Школата на Стойчев и Казийски набира таланти

Волейболна академия "Стойчев-Казийски" стартира новия си сезон утре (13 септември), съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Школата на Стойчев и Казийски набира таланти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Казийски и Стойчев защо се унижават с "Овергаз", бе???

Много уважавам Казийски като талахтлив волейболист, който е много нужен на нашия национален отбор, но след като се отказа да играе за България чувствата ми към него охладняха и не мога да го приема като българин. Заедно с Радо Стойчев те са чисто и просто едни кариеристи и печалбари и стоят като едно дърво без корени и скоро ще бъдат забравени.

Това камп откъде го измислихте? На български е лагер. Не слагам кавички, защото понякога заради това ми реже коментарите. А иначе Радо и Матей са много класи над инженерчето и посредствените волейболистчета от националния. Това е трагедията на България - нахалните и посредствените прогонват талантите. Когато това се промени, България ще се оправи.

Помагали,как пък не,направо да се просълзиш! Талантливи спортисти и ...печалбари,това са тия двамцата.Точка!

А ти, какво направи в жалкия си животец?

Оплюти и низвергнати от целия народ те пак протягат ръце за да помагат! Първо Бербо, сега Стойчев и най-голямата звезда в световния волейбол - Казийски, Мануела, Катя, Маги, Юлия и Григор! И това е малка част от българите успели навън и оплюти от собствените си братя! Срам за нас!

Не са оплюти от Българския народ!!!

Най-вече ще ги научат на родолюбие, Отказаха се от БГ, ама сега да взимат парата от тук пак искат, нещо не искат школата в италия

Конкретно и ясно как се прави, а не за илиони всяка година да се провеждат международни форуми по волейбол, а ЦСКА и Левски да са във фалит!

трябва да привлекат "талантите" толуп Ганев и наглец Лазаров :)

лазаров, лазаров, въпреки държавната подкрепа си абсолютна голя вода пред двамата Български волейболни колоса!!! Махай се и остави кадърните хора да върнат силата на Българския волейбол!!!