ЦСКА разгроми македонци в контрола

ЦСКА-София записа категорична победа с 4:0 над македонския "Пелистер" (Битоля) в контролна среща играна на стадион "Българска армия", предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА разгроми македонци в контрола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В темата за Литекс отново розовите не пропускат да пишат за Левски! Странно? Не, просто злобата ги храни, за да са живи!

А дира защо не пише нищо за мача на Левски с Галатасарай?Срам ли ви е?

Защо не пишете за мача на Левски с Галатасарай? Два на нула за Галата в София.Машала голям отбор е Левски,но на приказки,а другата седмица и ЦСКА без значение дали е Дуростол,Литекс,или който си изберете ще ви бият,а вие си говорете,че ви е бил един селски отбор.Жалки сте.

Не знаех, че сте чак толкова изпаднали - да следите някаква контрола, че и да ви пука за резултата. Какво да се прави, все с нещо трябва да се забавлявате...

Както и да мучите сега, другата събота съвсем ще млъкнете. Армейците ще ви клъцнат за 9-ти път поред. Кога последно купихте победа над ЦСКА? Вижте далеч назад в историята.

Какви армейци бе, прасе? Да не са възкръснали нещо?

Bravo na Cska Etropole

Bravo na Cska Etropole

Тия смешници докога ще играят с емблемата на фалиралото ЦСКА,прошляците селски са за смях на цялото първенство в България.

Зачудих се как така ЦСКА бие, нали фалира, пък то било Литекса измамата на строителя на къщички за фтички.

Пореден огромен успех за българския футбол. Все пак е насравнимо с вълнението, което националите поднесоха за целите първи 20 минути на мача с Франция. БФС да отпразнуват с банкет - успехите са и техни!

Уж нямало шампионатни мачове, а ето че се играят такива. В шампионата на България ЦСКА бие отбор от югозападната част на страната ни. В Турция пък Гъзътасарай бие друг анадолски обор - КенеWCки.

Ама си се представил подобаващо и вярно ... "Селяндур"...

Д-р Тайс , моята диагноза за този екземпляр е , че страда от емоционална инконтинентност , или така наречените разстройства на емоциите при психични заболявания ! ! !

защо на Литекс му викат ЦСКА и на футболистите от Литекс армейци? Журналятаа, абе поне пишете ЦСКА минус или тире София, че то ЦСКА-то дето спечели купата на БГ го затриха.

Pазoчарован съм, аз очаквах 10:0!

БРАВО НА ЛИТЕКС!