Григор Димитров се изкачи на 21-о място в света

Григор Димитров мина с една позиция напред в ранглистата и стартира седмицата като 21-а ракета в света, информира БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров се изкачи на 21-о място в света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха, той често така прогресира!!!

този едва ли ще спечели някоя титла, но за едно го бива да печели шунди

Не съм от "максималистите". Ако към Коледа е в 15-тата ще е Отлична работа. Нека да продължава в Същия Дух - Бавно Бързай, са казали преди векове хората.

Дано Григор да не е в списъка на зобащите и друсащите се. Хакерите са изкарали четвъртата партида - Надал е вътре. link Хакеры выложили четвертую порцию данных о принимавших допинг спортсменах ................Среди них оказались испанский теннисист Рафаэль Надаль и британский легкоатлет Мо Фара. В файле Надаля указано, что в пробах двукратного олимпийского чемпиона и 14-кратного победителя турниров серии Большого шлема были обнаружены запрещенные вещества: бетаметазон и тетракозактид. В пробах четырехкратного олимпийского чемпиона Фара, сделанных в 2008 и 2014 годах, выявили наличие триамцинолона, а также наркотических средств морфина и викодина.

АМЕРИКАНСКИТЕ НАЛОЖНИЦИ ЖУРНАЛИСТКИ В БГ-ТО НЕ СМЕЯТ ДА ПИШАТ ЗА ТОВА ... БРАВО ЧЕ СИ ГО ПУСНАЛ :)))

Мъри и Потро играят на купа "Дейвис" за своите страни, а гришата защо не играе за България?! Или той ще играе за Монако?!

Иначе е голям Българин, като ще има Олимпиада, но ако е да играе за страната в която е роден - не, не го търси... Играе за себе си, и нека за себе си, да престане да се пише, че е от България и да не ни срами с тъпите си изяви!!!

Вчера имаше интервю с най-богатият българин в САЩ Шефкет Чападжиев, който говореше така все едно не знае друг език освен българския. А е в САЩ от 1963г. и се сетих за смешника дето е някъде там в тенис класациите. Жалка работа!

Момчето което говори с морето на някакъв странен език! Момчето което обединява българите от цял свят и ги кара да се гордеят че са българи! Защо ли го мразят толкова много в собствената му страна? Кой е по-българин! Тоя дет си пие ракийката със салатката или тоя дето всяка седмица излиза с българското знаме до името си и който кара специалистите в света на тениса да се възхищават от играта му и да крещят : Неевероятен! Българинът Димитров! Така му викат! И винаги при най-красивите му изпълнения крещят на първо мясо Българинът и след това Димитров! Когато бях по работа в една далечна страна и се представих, те ме питаха интересувам ли се от тенис и когато им казах че следя изявите на нашия най-голям тенисист, те почувстваха обичта в гласът ми и ме запитаха с усмивка : " Той да не ти е син? Носи твоето име!" Тогава аз им отвърнах : " Да ! Той е син на всички българи!" Да, повечето от българите си го обичаме, като наше дете! Лошото е че журналистите обработват общественото мнение в посока която им е изгодна и хората които не се интересуват от тенис им вярват, за съжаление! Защото тенисът не е като повечето спортове, а спортните ни журналисти са много далече от истинския тенис. Както и да е, кучетата си лаят - Керванът си върви! Няма друг спорт където да сме по-напред от САЩ, Русия, Германия, Австралия, Полша, Италия, Румъния, Турция, Китай, Индия и т. н. и т. н. Дааа по-добри сме!

Малко сълзливо и патетично изказване, но общо взето сте прав.

Гришко - момчето , което не знае българче ли е или американче ?

Дали ще успее някога пак да се върне в топ 10, един Бог знае...?