Спортният съд намалява наказанието на Шарапова

Срокът на дисквалификация на руската тенисистка Мария Шарапова ще бъде намален на една година, съобщи сайтът "Р-Спорт", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Спортният съд намалява наказанието на Шарапова | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за второ пенсионно осигуряване? Защото вече е свършена и моментът наближава...Кът ни искъши да живей в Аскуу, тъй й съ падъ!

Губят авторитет и уважение т.н. съд, антидопингови власти. Прекаляват с ограниченият, явно безсмислени. В резултат спортът губи привърженици. Защо да гледаме мъжеподобни жени, които не са уличени, а Шарапова, една от малкото женствени тенисистки е отстранена? Няма разумно обяснение тормоза срещу Шарапова.

Как изглеждат , какво общо има със допинга? Това си е природа и наследственост.

Като "зобиш" повече мъжки хормони... и заприличваш на братята Уилямс.

Еми като не могат без допинг красивите и умни руснаци, да си направят една олимпиада с Казакстан, Сев. Корея, Беларус и Монголия и да се боцкат колкото си искат. Защо се натискат при лошите капиталисти долни.

Тоя прякор Киро от киртак ли е?

И за лека нощ един анекдот, отнасящ се и до Шарапова. Професор изпитва много строго и поставя доста ниски оценки. Има ги и такива. Влиза една красива студентка, добре облечена и с достойно поведение. Професора и задава един формален въпрос, пише и отличен. После асистента го пита - ти почти не я изпитва, откъде разбра че е отличник. Професора казал - тоя още когато се е родила, природата и е писала отличен. Аз нямам право да и пиша по малко. Вица подхожда за нашият случай, нали?

Най красивата спортистка Елена Исинбаева - рускиня. Най красивата и скъпо платената оперна певица Анна Нетребко - рускиня. Най очарователната балерина в света Диана Вишневская - рускиня. Анна Курникова, Мария Шарапова. Да продължавам ли още. Какво е спорта без красиви жени? И какво е живота без тях? Приятна вечер.

Въпрос на вкус. Аз много харесвах Навратилова и Граф.

Кураж Маша ти можеше можеш иии пак ще играеш за радост на вввсички които обичат тази красива игра

Фен съм на Русия, но допинга си е допинг, дори и даден допинг да не е бил забранителен лист преди това...

Тя е красива, умна и природно интелигентна, затуй е неудобна!!!!!

Путинофилите са малко тъпи и не я усещат това нещо иронията ха ха, затова ти праскат плюсове.

ЦРУолимпиадата отмина и продължават с театрото.

Арабелите и руснаците трябва да ги слагат на един кантар. Много са меки с братушките. Глад, бой и санкции до дупка. Тези индивиди нямат оправия. Русия е с най-много допинг скандали в света.

Не си прав Кире! Просто не пият правилният допинг. Там е цялата работа. Тези с правилните хапчета са водачи по медали на олимпиадата.

Толкова ли е трудно да погледнеш списъка със забранените хапчета и да не ги пиеш или това не им е по силите на братушите. Не могат да издържат на изкушението,а?

Тоя прякор Киро от киртак ли е?

Ще си върне Красавицата на "Големия Корт" Все По-Хубава. И тогава да му мислят "бронетранспортьорките". Отврат е да гледаш на Корта "тежко самоходно въоръжение". А "Скандалът" си е Измислен "От Край до Край". Тя ще го "изтърпи"- Хубавите Жени, Успелите Жени си Знаят Цената.

Ако аз взема и се назобам една шепа "химии", дали ще мога да спечеля някой мастърс? Или освен това ще трябва и много талант. А ония двете сестри, които едва ли са наясно със сексуалната си принадлежност, те дали бяха спряли мъжки поглед, само с едно разкарване на топката по корта? Ана Курникова и плащаха само за участие в турнири, защото привличала повече публика. А някой да е виждал грозна балерина? Защото хората освен игра искат да гледат и красота, която си е дар божи. Приятна вечер.

След отстраняването на Шарапова и Дънекова, на олимпиадата се състезаваха само чисти спортистки. Най-чиста беше Катинка, щото се къпеше по десетина пъти на ден. Виж за оная гимнастичка, с бутове на 45 дневен бройлер, не знам. И да се е къпала месец-два назад, не и личеше, бая черна си беше.

2012 година я чуках вна майорка беше там на почивка бяхме голяма компания и се случи така да бъдем в едно заведение.Ами късметявно нито пари нито нищо просто за кеф.

Пукайте се от злоба, злобари! Шарапова е много готина! На!!!

Животът е пари!...

без химия е загубена. Няма да влезе в топ 30 дори

Мдааа... хич няма да е конкурентна на онова назобено црно животно.

lu4ka

То, защото онова теле Уилямс хич не зоби.

Хайде стига с двойните стандарти, да си изкара цялото наказание.

Защо трябва въобще да бъде наказвана? Тази "химия" е била позволена за използване, когато тя го е правила.

НЕ! ИМАЛА Е ГОДИНА ДА СПРЕ ХИМИЯТА! НЕ Е БИЛА ПОЗВОЛЕНА!

Пез 2015 г. химията е била разрешена, но Шарапова е продължила да я взима и в началото на 2016 г., когато вече е била забранена.