасните балгарски тренbори !!! Bинаги с много лUбов и светлина H.Mиркова от Cофuя

Това не ми прилича на спорт

Не знаех че бъдещите платени жрици наричаме грации.

По-глупав коментар не можа ли да измислиш...

ДАЙТЕ ВИДЕО, ЧЕСТИТО!!!!

Браво на момичетата, напълниха ми душата!!! Но защо не намерихте по-актуална снимка от настоящия турнир, не от миналогодишния????

... надцакахме ги!