Константинов: Важното, е че си запазихме мястото

България запази мястото си в елита на световната лига и това е най-важното нещо в този момент, категоричен е треньорът на националите Пламен Константинов.

Обратно в новината

Коментари - Константинов: Важното, е че си запазихме мястото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че са си запазили местата !!! Местата на яслата на данчо Лазаровските блюдогъзолизци.

Докато фаталната за българския волейбол троица Лазаров, Ганев, Константинов не бъде изритана от него ще кретаме все на опашката на европейския и световния такъв.

по-важно е вие, подлогите на данчолазаров и кацата лой, да лапате с тях, ако нещо остане от тия лакомници.

Биха ни като мачета у дирек. Толкоз бой много отдавна не сме яли.

Хорааааа!!!!!! Няма как в една държава, в която НИЩО не е на ред, волейбола да е на световно ниво. Тизи момчета и момичета , които иглаят сега, са синовете и дъщерите на няколко поколиния волейболисти преди мен и мои връстници. В БГ, ще има волейбол на относително добро ниво , може би още десетина години. Това се гради с години, но няма приемственост. Някога нямахме токи и зали да тренираме , сега няма желание.

Май се оказва че желанието и амбицията са водещи, а не тока и залите. Сега поколението първо търси екстрите, а после и между другото ако нещо стане.

Браво Пламене! Не обръщай внимание на хейтърчетата,а изгради силен отбор! Хейтърчетата хал хабер си нямат от спорт! "Ако не можеш да подкрепяш отбора,когато губи,не го юодкрепяй и когато печели! " -Бил Шенкли.

Иван, незнам дали затова, че имам мнение, различно от твоето , имаш право да ме наричаш хейтър! За да поддържаш този "треньор" , явно живееш в посредствения свят на неинформираните! Или си от клакьорите, техни сънародници или слуги. Това , което ви заформиха с тази Световна лига , се нарича фактора на критерия - вечната игра от 3000 години. Радостното е, че тази ера свършва скоро!!!

Спорта не се състои в близане на дебели задници. А, ти явно разбираш от такъв спорт.

Най-тъпото изказване на теньор.По слаб Български отбор по волейбол не помня и трньор.

Трябваше да паднем, за да започнем от началото, от нулата... Това е агония, срам ме е... Инж. оставка!

За теб може да е важно, че си си запазил мястото. За мен обаче е важно да се разкараш на момента. Опропасти отбор от световния волейболен елит. Трябвало да СМЕ доволни. Наглец!

Разтягане на локуми!!! Ще каже ли някой открито, че волейболното ръководство тегли отбора надолу???!!! Паднахме от Иран, едвам бихме Австралия??!! Следващата година да не паднем и от Исландия???!!!

Пламене, Други треньори преди теб ги уволняваха след един изгубен мач (справка - Пранди след загуба срещу Куба и Стойчев след загуба срещу Германия), въпреки че тогава отборът имаше облик и вървеше нагоре. Ти, след 8 поредни загуби, си доволен от постигнатата цел. БРАВО!!! Пуснахме се по бобслея, да видим какво ще ни спре...

Както и при футбола ни след 1994г, сега и при волейбола ни след добър период, следва пълен упадък.