Джошуа и Кличко се борят за всички пояси на Фюри

Световният шампион по бокс в тежка категория версия IBF Антъни Джошуа и Владимир Кличко ще се бият за овакантените от Тайсън Фюри титли във версии WBO и WBA.

Обратно в новината

Коментари - Джошуа и Кличко се борят за всички пояси на Фюри | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В бокса противника е добър толкова , колкото му позволиш ! Гледах всичките срещи на Джошуа и мога да кажа ,че беше по-добрия , само защото срешу него бяха слабаци ! Не мога да отрека ,че Кличко е голям стратег ! Уреждал бил срещи , зобал бил и т. н. Може и да е вярно , може и да не е , но едно е сигурно ! Не може да си на върха 10 години ако не си най-добрия ! И това също е вярно ,че през това време не се появи достоен предендент за шампионската титла ! Така ,че не подценявайте Кличко ! Видяхте как направи на кайма , нашия шампион Пулев ! Честно казано , можеше направо да го убие ! Надявам се Джошуа да разсече гордиевия възел Кличко !

Истината е че ако срещата не е уредена, то Кличко много трудно би победил Джошуа. Джошуа е по-млад и е доста добър.

Тоя на снимката няма нужда да минава през допинг контрол. Снимката е достатъчна.

Как така са бият, бе?! Първо трябва да минат през Кобрата, после през Андреа и чак тогава може да се изправят един срещу друг ;)

Първо минавай през клозета, а не да използваш коментарите за това.

Ако им вземаха и спечелените кинти на тия смешници, нямаше да се правят тия циркове.

Що изпускате "вероятно" в заглавието?

Кличко е наи великия нее като нашия смешник опулев само да говори глупости а всички дребни душици дето го плюят тук не можете да му носите медалите и поясите еи замислете се малко дребни и нещастни завистници дето не сте постигнали нищо в жалкия си животец и жалкото ви съществуване

в кое точно е най великия?!? В измамите е номер едно , да! Той срина нивото на бокса до такава степен, че век след него няма да може да се възстанови!

щото Фюри го издигна нивото на бокса :):) Издигна го до високи нива на ...кока и дрога :)

некак си е неудобно да се бият пенсии. Поставяте Джошуа в неудобно положение.

Боят ще е само за титлата на Джошуа. Другите ще се разиграят в отделни мачове. Цялата новина е една голяма лъжа за наивници.

ама не вервам Кличко да се навие да се бие точно с Джошуа. Д а не е луд да рискува да стане инвалид.

Не се притеснявай. От Джошуа ще вземе пояса. Но времето няма да му стигне да ги събере всичките. Майк Тайсън е прав: само времето може да премахне хегемонията на братята Кличко

Трябва да се даде достатъчно време на Клечков, за да може да се назоби и после да се изчисти.

Тия версии са ми много смешни . Тежката категория е ЕДНА , правилата са едни и същи , какви версии , какви пет лева .

Отговор на въпроса: не са 5, не са и лева. Та затова има версии.

Голям мача, между най-добрите в момента!! Или Кличко ще влезе в историята, или Джошуа...също ще влезе в историята:)

Мачът на анаболните мутанти за кефа на медийните зомбита.

Джошуа е голямата надежда. Но дали има опита! Предимството му е, че бе спаринг на Кличко преди мача му с Пулев. То ест трябва поне малко да е запознат, как се бие. Нещо което Пулев определено не бе. Иначе Кличко и Джошуа имат идентични фигури. Май и двамата по 198см. високи и така нататък.

патките им по колко са?

Черното винаги бие в този случай :)))

Кличко си е уредил мача още преди първия с Фюри, а явно Фюри се е продал вместо да е малко мъж. Сега Кличко ще си върне поясите и още 10 години няма да се бие с никой поради "основателни" причини

Очакваме датата на мача!