ЦСКА разгроми ”Берое” на ”Българска армия”

ЦСКА-София победи "Берое" с 4:0 у дома на стадион "Българска армия" в двубой от осми кръг на Първа професионална лига, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА разгроми ”Берое” на ”Българска армия” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата са били, и ще си останат смешници. От времето, когато бяха отбор на народната милиция, та досега, си остават помияри. Все хленчат, все нещо не им достига, но така е, драги говеда, още дълги години няма да имате призове. Един съвет: помълчете малко, снижете се, че идва Денят - съвсем скоро ще регистрирате 9-та поредна загуба от армейците. Пък си ги наричайте както ви хрумне сега, оранжеви, ГМО и каква ли не още тъпотия, но тогава, в Деня, който чука на вратата на обора ви, пак ли ще кажете, че не ЦСКА, а някакво недоносче ви е разгромило??? Абе, говежда работа...

Cмешници сте вие, прасета, идва денят когато ще може да припознаете хибрида за автентичното цска, като синята лавина ви помете със 7:2! :-)

Мъжки , ти верно ли толко' малоумен или се правиш на такъв , а да дразниш ???!!! И малките деца знаят , има и документи черно на бяло , че това нещо в тази измислена смешна лига е обединение м/у Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе , в резултат не което се пръква едно ГМО , наречено ЦСКА - София , което посмъртно няма как да носи историята на комунистическия тумор.......и не знам за ква девета подред говориш ( явно си изветрял от злоба ) след като тумора ( докато беше жив ) имаше 6 поредни..................Виж Левски навремето го е гъзил 9 пъти подред...;)

Защо е тази акция по натрапване на този отбор.Не мислите ли,че дразните хиляди привърженици на ЦСКА ,които не искат да приемат преименувания Литекс.Няма как да стане насила,дори да унищожите ЦСКА1948.Не го приемам този отбор,всичко в него крещи: "Литекс". Колкото до мача,Берое можеха да паднат и без бруталното подпиране на Ставров.То все бяхме виждали клане ама във втората минута несъществуваща дузпа и два картона е направо психоубийство.Така ще е на "Армията" и сега на леката програма, а после?

Чавекс шампион, але, але, Чавекс шампион але, але!

Отбора се казва Литекс но се чете ЦСКА софия град София. И не са армейци а ловчанлии.Това е първи мач между двата отбора в този им вид

Не става ясно за кое точно цска става въпрос

Пука ли ти?Пише го в заглавието.

Тимът на Едуард Йорданеску с лекота надви съперника си - още в четвъртата минута Давид Симао откри от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Диого Виана. Три минути по-късно нанесоха нов удар чрез Густаво Кулма, а през второто полувреме още два гола, автори на които станаха Диого Виана (50`) и Руи Педро (82`). Тоя мач в България ли е игран?

Честито на всички участници в това страхотно шоу , вип брадър по мутренски . . . Агонията на оранжево - розовото гмо започна ! ! !

Не знаехме, че в българската армия имало чужди наемници. Нито един гол не е вкаран от българин, изобщо има ли българи в Централниа Спорен Клуб на Армията?

Нека с дузпи преизпълним петилетния план за година!

Уважаеми журналисти!!! Недоумявам и моля да ми обясните защо титулувате футболистите на цска- софия - "армейци"?! Та нима цска означава още "централен спортен клуб на армията" ?! Не знам сега какво означава, но че не е горното мисля, че всички ще ме подкрепят!!! Така че измислете друго обръщение, това ни дразни!!! Защото един от най-силните Български футболни клубове е мъртъв поради мафиотски задкулисни игри и този ерзац - цска-спфоя, не го приемаме за наследник!!!

Ами те (журналистите) затова са им сложили такава хубава снимка на сайта си, за да могат привържениците им да ги "припознаят"! А за този резултат гришата си плати предварително в EU!!!!

Що пишете глупости или и на вас перуката Ви плаща

Съдийте са толкова продажни като си спомня случай Левски Нефтохимик, а тука още по зле. С такова съдийство дережето на българския футбол ще е все така плачевно

НЯКОЙ ДА ВИДЯ ДУЗПА В ЧЕТВЪРТАТА МИНУТА ЗА НЕЩАСТНИТЕ ЧОРБЕТА. ТАКИВА И ТА ГОВЕДАТА ДАЖЕ НЕ СВИРЯТ. ТО БИВА БИВА АМА ОТ БИВОЛ КУРБАН НЕ БИВА.

Интересно говедата ги бутат напред, но тук Гришата явно е отворил яко кесията и купува продажните чернодрешковци на поразия