Египетски гранд със сериозен интерес към Бербо

Египетският "Ал Ахли" е отправил солидно предложение към Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - Египетски гранд със сериозен интерес към Бербо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно се шегувате?Има ли някъде отбор на планетата Земя който да вземе тая мързелива дръжка от мотика?

е камилар ли го направихте... в таз жега ще пукне там друго си е у тях пред твто

Тъй като Бербо усилено си търси отбор, журналята вече питаха Домусчиев дали няма да предложи оферта на Бербо, човека много дипломатично се измъкна като каза че имат ограничен бюджет!!! Много смех, отказват трансфер на Кафу за 6.5 милиона щото са малко, а нямат 1 милион за Бербо - коментара е излишен!!!

Еи големи комплексари сте тук явно за нищо не ставате и сте седнали да плюете по един от тримата ни наи известни и добри футболисти бербатов се е доказал пред света иград е в едни от наи добрите отбори постигнал е много ама вие които го плюете се замислете колко жалки и нищожни сте пишете и се криете срам ви е името да си напишете даже гледаите си там жалкото съществуване и не се занимаваите с бербатов

всички се карат заради него, всеки вика: Вземи го ти!

Вие българите,защо така се мразите и много си завиждате,а?От комплекси,комплекси е,от мен да го знаете...

а бе ние го е*аваме, ама гледайте как Барби ще прибере милионче от африканския "гранд". не е тъп.

И ние сега какво да направим, тоя ритнитопковец дава ли пет пари за другиго освен за себе си. Това са си лично негови,проблеми къде щял да подтичква. Айде вече стига сте ни занимавали с неща които нямат връзка с българския народ нито пък с българския спорт като цяло. Има къде по важни проблеми на които журналистиката следва да обърне внимание.

Този родоотстъпник да ходи да е балерина в Антарктида.

''Египетски гранд'' - ба мааму, звучи грандиозно...

Някой "гранд" от Сомалия или Того не напира ли за Берболина?

Мокрите си сънища ли споделяш или е коментар по темата?

Бербо, взимай от който дава най-много, че не си първа спортна младост. А тук да започнете да пишете по-бавно, че човекот се сварва да го мести от крачол в крачол.

Искам да го видя в тандем с Роби Кийн в ЛА Галакси, както бяха в Тотнъм. В никой друг отбор не е имал толкова подходящ партньор.

Горките египтяни. Клъвнали са на предложението на Мартин Йол. Холандеца е намерил начин да прибави още средства към сметката си.

Чух че и в Сирия го търсели ама...