Нишикори отстрани Димитров от турнира в Торонто

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на турнира от сериите "Мастърс" на твърди кортове в канадския град Торонто.

Обратно в новината

Коментари - Нишикори отстрани Димитров от турнира в Торонто | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тенесист ма Монако. Григор отдавна не е от България. И ако сега го допуснат в Рио, няма да е достойно. А тази, която плаче за него тук, в коментарите, да се замисли какво е направил Григор Божинов за Родината, кога игра последно под националния флаг и как да го уважаваме, след като е родоотстъпник.

Очакван резултат. Но има напредък в играта на кауна, щом е взел сет на Нишикори. Стиган дотук повече с късмет срещу слаби противници, но сет срещу Нишикори е друго нещо!!! Но си остава безродник!!! И пропилян талант!!! И номер едно ... в класацията за прехвалени звезди!!!

един от бнаи-добрите тенисисти! вярно!!! но - ментално,според мен, е твърде назад. концентрацията му оцлабва бързо! немаш хъс, момче! виж джокович - учи се от него и ще бъдеш един от първите.

айде оди да плачеш на оная във вимето!

Гришо игра доста добре. Изтърва своя момент да пробие за 2:0 в третия сет. Трябва да се научи да ги печели тези важни точки и геймове. Успех с новия треньор.

искам за в бъдеще Гришката да стига поне до 1/4 финали , пък нататък - както може...и това е успех за него !

От "блестящ Гришо" до "посредствен Гришо" в рамките на няколко часа.

Посредствен ти си го измисли нали? Представянето му беше повече от достойно.

Григор игра добре. Ако замени сексоложката с психоложка, ще си върне старата форма.

Нишикори нашока Дришо отново.

Нормално е 6-тия да бие 40-тия. Ако беше обратното щеше да е новина.

браво бе, аиде така напред

срамувам се че съм българин от повечето коментари, изпълнени със завист и тъпотия! добре е все пак че го има григор за да се чува българия и в тениса.

мен повече ме интересува ЗАЩО от моите данъци му плащат пари за подготовка, а той НЕ ПЛАЩА данъци в България ? НЕ ИСКАМ такъв 'българин' да е пример за децата ми. Да се състезава за Монако . Офшорко Григорко

А и аз не съм пърхал от радост като го видях в третият сет как сви байраците . Сам се би . И изобщо - ти мача гледал ли си го .

ostara , не се срамувай заради олигофрени, чиято единствена радост са неуспехите на другите. С като видят, че и другите не успяват утешават самите себе си. За това е тази радост.

Какво значи "добре, че го има..." и " за да се чува българия и в тениса"?! Какво точно се чува за България? Посредствени резултати, най-надценения тенисист, липса на патриотизъм, жълта преса - на коя е мачкал чаршафите... С ТОВА ли да се гордеем? Григор е СРАМ за България, а не обратно! Не бъдете жалки клакьори и приемете истината.

Срамувай се по-тихо, недей да се оплакваш!!! А беше ли те срам, когато дришо отказа да играе за Родината си?! А беше ли те срам, когато си начупи ракетите пред цял свят?! А беше ли те срам десетките пъти, когато на дришо не му се играеше и си пропиляваше таланта?! А, беше ли те срам???!!!

Взел е 100 хилки в зелено! Айде стига бе, драги българи! Можете ли да ми обясните на какво отгоре трябва да прибират спортистите толкова много пари? Какво реално ни носят, че трябва да им се плаща толкова много? Не съм хейтър, само искам да видя какво е мнението ви по въпроса. Иначе, да до 1/4-финал да стигнеш не е никак лесно! Все пак си сред най-добрите 8, но продължавам да се чудя как това ти отрежда доход 1000 пъти по-голям от средния за останалите хора?

Те са професионалисти. колкото им дават, толкова печелят. Друг е въпросът от къде на къде приемаме, че те представляват държавата, в която са родени? Тенесистите се подготвят за своя сметка и представляват себе си. Тоя не участва в националния отбор. Т.е. боли ме дъртия когато го бият.

За сравнение "останалите хора" са също тенесисти. Все едно да питаш защо една глупава книжка и филмче като Хари Потър направи маса народ милионери и милиардери.

Мой човек,такъв спорт "тенЕс" няма,от мен да го знаеш.

А това че плаща за няколко треньора, подготовки ,хотели,наеми. От тези 100 000 дали остават и половината.

Успех! Взе цял сет! За малко и мача , но нормално Нашамори звучи по-добре от Надришколи...Въпреки че има вероятност пак да е изкарал пари при 40-15 в третият сет . Не знак как са били залозите...За меринджея му- не не съм побеждавал на тенис никой в Торонто, нито съм изкарвал пари от залагания на собствени мачове, нито данъци крия в Монако...даже и тенис не играя :-)

Продължаваме напред :D

... всеки, накъдето си се е запътил...