WBA обмисля да отнеме титлата на Фюри

Световната боксова асоциация (WBA) потвърди новината за положителната допинг проба на шампиона в тежка категория Тайсън Фюри.

Обратно в новината

Коментари - WBA обмисля да отнеме титлата на Фюри | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да питам като неразбрал - кокаина допинг ли е? Ако е допинг, значи наркотиците са допинг. От там следва, че допингираните трябва да се третират като наркомани със всички произтичащи последствия.

и какво от това,нали би онзи мамин кличко,(където го глезат като малко момченце)

Е, какво толкова - шмръкнал си малко човекът Това "малко дрогиран" ми звучи като "малко бременна" :):)

То и аз като се ОПръскам,ще го смачкам тоя и другият и всички

Абе тия боксьори, да не би да взимат и пари, всеки месец докато държат титлата си ??? Преди години, боксьорите се биеха от 3 до 10 пъти на година. Кличко се биеше само по два пъти на година, и казвахме че е малко. А тоя Фюри- още по зле- за цяла 1 година, нито един бой. А иначе, като победи Кличко, приказваше, че всеки месец щял да се бие. Преди години, всички знаеха че Майк Тайсън ще вземе 20- 30 милиона ако победи, а сега тия стоят и просто си държат титлите, без да се бият. Та, ако взимат пари, месечно, трябва да им спрат тия пари и да им дават само при победа. Иначе, няма да има повече бокс.

при неизвестните не е така, но Фюри и останалите от ТОП 10 играят само мачове дето "ден година храни". Върни се малко назад да видиш колко милиона отнесе за боя с Кличко. С тея пари за какво да го бият повече?

WBA? West Bromwich Albion? :)

Е, какво толкова - шмръкнал си малко човекът. Кличко се сцепи от допинг, обаче, нали е ноу готин, ше гледаме настрани.

А ти знаеш, че Кличко се е сцепил от допинг от...?

Очевидно е, за всички, които не са идиоти, но и шефът на немската боксова федерация потвърждава. "Въпреки всички опити на Пулев да обърне внимание към темата, Владимир Кличко категорично отказа да бъде проверен за допинг преди мача. Той отново бе защитен от шефа на немската боксова федерация Томас Пютц, който продължава да се държи като човек от щаба на украинеца, а не като обективен наблюдател. Именно договорът с тази федерация позволява на Кличко да дава допинг проба само след срещите си, но не и преди това. Пютц отново обясни, че било трудно Кличко да бъде подложен на извънсъстезателен допинг контрол. "Владимир би бил тестван постоянно, но като гражданин на света, той често пътува и е трудно да каже местоположението си месеци напред. Това просто не е практично" каза Пютц. От немския вестник "Берлинер Моргенпост" обаче не се хванаха на, меко казано, странните обяснения на шефа и попитаха: "А как се решават тези проблеми за други граждани на света като изключителния спринтьор Юсейн Болт и звездите в ските?"