Борисов: ЦСКА ще е там, където му е мястото

Министър-председателят на България Бойко Борисов отговори на феновете на ЦСКА в социалната мрежа "Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ЦСКА ще е там, където му е мястото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България малко хора играят където им е мястото. Справка ББ.

само че мястото им е в Б група... Според правилата е така. .

Днеска съм в Ница да гледам английската кралица , утре съм в Етрополе да галя Цецка по оранжевото дупе ! Наздраве , чорбари ! ! ! :-)

аз не мога да разбера това четирибуквие кво иска от дет дошло там отишло казва НАРОДА 1948-2016 R.I.P ЗАКРИВАЙ ПОДЕЛЕНИЕТО

БОКо каза, че ще Ви купи колело - ама друг път...!!! :::))) Ако на наказаните да играят в долни групи ЦеКа, Латекс, ЛокоСФършил, бъде разрешено от държавата по служебен път да играят в нек'ва си нова "висша лига" или в "А" група, то ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ЩЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ПРОЯВИ НА ФИФА И УЕФА...!!! Давай БОКо, смачкай окончателно футбола в "територията"...!!!

Човекът се опитва да хитрее като идола си - великия Андрешко бай Тошо, който умееше да говори много без да казва нищо. "...където му е мястото" може да означава две противоположни неща. Както и всичко между тях. Ашколсун!

Знаеш ли кой е Андрешко,че го сравняваш с бай Тошо? Едва ли знаеш! И ти си поредния ДРАСКАЧ!

Какво казва ББ? Струва ми се, че нищо не казва. То и какво да отговори на червените лумпени кресльовци!?

Няма ла се върне социализма ЦСКА и сега е където мк е мястото!!А КЪДЕ Е ЛУПИ???

БОЙКО БОРИСОВ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ДА НЕ СЕ БЪРКА ВЪВ ФУТБОЛА! ТОВА Е НАКАЗУЕМО ПО УЕФА И ФИФА! ИНАЧЕ ТЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ ЦСКА ОТ ФУТБОЛА! ИМА СЪД! ИМА БФС!

Пак усещам злоба и злъч, но защо господа да не би да сте против футболният клуб който е донесъл най много слава на България . Клуба в който играеха Пенев , Никодимов , Якимов , Денев ,Зафиров , Велинов Ц Василев Майкъла Джеки Костадинов СТОИЧКОВ и много много други . Не злобейте с мислете преди да пишете .

Спечелвайки Купата на България ЦСКА показаха къде им е мястото. А къде е мястото на тъпата Тиква?

Кака Цецка си е на мястото.

Аве ей, самозабравилия се селянин! Ти пък кой си, за да решаваш, къде е мястото на един клуб пълен с дългове? Мястото им е извън футбола! Името ЦСКА, трябва се заличи заради слоупотребите с нашите пари! Крадец нащастен.

AbuTalib

Мястото на ЦСКА е на бунището.