Хубчев ще бъде новият селекционер на България

Бившият наставник на "Берое" Петър Хубчев е дал съгласието си да поеме националния отбор на България, съобщи "Дарик", позовавайки се на свои източници.

Обратно в новината

Коментари - Хубчев ще бъде новият селекционер на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога и аз да съм треньор. С тези играчи резултата е ясен - 5то място в групата. И Сър Алекс да поканим пак ще сме на 5то място. Няма нужда да се харчат пари за треньор. Избрания трябва да е доброволец и да работи без пари за чест и слава и за България. Не е нормално за 5 мача в годината (от които 4 загуби) треньора да получава 20 000 лева на месец + командировки, 5 звездни хотели и т.н , както беше при Чичовото.и както иска Балъков.

Аве, не е лошо, Боби да вземе пример от Домусчиев и да закупи отнякъде един национален отбор. По поречието на Амазонка и в африканските савани, ще е най-изгодно. И да почваме да възвръщаме българската слава. Щото иначе, е бавно и трудно, скъпо - клубове, стадиони, школи, съдийство...

Е, сеа вече ШЪ СЪ УПРАЙМ! Отиваме на финали, световни, олимпийски...

Треньора добре го смениха, ама ако може и футболистите!

Ако може и ръководството на футбола, на спорта, на държавата... Ако може и народът да се посъбуди, малко.

За по добри резултати Любо Пенев е по-добрия избор, стига да се съгласи.

Проблемът ни не е в треньора, а във футбалерите ни!!! Тях как да ги сменим, без детско-юношески школи????

Радо Прашката си тръгва! :)

Въртят едни и същи измекяри с разбиране за футбол от миналият век. Време е и Камата да осере терена. Нямат безработен ден тези ,,тренери".

Цех за Шоколад... Вкарай за суровина лайна, вместо какао, пък и най-добрите майстори да работят, накрая, пак лайна ще излизат, а те шоколад....

Пак сътресения. То е ясно какво ни чака в тези т.нар. квалификации. Вместо консолидиране винаги преди важни изяви гледаме да разбъркаме нещата максимум, за да има после оправдание ама това било, ама онова било, иначе щяхме да....! С предварителна пораженческа тактика доникъде не се стига. Та затова сме на тоя хал.

абе тез луди ли са бре?! водачи сме в групата, пред франция и швеция, тез глупаци от бфс трениора ще сменят?! зорлян правят това - за да не се класираме, мамка му!!!

Баце , и ти май си отвличан.

choko73

"Баце", май ти си отвлечания, щом не разбираш сарказма му!

Да им е честит Петев на Динамо Загреб! Светли бъднини ги очакват! Добрата новина е за българският национален отбор!

Съблечи се бе....Тоя беше повече жена отколкото мъж. Добре се отървахме от него.

Въобще не вдъхваше доверие този човек, но явно левскарите си го бяха надушили съвсем правилно, че направо си е пълен пУтев.. леко предателче си пада тоя мухльо. А на Динамо съм сигурен, че ще им се върне, задето си взимат такава слива за треньор.

ЛЮБО ПЕНЕВ!!!!!

а ивайло пУтев?

Ивайло Петеффф, кой беше този?