Загубихме безславно и от Бразилия

Шеста поредна загуба допусна мъжкият национален отбор на България в Световната лига.

Обратно в новината

Коментари - Загубихме безславно и от Бразилия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волейболисите ни имат късмет, че не могат да губят с повече от 0:3 (за разлика от футболистите). Остава само да конкурират кой ще загуби повече поредни мачове.

защо пишете "мъжни национален"!? та те всичките са алчни пеерасти

С настоящия отбор преди месец бихме и Полша и Русия и Сърбия. От отбора липсва само Теодор Тодоров, заради операция. Явно липсава концентрация и достатъчно мотивация. Не трябва да сме крайни и да оплюваме момчетата и треньора само защото не понасяме загубите или защото само чакаме да критикуваме неуспехите на другите. Волейбол в България винаги е имоло и ще има на едно добро световно ниво. Успех, момчета!

Който си е мислил, че с настоящия отбор, можем да бием Сърбия, Русия, Полша или Бразилия, значи не разбира нищо от волейбол!!! Ако има такива в Българската федерация по волейбол, веднага да си тръгват, начело с набедения за инж. !!! Учудващото е, че паднахме и от Иран, което показва, че сме на още по-ниско ниво. Иран са силен отбор, но не би трябвало да ни се опре. За жалост процесът от няколко години на отслабване на волейболния ни отбор, върви с пълна сила. И като капак инатът на ръководството, което не подава оставка, за да играе най-силният ни нападател - Матей Казийски?! Ами тогава лазаров и сие да играят вместо него, или да си ходят!!!

AbuTalib

И тия са тунеядци-нищо не правят а знаят само да лапат държавна пара.България може да я има и без баскетболни, футболни, художествени и прочее хамави спортове.

То България може и да я няма, щото всичко е като спорта , че и по- лошо.

Chefo77

Абе пичове, има една групичка квартални алкохолици мога да навия 8 от тях, да вземете поне тях да биете. Магазинерката ще я цаним треньор. Двамата са за резерва, не за друго.

Ами резултатите от многогодишните усилия на инженера и групичката му да провали отбора най-после започнаха да дават видими резултати. Най-добрите играчи бяха изгонени от отбора, вътрешното ни първенство е слабо и напълно манипулирано, младите няма от кого да се учат на качествен волейбол, защото инженерина и тулупа мислят само за далавери и лично облагодетелстване! И я докарахме до там да се молим да бием Австралия, а да не изпаднем от първа група, срам и позор, но никой от федерацията няма да поеме или понесе отговорност!

Вече сме в ролята на боксова круша. Който ни хване и ни бие.

тия са ни били на момиче....

Този процес тече от 2008г. Горе долу за толкова години се става волейболист. Да ама няма кой. Най-доброто беше Пенчев.Всички го виждаха само инженера и тулупа бяха с розови очила. Наистина четвъртото място от първенства е велико, но то се дължи на създаденото преди 20 години.

Най-добрият футболист не игра за България, най-добрият тенисист рядко, най-добрият волейболист не играе за България! Къде го има другаде по света такова племе от безродници?! Така ще си и останем с ,,0:3"......

И за какво да играят и да си плюят по името. За да се дуят бездарни функционери и политици които не могат да създадат нищ . И Бербатов и Казийски са това което са благодарение на родителите си спортисти, а не на политиката на България за спорта. Защо тогава да играят за нея?

Тая работа не става с един човек момче.

Гибон за нищо не ставаш.

Пълен провал! 14:25; 12:25 и 3:0 Ужас!