Стоичков: Йорданеску ще наложи дисциплина в ЦСКА

Легендата – Христо Стоичков бе голямата изненада при днешното представяне на Едуард Йорданеску като старши-треньор на ЦСКА.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков: Йорданеску ще наложи дисциплина в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво пишат за тоя бивш футболист ??? Да ходи в Саудитска Арабия, да си смени името и да не се занимаваме с него.... Там ще му платят доста.... Да се маха !!! Ако всички българи преди 140 години бяха като тоя- НЕВЕЖИ и продажни, сигурно още щяхме да сме под Турско( Османско) робство..... Язък че като футболист направи толкова много за Бъгария, но явно заради ПАРИТЕ е решил да се продаде( да продаде дъщеря си) на Османците ( турците).

Егати смехурковците . Захарното джудже в ЗАТВОРА КОГАААА ?

Ако е същият кретен като баща си , резултати ще са като на Румъния на последния евро форум .

ЛЕВСКАРИТЕ ВИНАГИ ЩЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ! ! !

Как на принцина КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ли, ясно ли вие колко се се оцапали в лай.. .

Не ме разбра , младо човече , докато едните се борят , другите се предават !

Тук се изказват много лефскари, моля уточнявайте от кое Лефски сте, от Карлово ли, от Кюстендил ли, от гара Левски ли, от подуенското ли , айде малко да сме коректни.

Вижте какво, драги говеда, влизайте си обратно в обора на Гейрена и си мучете там на воля. Оставете великия армейски отбор на мира. И чакайте отново поредната загуба, вече под .9. А на тези, които тук се пишат уж армейци, но не знам защо не припознавали великите 4 букви ЦСКА, нека им припомня, че под тези четири букви са изковани най-уникалните победи в Европа и не случайно цял свят идентифицира българския футбол с армейския тим, а имената на Ицо, Стан, Бербо, Марто и големите имена преди тях в историята на ЦСКА, са достатъчни, за да се говори за България дори в Нова Каледония, или Еквадор, или Исландия - нещо, което говедата никога няма да имат. Нещо, което тези плювалници сега никога няма да проумеят. Не било това неговото ЦСКА - ами, вземай си твоето илюзорно мнение и си го носи в обора при говедата... Айде, стига упражнения над великите армейци!!! ЦСКА е съдба, ЦСКА е символ, ЦСКА е призвание!!!

Еми, оставихме го..Мир на праха му..Сега се забавляваме с новото изчадие..Е, жалко, че няма седмици, но ще му зашием и на него

Тези великите бяха в ЦСКА. Сега великите ви играчи са Стойкас Стоилас и Бибишков.

И кой от тези звезди сте създали като юноши ...всичко е откраднато по линия на силната БКП МНО ДР. ДЖУРОВ , АМОИ ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО НЯМА ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА В АНГЛИЯ , ГЕРМАНИЯ , ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ , ХОЛАНДИЯ , БРАЗИЛИЯ, АРЖЕНТИНА КОИТО ДА ЛАПАТ ВСИЧКО ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ ...НЯМА ДА МЕ РАЗБЕРЕТЕ ...ТРЯБВА АКЪЛ ..ВСЕ ЕДНО ДА ОБЯСНЯВАШ НА НИКИ АЛЕКСАНДРОВ , кР САВОВ, Г Атанасов и много други ...тъпаштината е е тотална затова сме и ще бъдем последни в ЕС ... ЧЕВЕНУШКОВЦИ .

И аз съм футболист на Цуца. Минавал съм доста пъти покрай Кочинпарк разхождайки децата.

Защо така криете юдеомасонерията

САМО СЕ МОЛЯ, ДЪЩЕРЯ МУ ДА НЕ РОДИ НЯКОЙ ГЕНЕТИЧЕН НАСЛЕДНИК НА ТОЗИ ТЪПУНГЕР !!! ТОЛКОВА ПЪК ДА Е ПРОСТ, ЧЕ ЕША СИ НЯМА !!! А ЦСКА ?????? ЦСКА СИ ОТИВА ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО. ПРИ ТЯХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ КОМУНЯГИТЕ !!!

Престанете с този дементен старец наречен Стоичков. Няма не Усрано място от него където е минал.

Е, за Гонзо ли да говорим? Добре, за него може да се каже, че на Герене все още миришат неговите лайна, макар че там вони толкова много, че е трудно да различиш кое ла.но най-много мирише.

Кой каквото сам си направи , никой друг не може да му го направи ! - Погребаха автентичното четирибуквие и създадоха оранжево-розов франкенщайн ! - Изгониха млади , кадърни , надъхани и надеждни български футболисти ! - Уволниха един свестен млад български футболен треньор ! . . . Ицооо , Ицооо . . .

Ицо е най големия интересчия и измекяр.Сега Гришата прави от немай къде този жест с Йорданеско да не си тръгне Стоичков и разбие и малкото фенове на отбора му.Скоро обаче ще каже "сори Ицо, но човека ти не става".Йорданеско ще е до мача с Левски .

Гр.Г и Хр. Ст. си правят каквото си искат..И защо не?Направиха си клуб хората, ще си управляват както си решат..Можеше и на ГГ братчеда да назначат за треньор

ви кажа тия ЦСКА -та вече взех да ги бъркам кой какъв беше.

Моля, ЦСКА или ЛИТЕКС.... Ицо, я се дръж малко, че идва Видьов ден...и пак ще се извиняваш...

С тези селски играчи-отбор става ли,а?!

добре а вие кога ще платите борчовете от 30+ милиона?!? После каквото искате налагайте у цецка

И какво не му харесаха на Христо Янев. Това че е млад и явно кадърен български треньор ли? Или не е пожелал да влиза в лайната, пардон схемите на помака?

Не му харесват това, че е червен, а те са оранжеви.

Тъпо е казанлъшко прасе ...там други освен овенни няма .

Стоичков за кой ли пореден път е използван от нечистоплътни хора за всякакви съмнителни мафиотски (политически) проекти! Така и не разбра, че не му е силата в подобни схеми и е най-добре да стои далече от тях! Нищо не може да ме убеди, че това е автентичният ЦСКА! Нито подкокоросването на Стоичков и Пенев, нито каквото и да било друго!!! Това си е проектът на Ганчев -Литекс, откраднал атрибутите на ЦСКА! Но това не променя абсолютно нищо! Далеч по-достойно за Ганчев беше да си работи за Литекс и да не намесва ЦСКА, но той толкова си може! И колкото постигна с Литекс, толкова ще постигне и с "този ЦСКА"! Един добър за нашите стандарти отбор, но нищо интересно в европейски план. Дори и с "кръпката" ЦСКА, Литекс няма как да постогне повече! Дрипите дори със златни кръпки не заприличват на нови дрехи!

Ще ги учи да не настъпват съдията,а само да го псуват на румънски!!!

Кой го бръсне с нещо кюрда за слива след като предаде ЦСКА, създала го като футболист ? Ще му сложат паметник в Етрополе и с. Микре.

За кое ЦСКА говори Стоичков?

За онова дето ви го наби 7 пъти поред под говеждите ви опашки !!!