Гришо пребори 16-я в света за 1/4-финал в Пекин

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на силния турнир на твърда настилка "China Open" в Пекин.

Обратно в новината

Коментари - Гришо пребори 16-я в света за 1/4-финал в Пекин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...го гледам сега...НЕ Е непреодолим :) Стискаме палци в събота !

Добър - лош, досега по-добър тенисист не сме имали.

Браво на Гришо

за съжаление тая победа освен да му четка самочувствието няма стойност за класирането. Трябва да бие и Надал за да вземе точки за ранглистата... или французина.

Неа се пуашиш, Гришо, ти можеш.

Абе нафукан, ама си е добър. просто н ашия беше по-добър. Особенно ме радва, че не се срина във важния момент както правеше доскоро.

Браво Григоре! Сега и добра игра срещу Надал или другото франсе, пък ако пак биеш още по-добре!!!

Голям си, Гришо! Да се готви Надал!

Григор не може да загуби следващия мач, но може да го спечели. Има победи срещу Джокович и Мъри , а защо не и срещу Надал, а ако загуби , което все пак е по вероятно , това се очаква и нищо не губи. Психологическото предимство е на негова страна и да се надяваме , че ще играе освободен от напрежение.

Браво на григито, когато иска, печели! Е, дотука беше, не вярвам да бие Надал, но определено започва да си връща формата отпреди !!!

Григор е показвал възможности да бие всеки един, включително Джокера. ТЪПО Е, феновете му да го отписваме срещу когото и да е.

Джокера да, но никога досега Федерер, Надал и Монфис. Поне не в официални мачове. Явно знаят как да играят срещу него. Хубавото е че той подобрява слабите си компоненти от играта в момента и аз смятам, че скоро на тия тримата няма да им минава номера :-)

Dobromir Dimitrow

Ми аз не съм му фен!!! Е, ако започне да играе за България, може и да му стана, дори и да пада!!!

Браво, цяло Монако е зад теб, мосю Грегори, гордеем се с теб като наш съгражданин.

Напиши си поне името, комплексарче.

Ко ма, Верче!?

И Монако, и Каспичан, и Пекин... фенове да искаш.

Гришо изобщо не е станал по-стабилен психически, а просто в момента когато усети, че е загубил мача, се освободи психически и заигра като машина, след което взе втория сет . ;) Григор е много по-добър от този французин, но пуста лабилна психика не му позволява да бие така както заслужава на база на технически умения и физика!

В общи линии не си написал едно вярно съждение. Силната психика е точно това - когато видиш , че шансовете ти изчезват да не глътнеш бастуна още повече а де се освободиш и да обърнеш мача. Дано винаги да може да го прави но едва ли. Второ Лука Пюи е с голям потенциал и това се видя в мачовете му от Флашинг медоуз. Със здраве.

Говоря ти, че Григор е много по-добър от този французин и само калпавата психика му попречи да го бие с 6-3, 6-3 например!Накрая на втория сет когато прие загубата и се освободи от напрежението, Григор ....стана себе си! Григор по време на мач играе притеснен на моменти !!! Много други тенисисти, по-слаби физически и технически от него нямат този проблем и за това го бият и са по-напред в ранг листата!!

...обърнат мач ! Натри носа на фукльото хехех . Страхотен Григор ! Смачкай Надал сега момче !!!!

Григор вече е психически устойчив и понеже е майстор, ще ни радва с нови победи. Намери правилният треньор.

С това Григор прекъсна победната серия на нафукания Пуи и вероятно го чака мач с Надал.

Браво!