Кобрата отказал 1.6 млн. лв. за мач с Джошуа

Кубрат Пулев е отказал въ­зможност да се бие за светов­ната титла на IBF с Антъни Джошуа срещу сумата от приблизително 1,6 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата отказал 1.6 млн. лв. за мач с Джошуа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отказал е щото тия пари няма да му стигнат за да го съберат

Hикакъв мач с този! Hашето момче ни трябва живо.

Кобрата който има 17 нокаута от 17 мача , но само с пенсионери !!!

Ти кой беше? Селски смотаняк пушещ нелегални фасове? Е, да. Пулев не е велик колкото тебе.

А Юлиян ридае, че господин Пичко не може да стигне до ринга. Защо? Защото сегашният шампион прилага номерата на г-н Пичко върху него, за да видим убаво ли е без майка.

Кобрата не ги е отказал, а Зауерланд. 1.6 млн.,но колко за клуба колко за Кобрата.Как да се съгласят ,че веднаж свалят ли цената на Кобрата,която честно падна доста,но все още има добра цена,върви после я вдигай.Джошуа щял да бие Кобрата, то и Кличко щеше да бие Фюри ама не стана ,а докато не стане ...не се знае.Големи "куражлии" сме това българите еййййй!

Мениджърите на Кубрат знаят, че той няма абсолютно никакви шансове срещу Джошуа, затова и се дърпат. Мач на т. нар. Кобра с това момче ще означава край на кариерата на българина, а от "Зауерланд" искат поне да захлебят нещо. От тази смотана промоутърска къща който е могъл, е избягал- Поветкин, Хелениус и прочее.

Много точен коментар ! Аз съм на същото мнение ! Само тези , които не са гледали мачовете на Джошуа се "дървят" с патриотични призиви. Срещу Кобрата ще се изправи поне 3 пъти по-силен противник ! Не играем "шах" , а кървав спорт...

Нормално да откаже, как ще ги харчи тия пари на ония свят.

АЛЧНОСТТА или СТРАХЪТ е ИСТИНАТА

че ще откаже, онзи може да му отвинти главата за секунди. От различни планети са!

Прав си - "онзи" е от планетата на анаболните мутанти, откъдето пристигнаха и Фелпс, и Кличко, и Карл Люис, и Армстронг... всички кумири на идиотите по света и у нас. А, Кубрат е "обикновен" боксьор, който се опитва да се бие с тези нечовеци.

Този на снимката Българин ли е или Нурсултан Илкханислямов представителeн боксьор от Казахстан?

Ти с този "ник" и "коментар" човек ли си, или малък спиртосан мозък включен към компютър.

Къв ти е проблема с коментара бе , Крумчо ???!!! Та тоя си е дръпнат таджик едно към едно....................

Дайте ми ги тези пари ,аз излизам срещу Джошуа!

Ема, Кобрата не толкова отчаян като тебе. Бий се и ти първо с претендентите за по няколко десетки хиляди и ако си жив, пак заповядай срещу Джошуа срещу милион.

От страх го е направил!Все пак,животът му не струва толкова!

Аман от разбирачи... не винаги определящи са парите. Важен е противника и това дали си се подготвял за него или такъв с като неговия стил на игра. Другото по важност е моментното състояние, а от там и датата за срещата. И парите имат значение, ако са достатъчно, може и аз да се пробвам...пък ще се спъна първия рунд

Кобрата няма шансове с/у Джошуа и това е ясно на всеки. той иска да вземе пояс за световен шампион, но е разумен и знае, че "кучето скача според тоягата". той ще вземе пояс, но не е ясно в коя версия. може и да не е най-добрият, но е българин и затова трябва да го уважаваме и ценим. Стоичков също не беше най-добрият футболист, но е българин и затова всички го ценяха. Гунди пък не е нищо особено, но лефскарите не са имали по-добър и затова си го тачат. България не е най-доброто място за живеене, но си нямаме друга родина и затова ще умрем за нея, ако се наложи.

за Кобрата, ОК... но за 100ичков не се сещам да е направил или казал нещо добро за България, а по-скоро обратното

Как да каже добро за България като разни келеши се правят на отворени и не показват никакво уважение към живата легенда Стоичков.

И как разбра, че Гунди не е нищо особено? Играл си с него, срещу него или си играл в Милан, Интер, Барселона и т.н.? Пълен нещастник само може да се изказва така. Разбери едно, ако на националите на България от 60-70 години им бяха разрешавали да играят на запад, Кюрда ставаше само да им носи обувките.

Нещо не виждам отговори относно най-голямата малоумщина , написана в по-горния коментар....................че Гунди не бил нищо особено , ама видиш ли "лефскарите" си го тачили. От километри е ясен тоя хубостник ( дето го е написал на коя дължина на вълната е..........мърльо , поинтересувай се какво е мнението на светила като Гаринча , Пеле , Еузебио , Герд Мюлер и т.н. за Гунди , поинтересувай се как е бил избран в 10 - ката на Европа като футболист на БЪЛГАРСКИ ОТБОР , поинтересувайте се как големичт отбор на Милан тогава е давал мило и драго , за да го има в състава си , поинтересувай се какво е било на погребението му ( повече хора от това на Юри Гагарин ) , и , МЪРЛЬО , Гунди тогава са го обичали огромната част от всички българи , щото не са били дребни злобни душици като теб , МЪРЛЬО !!!!!!!!!!

И НА ТОЗИ СЛЕД ВРЕМЕ,ЩЕ МУ ВИКАТ"ПРАНИ ГАЩИ"!!!

А, дали е бил съгласен Джошуа да даде допинг проба преди мача!?

Тези много тънко изкат да минат.

Много странно...срещи Владимир искаше да се бие без пари, световната титла беше най-важната. Сега отказва среща за същата тази титла, срещу маса кинти ..

страх лозе пази бате :):)

Истината е, че Кубрат е смешник, а Зауерланд си го знаят. Ако се беше изправил срещу Джошуа, това щеше да е краят на кариерата му, а хитрите немчуги искат да захлебят повече.

Лакомията не води до нищо добро!

Тия са анаболни мутанти - Кличко, Джошуа и Дионтей. Мач срещу тях е обречен. Кличко срещу Фюри, нямаше как да се назоба, щото скоро му беше мача с Кубрат и беше опасно. Затуй и сега пък Фюри се дърпа.

Комерсиален този бокс :(