Димитров сломи Андерсън и отива на 1/2-финал

Григор Димитров се класира за полуфиналите на тенис турнира на твърда настилка в Столкхолм.

Обратно в новината

Коментари - Димитров сломи Андерсън и отива на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, Гаранция, че Григор ще Победи - Няма. Но, че се е Запътил към ТОП 10 - това е ясно. Дел Потро е Отличен турнирен тенисист. Да го победиш на Полуфинал се иска Най-вече Психика. Пожелавам на Григор успех. -------- Мачът, ако го дават, ще го гледам от "раз".

Мачът започва от 14.05 минути със спортно студио преди след него централно по Нова телевизия. За първи път от Уимбълдън 07.2014 дават официален мач по тенис с Григор по централна тв. Няма гаранция че ще бием. То е като Реал срещу Барса. Но и двамата си ги бива и ще изорат корта. Дел Потро е грамаден и нашто 1.91 метра момче изглежда като дребосък пред него! Само това което е в главата му може да го спаси! Стискаме палци да няма контузени! На Австралиън опън 2014 с Рафа се изпотрепаха на корта и оня още не може да се оправи оттогава , нищо че би Гришо!

Тоз Потро много корав. Въпросът е срещу него Гришо да покаже характер и игра. А, оня може да бие всекиго. Доказано.

Ами не е хубаво да го плюете, дори когато побеждава. Просто се въздържайте от коментар. Вижте първо себе си къде сте. Момчето постига това, което е с труд и талант. А вие?

Тези не са етнически българи. На тях им се плаща да плюят всичко стойностно българско. И да бие, и да пада, те си плюят от злоба и заплащане. И забележи, че като бие злобата е по-голяма.

война на джуджето Путя срещу България.

Каква малоумна Възхита от нищото! Защо се занимавате с тази олезената карикатура? И тя е "жертва на растежа" и да се присъедини към събратята от Разград ама там голяма конкуренция и няма да вирее!

Интересно, вас от малцинствата, кога ви научиха на български?! Че и постове почнахте да публикувате.

И финансиране имаме даже. Поздрави жената!

Скъпоценен дар от господ! Невероятен принос! Фантазия в творчеството и невероятен творец на новата история! Мощен тласък за развитието на модерния пенис!

Вие луди ли сте? Играта на Григор беше меко казано посредствена и не знам как той си представя, че с подобно ниво може да направи нещо кой знае какво в бъдеще! Стилът му е мега, ама мега старомоден, все едно си играе някакъв комунистически тенис в Хасково през 1971г.! То в това няма и нищо чудно де, след като треньор е бил баща му, който каквото и да си приказваме си е комунистически възпитаник, няма как да е иначе!

По коя тел. ще го предават.Ако е по оная мафиотско/мутренската аз съм пас.На тях и стотинка не давам,защото съм българин.

Браво, Гришка! Мачът беше корав. Кевин е по-висок от нашто и с по-силни удари, но Гришо си е роден техничар. В много спортове сме така - по-техничните, по-мислещите, по-изобретателните. Това си ни е в характера на нас българите. Крушата не пада по-далече от дървото! Та и нашто си го победи по един категоричен начин, нищо че Кевин се връща след контузия зажаднял за успехи. Следващият мач е срещу убиеца на Джокович от олимпийските игри в Рио! Човека който го би толкова жестоко, че Ноле си тръгна разплакан от стадиона! Да видим сега нашто си лъвче докъде е стигнало с материала. Мъри бе разбит по същия начин насред Глазгоу и целия отбор на Великобритания беше изхвърлен от финала за купа Дейвис от същия звяр! Така завършва визитната картичка на Хуан Мануел Дел Потро! Едно от страшилищата в тениса - Звяра от Тандил! Срещу Българският млад лъв! Кой ще победи утре по Диема спорт 2 - лъвът или звярът? За мен мачът е непредсказуем!

В колко часа е мача?

Още не са обявили програмата мисля. Малко по-късно.

Айде, Гришо, топ 10!

Българите губят девствеността си на 16,9 години, показва проучване.

ДЕЛ Потро е един много уважаван тенесист при това борещ се до последно,но мисля че Гришо има предимство и може да го победи.Успех!

Ъ, предимство?! Абсолютна греда! Дел Потро е по-добрия тенисист! За да бие плейбоя трябва да се надскочи.

Браво Гришо, така продължавай напред.

Мосю Грегори, браво мон шер, Монако се гордее с теб. Чудя се защо обаче те пишат българин, та ти отдавна си монегасцец.

Какъв ще се пише си е негова работа,а Гришо е решил да се пише българин.Къде ще живее също не ти влиза в работата.На всички е ясно ,че спортисти от неговия ранг са граждани на света и живеят всяка седмица на различни географски ширини.

Българина умира от мъка ако някой се е измъкнал от кочината. Лафа за българския казан в ада е верен.

И защо реши, че това е българин!? Защото пише на български ли?

Аз като живея в Германия, германец ли да се пиша? Хейтър нещастен, айде на село на къра да пасеш....

Българите живеят в България тези навън са имигранти продажници.

не е ли вярно, че тази снимка на Гришо го прави най-съблазнителния мъж в света ? Направихте му най-голямата реклама.

Лизгар.

Нацапвам с лиги, слюнки. Пускам да ми текат лиги.

тои е секси на всички снимки

че има само 4 кръга до финала и така има някакъв шанс. 1 кръг пропусна игра 2 кръга и е на полуфинал..само такива трябва да са турнирите за него.

Срещу терминатора Дел Потро който си върна формата, Гришо няма шанс. ДАНО ВСЕ ПАК СТАНЕ ЧУДО!